אני נכנס... יצרתי כבר דמות...
וברגע שאני עושה ACCEPT... הוא מנסה להתחבר...
אומר שהוא לא מצליח... ואומר לבדוק את הרשת....
ואישרתי לו הכל בפיירוול... ומה עוד אפשר לעשות?
אני נכנס... יצרתי כבר דמות...
וברגע שאני עושה ACCEPT... הוא מנסה להתחבר...
אומר שהוא לא מצליח... ואומר לבדוק את הרשת....
ואישרתי לו הכל בפיירוול... ומה עוד אפשר לעשות?
|
|
להרבה יש תבעיה הזאת ולרובם יש אותה בגלל האינטרנט שלהם (נטוויז'ן וברק) אז אם אתה באחת מהחברות האלה אז מצטער להגיד לך שאכלת אותה ... למרות שיש כמה שהתקשרו ואשכרה הצליחו לסדר את זה וגם לא לכולם זה הצליח אז תנסה להתקשר לתמיכה הם כבר מודעים לבעיה מרוב הפניות
האמת זה לא קשור לאינטרנט זה רק לתקופת זמן מסויימת....גם לי זה היה בחצי שנה הראשונה שהתחלתי לשחק....
בסדר.... מתחבר....
וזה כן קשור לאינטרנט... הם אומרים שהם עושים משהו עם חו"ל... כדי לשפר את האיכות גלישה... וכרגע זה פוגע קצת...
אם מה שאמרתה נכון אז בעצם הם כבר 5 שנים עושים את זה וזה לא עוזר בגרוש תחכה קצת...........................................אין לזה פתרון חד משמעי....תדבר אם הספק נעול:נעול:
אם מה שאמרתה נכון אז בעצם הם כבר 5 שנים עושים את זה וזה לא עוזר בגרוש תחכה קצת...........................................אין לזה פתרון חד משמעי....תדבר אם הספק נעול:נעול:...
אם מה שאמרתה נכון אז בעצם הם כבר 5 שנים עושים את זה וזה לא עוזר בגרוש תחכה קצת...........................................אין לזה פתרון חד משמעי....תדבר אם הספק נעול:נעול:......
כנראה הייתה לו בעיה כלשהי נסלח לו..ו israeli freak תשמע מה שהם אמרו לך עם חו"ל וכל זה אולי זה נכון אבל יש להם בעיות כבר משהו כמו שנתיים פחות או יותר פשוט אף פעם לא התלוננו כי אף אחד לא האמין שזאת הבעיה עד שכולם התלננו מאותה סיבה - שזה משחקי רשת... אז הם מבטיחים ומבטיחים אבל כמו שאומרים "חול חול ואין מה לאכול" אם אתה יכול ויש לך את האפשרות אז תעבור לבזק או 012 (ממליץ בחום בזק) ותהנה מאינטרנט ואתה תופתע לגלות שחוץ מהמשחקי רשת גם הרבה דברים אחרים יעבדו לך אחרת אז הבחירה בידך ...
זה קשור לאינטרנט יש לי את אותה הבעיה יש לי [ברק] והמשחק לא עובד לי כבר שנתיים ברק חרא אינטרנט אני ממליץ לעבור לבזק
LOL אפשר לנעול את הנושא...
מתחבר והכל טוב![]()
גם לי יש את הבאיה הזות לא נותן לי להיתחבר אחרי שעה מסיימת ו זה לא ביגלל אומס
חחחחחח XD !!!וואי, חשבתי שלהביא ביד זה לסגור תחדר...
ואוננות זה להסניף ת'ריח של הבית שחי....