תצביעו בסקר, חשוב לי לדעת, מהיר או לא מהיר,
מי שמעוניין להוסיף תגובה שיוסיף, אנחנו עובדים על יעול זמן העלייה של עמודים בפורום.
כן, הפורום מהיר.
הפורום ממש זוחל.
לא מהיר ולא איטי
תצביעו בסקר, חשוב לי לדעת, מהיר או לא מהיר,
מי שמעוניין להוסיף תגובה שיוסיף, אנחנו עובדים על יעול זמן העלייה של עמודים בפורום.
|
|
ממ קודם עבד לי יותר חלק =\
יש קצת בעיות אם הפורום, כאילו עד שעולה הסימנים של ה "הדבק" "העתק" וכל השאר, וגם לוקח זמן עד שנוצר חלון התגובה המהירה.
מנהל פורום VIP-Games לשעברמפקח קטגוריית משחקים לשעבר
לוקח לי הרבה זמן עד שזה שהדף נפתח ויותר זמן עד שהתגובה המהירה נפתחת בהתחלה חשבתי שזה האינטרנט אבל ראיתי באתרים אחרים וזו בעיה כנראה באתר לטיפולך .
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
אממ מהיר
לא יודע מה איתכם הפורום עובד לי מהר [16:56]
תמיד עבד לי מהר מאוד .. :]
לא השתנה
slickskter@gmail.com
אצלי זה לא מהיר ולא איטי (זה מה שסימנתי) אבל בעיקרון יש דברים שעולים בטיל ויש דברים שעולים ממש לאט...
העיצוב של הפורום כבד למשל... קודם עולים הטקסטים ורק אח"כ התמונות, והעיצוב, היישור וכו'..
אבל נושאים נפחים מהר, חתימות פחות (זה תלוי בפורום או בשרת שאליו מעלים את התמונה?!) אבל זה ברור שהן כבדות, חחח... רק אם אפשר לשפר את זה אז סבבה.. :] וגם החלון של התגובה המהירה כמו שאינטרה פייר אמר... וזהו :]
Always Happy