טוב דבר ראשון
אני לא יודע אם מותר לי לפתוח אשכול כזה
או אסור סליחה ואממ לנעול
אבל אם מותר אז ככה:
החלטתי לפתוח אשכול שבוא כול אחד יבחר את שלושת הסרטים של השנה
{2007} לפי דירוג מומלץ לכתוב גם למה בחרתם אולי תקציר קצר וכו'
שלי:
מקום ראשון:
ממלכת טראביתיהBridge to Terabithia
תקציר הסרט:ג'ס ארונס אינו מקובל בקרב ילדי בבית הספר. אפילו בחיק משפחתו ג'ס אינו מוצא את מקומו. לאחר שהתאמן במשך כל חופשת הקיץ במטרה להיות הילד המהיר בכיתה, מגיע רגע האמת, והתואר הנכסף הולך לילדה החדשה בכיתה, לסלי ברק. עם הזמן, השניים מתיידדים ומוצאים אחד בשני נחמה מסביבת בית הספר העוינת. לסלי אוהבת לספר סיפורים על קסמים ואגדות וג'ס אוהב לצייר. לסלי פותחת לג'ס עולם דמיוני חדש, וביחד הם מגלים את "ממלכת טראביתיה", מקום הנגיש רק למי שעובר ב"גשר" הממוקם אי שם ביער הסמוך לביתם. יחד, השניים שולטים ב"ממלכה", נלחמים ב"שליט האופל" ובנתיניו, וזוממים מזימות כנגד הבריונים של בית הספר. תודות לחברות שלו עם לסלי, חייו של ג'ס משתנים...
ביקורת:
לפעמים יש סרטים שאין מה לעשות, איכשהו הם לוחצים לך על שרירי הלב ואתה פשוט נשבר באיזשהו שלב וגם אם אתה ממש לא רוצה דמעות שוטפות את עיניך. האמת די נדיר שאני בוכה בסרט. מאז פרק הסיום המופלא של "עמוק באדמה" לא מיררתי בבכי ועברו כמה שנים מאז. עוד יותר נדיר שאני אבכה באותו הסרט פעמיים. זה בדיוק מה שקרה לי ב"ממלכת טראביתיה" לכאורה, סרט הרפתקאות לילדים שמביא אותה בהפוכה ומתגלה כסרט התבגרות קורע לב וכנראה סרט שההורים יאהבו הרבה יותר מילדיהם. מסוג הסרטים שכמעט ולא עושים היום, מהסוג שיכול להתאים לבני 9 ובני 90 באותה המידה.
{מסכים אם הביקורת ב100% קרדיט לSeret}
אישית:
גשר לטראביתיה היה סרט נפלא. סוף סוף סרט פנטזיה שהסוף שלו לא מתוק ודביק, סרט שמשאיר אותך עם טעם מר-מתוק בפה. ממש נהניתי. לאנשים שרוצים לצאת עם מסר אחרי הסרט.
מקום שני:
מת לחיות 4Live Free or Die Hard
תקציר הסרט מת לחיות 4 השוטר ג'ון מקליין חוזר, והפעם הוא נלחם נגד קבוצת טרוריסטים מתוחכמת המתכננת לפגוע ביסודות הכלכליים של ארה"ב בעזרת מחשבים ושלל הטכנולוגיות. הם לעולם לא דמיינו שיצטרכו להלחם נגד שוטר מהסוג הישן שמשתמש באגרופים ולא במחשבים ניידים.
אישית
מת לחיות 4 הוא סרט אקשן מקצועי ומותח ברוס וויליס משחק היטב היו כמה רגעים לא היגיוניים בסרט אך בסך הכל סרט מהנה וכייפי מומלץ לראות..
מקום שלישי:
שודדי הקאריבים: סוף העולםPirates of the Caribbean: At Worlds End
ביקורת:
קפטן ברבוסה, וויל טרנר, ואליזבת יוצאים אל מסע רווי סכנות אל סוף העולם שם ככול הנראה נמצא ג'ק ספארו.
אישית:
כמו 2 הסטים האחרים בסדרה פשוט סרט טוב
אקשן קומדיה בקיצור מה לא..
{יחסית לקודמים קצת פחות מוצלח}
אממ... זהו ה הכול
דבר אחד שחשוב לי שתקראו שקראתי באיזה מקום:
קיץ איום במיוחד שבו "הרובוטריקים" הצליחו לרמוס כול תקווה לעתיד טוב לז'אנר סרטי הפעולה. סרטי ההמשך מזמן לא היו כול כך מביכים כמו השיאים ש"ספיידרמן 3", "שרק 3" ו"שעת שיא 3" הצליחו להגיע אליהם. כנראה שלקהל ההמונים העיוור לא אכפת מתסריטים איומים והוא מעדיף פעלולים על פני עלילה ודמויות, מה שיכול להסביר את העובדה שסרטים רעים הצליחו להוריד עבור האולפנים והמפיצים גשם של מצלצלים.
{רק חצי ביקורת}
הביקורת הזאת ממש צודקת לאנשים כבר לא אכפת מעלילה דמויות תסריט מסר וכו'
אכפת רק מהפעלולים וזה ממש חבל
טוב אממ.. זהו מממשהשקעתי מקווה שלא ינעלו..

(מצתרף להשתלטות בובספוג על העולם) 5 אפס אפס הודעות....