מי תנצח לדעתכם.??
לדעתי ביתר תנצח כמובן!
נתונים:
ביתר ללא הפסד כבר מהתחלת העונה!
לעומתה, אשדוד עם הפסד מוחץ בשבוע שעבר לנתניה.
מי תנצח לדעתכם.??
לדעתי ביתר תנצח כמובן!
נתונים:
ביתר ללא הפסד כבר מהתחלת העונה!
לעומתה, אשדוד עם הפסד מוחץ בשבוע שעבר לנתניה.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
|
|
שמתי בדביק , אשדוד תיתן מלחמה , ביתר תנצח 2-0 3-1 , קשה מול תקציב כזה אחי
Siete
אשדוד תפציץ
2-0 אולי 3-0
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 07-10-2007 בשעה 13:12.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
אשדוד יכבשו תראשון, בית"ר ישוו ואז גול ניצחון של יצחקי
ואני לא אוהד בית"ר למי שאולי יחשוב.. :/
שמע ושמע לי טוב ימעפאן
תפסיק עם התירוצים ותפסיק לקרוא לנו בכינויים
לפני התקציב הזה, יש פה קבוצה עם נשמה וכל מה שתגידו על הזין שלי..
יש פה 11 שחקנים אז תפסיק לשחק אותה כאילו כל אחד הוא שק של דולרים עלק "קשה מול תקציב" בואנה אתה חולה נפש אהה מה כואב לךךך חלאסס תנו קצת פירגוןן..!
ירושלים מלחמה!!!!
אחי התקציב שלכם תקציב , אי אפשר להתחרות עם הזרים שאתם מביאים אין מה לעשות זנדברג בנאדו השחקנים הכי טובים בליגה הזאת הישראלים לקחתם גרשון לקחתם מהפועל אין מה לעשות ... זאת ביתר לקחה את בנאדו הסמל הכי גדול שלך חיפה ואת גרשון ... קבוצה טובה היא כן לליגה הישראלית לא יותר מזה .
Siete