פעם ראשונה שאני פותח שחקן של גנב..
אני רוצה להפוך להיות סין
עכשיו אני לא כל כך הבנתי את כל העניין עם הכוכבים.. מה קונים? איזה נשקים? האם זה מוגבל בכמות?
אשמח לעוד מידע
תודה לעוזרים : ]
פעם ראשונה שאני פותח שחקן של גנב..
אני רוצה להפוך להיות סין
עכשיו אני לא כל כך הבנתי את כל העניין עם הכוכבים.. מה קונים? איזה נשקים? האם זה מוגבל בכמות?
אשמח לעוד מידע
תודה לעוזרים : ]
|
|
אז ככה לסינים יש קלאו מין כפפה כאזת בשביל לזרוק כוכבים את הקלאו לרמה 10 אפשר לקנות בקרינג סיטי את הקלאו של לבל 15 אפשר לקנות באורביס ושל לבל 20 ו25 בלודי ואפשר להכין ובל קלאו לבד לא מספיק את צריך כוכבים את הכוכבים הכי זולים הנקראום סובי אפשר לקנות בכל חנות שיקויים שעולה 500 ל-500 כוכבים כשזה נגמר אתה הולך לחמות שיקויים ולוחץ שם על איזה כפתור שממלא מחדש אבל סובי ממש זולים וחלשים אני ממליץ לשחק בסובי עד רמה 20 ומרמה 20 יהיה לך כסף לקנות ככבים חדשים שאותם צריך לקנות בפריי מרקט או שהם יוצאים ממפלצות וכוכבים זה דבר מאוד יקר בגלל זה סינים צריכים הרבה כסף
עכשיו לסטאטים
לסין רצוי מאוד שיהיה 4 INT ו- 4 STR שחקן עם 4\4 הוא שחקן טוב עם אתה מעלה טוב את הסטאטים והסקילים אז הוא נחשב מושלם אם קשה לך אז רצו כמה שפחות INT וSTR
הדקס צריך להיות כפול מהרמה שלך (דוגמא: לבל 20= 40 דקס חשוב לציין: כדי להיות גנב בלב 10 צריך 25 דקס אני ממליץ לעלות את הדקס לרמה 26 ואז אתה מסודר מבחינת דקס עד רמה 13)
וללאק שיהיה כמה שיותר!
סקילים אלה הסקילים לגנב:
Nimble Body
מעלה את הAccuracy וAvoidability.
Keen Eyes
מעלה את מרחק הזריקה כאשר משתמשים בנשקי זריקה כגון כוכבים\סכינים.(עוזר לסינים במיוחד כי הם יתקפו יותר מרחוק וגם עוזר ב-פיקיו של לודיבריום)
Disorder
מוריד זמנית את הגנת האויב והתקפתו תפסק(אם יש לו). אין אפשרות להפעיל את Disorder פעמיים על אותה מפלצת.
Dark Sight
משתמש בMP על מנת להתחבא מאחורי הצללים. בזמן שאתה מתחבא, האויב לא יוכל להתקיף אותך, אך גם אתה לא תוכל להתקיף. כל התזוזות אפשריות חוץ מהתקפה. סקיל זה הוא על זמן כך שלאחר כמה דקות תחזור למצב הנורמלי.
Double Stab
משתמש בMP על מנת "לדקור" את היריב פעמיים בפעם אחת, חובה להשתמש בDagger כדי להפעיל את הסקיל.
Lucky Seven
משתמש ב MP על מנת לזרוק 2 כוכבים את המפלצת כך שיוצא שאתה מתקיף פעמים את המפלצת בזמן של מתקפה אחת והתקפה מחזקת כך שאם תוכל לתקוף פעמיים בלי הסקיל זה יהיה יותר חלש חובה להשתמש בקלאו ובכוכבים
איך לעלות את הסקילים:
הסקיל הראשון שמקבלים כאשר הופכים לגנב - Assassin(רמה 10):
- 1 Lucky Seven
רמה 11:
- 3 Nimble Body
רמה 12:
- 3 Keen Eyes
רמה 13:
- 3 Keen Eyes
רמה 14:
- 2 Keen Eyes
- 1 Nimble Body
רמה 15:
- 3 Nimble Body
רמה 16:
- 3 Nimble Body
רמה 17:
- 3 Nimble Body
רמה 18:
- 3 Nimble Body
רמה 19:
- 3 Nimble Body
רמה 20:
- 1 Nimble Body
- 2 Lucky Seven
רמה 21:
- 3 Lucky Seven
רמה 22:
- 3 Lucky Seven
רמה 23:
- 3 Lucky Seven
רמה 24:
- 3 Lucky Seven
רמה 25:
- 3 Lucky Seven
רמה 26:
- 2 Lucky Seven
- 1 Disorder
רמה 27:
- 2 Disorder
- 1 Dark Sight
רמה 28:
- 3 Dark Sight
רמה 29:
- 3 Dark Sight
רמה 30:
- 3 Dark Sight
מקומות אימון
1~10 - Snail, Blue snail, Red snail, Slimes
11~15 - Red snails, Orange mushroom, Slimes
16~20 - Pigs, Ribbon Pigs
21~25 - Kerning city PQ, Horny Mushrooms
26~30 - Kerning city PQ, Ligators
בהצלחה
נערך לאחרונה על ידי 542630; 10-10-2007 בשעה 04:56.