קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 16-05-2007, 09:41
  2. ביקורת
    על ידי zvovon בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-09-2005, 20:47
מציג תוצאות 1 עד 1 מתוך 1

[ביקורת דיסק] היהודים/ פורטה

Cool [ביקורת דיסק] היהודים/ פורטה

מצד אחד נשמע כמו רצף הקלטות כשבטעות נלחץ הכפתור האדום הזה עם היעגול, ומצד שני כמו שינוי משמעותי שעברה הלהקה, בכמה מהשירים באלבום נשמעים בצועים קוליים שלא נשמעו בעבר, איזשהו ניסיון לשינוי תדמיתי הרבה יותר "קשוח" והרבה יותר עמוק, נשמע כאילו בוקר אחד קמו תום ואורית והחליטו שנשבר להם ממוזיקה שטחית... אבל אני מוכרח לציין שזה רק נסיון, אמנם די מוצלח אך בגדר נסיון בלבד. בד"כ כשיוצא אלבום חדש לשווקים אני מוריד אותו ומחליט אם שווה לתגמל את האמן, באלבומים הקודמים שלהם, לא חשבתי לרגע ורצתי לקנות. הפעם השארתי את זה כ"סטנד ביי".

תוכן השירים עבר מהפכה די גדולה, מדיבורים על אלוהים, סקס, סמים ורוק כבד, הפך לשירי דכאון עם גוון מטאלי, שחור וכבד.
    אגב כבדות, כל שיר באלבום החדש נותן תחושה של המון משקל, הרבה מאד דרמטיות שאמנם לא נחסכה מאלבומים קודמים, אבל כאן נשמעת בלוולים אחרים לגמרי.

כמובן שה"פיל" היהודי נשאר ונטמע גם פה, אבל עם איזושהי מונוטוניות שזורמת לאורך כל השירים.
    ולמרות הכל, הדבר שקנה אותי באלבום החדש הם הביצועים הקוליים.
    אני לא אשכנע אתכם בכח לקנות את האלבום, אבל תעשו את השיקולים שלכם לגבי להוריד אותו. שווה לבדוק...
    נערך לאחרונה על ידי elvisido; 05-10-2007 בשעה 06:00.

2. קישורים ממומנים

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,100 | הודעות: 8,173,687 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect