דרוש מנהל לפורום בדחיפות .
דרישות :
-השקעה
-וותק של לפחות חודש וחצי
-200 הודעות
אתם יכולים להגיב פה עד שאני יפתח הודעה בהצעות ניהול .
דרוש מנהל לפורום בדחיפות .
דרישות :
-השקעה
-וותק של לפחות חודש וחצי
-200 הודעות
אתם יכולים להגיב פה עד שאני יפתח הודעה בהצעות ניהול .
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
|
|
יאללה מה עוצר אותך תשקיע פה ותראה נכונות ואם באמת תעשה מה שצריך אתה תעלה .
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
תשקיע ואני יצפה בפורום תשקיע תביא סיקורים הורדות המלצות וכדומה ...
רב סרן-רועי קליין.
אני מציע את עצמי, אני ותיק בנושא האנימה והמנגה מעל לשלוש שנים, צופה באנימות, ויש לי גם די הרבה זמן פנוי לעזור לכולם.
איפה ההשקעה בפורום ? רק השקעה לא להציע לפני כן .
רב סרן-רועי קליין.