אני מוריד מסופר טורנט את מורטל קומבטואת הפרו 7 וזה מוריד לי 30-40
למה זה ככה?
אני חייב אתר שבה את המשחקים האלה שהמהירות מהירה מישהו יכול להיד לי באיזה אתר יש?
תודה מראש..
אני מוריד מסופר טורנט את מורטל קומבטואת הפרו 7 וזה מוריד לי 30-40
למה זה ככה?
אני חייב אתר שבה את המשחקים האלה שהמהירות מהירה מישהו יכול להיד לי באיזה אתר יש?
תודה מראש..
|
|
תפתח פורטים בראוטר במידה ויש לך.
גם בחומת האש. כמה סידרים יש לקובץ ?
ליד שם הקובץ רשום S מהמילה SEEDERS זורעים הכוונה כמה משתמשים סיימו להוריד את הקובץ והם משתפים אותו.יש לך מדריף בלינקייה איך לפתוח פורטים.
תעשה ככה:
Start>Run>cmd>ipconfig
כשזה מביא לך תוצאות,תחפש את השורה של ה-Default Gateway שם אמור להיות לך אייפי משהו כזה לדוגמא:10.0.0.1 תכנס לדפדפן ותרשום את האייפי שרשום לך בשורה של ה-Default Gateway וזה אמור להיכנס לך להגדרות של הראוטר.
כשאתה בפנים תלך לאתר ששמו בפורום עם מדריכים לפתיחת פורטים בראוטר ותעשה שלב שלב לפי המודם שלך ולפי התוכנה שלשמה אתה פותח את הפורטים.
אם יש לך שאלות נוספות דבר איתי בפרטי ואני אעזור לך.
בכלל לא מסובך, עניינן של כמה דקות.
איפו רושמים את זה?
Start>Run>cmd>ipconfig
חחח אתה לא רושם את זה...
אתה נכנס ל-Start בצד שמאל למטה במידה ויש לך ווינדוס באנגלית...שם תחפש Run,תכנס ל-Run,כשאתה ב-Run יפתח לך חלון לבן קטן שבו תצטרך לרשום משהו...שם תרשום cmd,אח"כ זה יכנס לך למסך שחור...במסך השחור תרשום ipconfig...ואז תחפש את ה-Default Gateway...ותכניס את האייפי שיש בשורה הזאת לדפדפן...וזה אמור להגיע.
בפעם הבאה שיש לך עוד שאלה תערוך את ההודעה הקיימת במידה והיא האחרונה בנושא ואל תעשה דאבל.
נערך לאחרונה על ידי RedVision; 06-10-2007 בשעה 18:37.
לא רושמים, הולכים להתחל -הפעלה-רושמים CMD - ואז iponfig
תודה אחי