אהלן אנשים אני רוצה לעשות חלונות שחורים מאחורה, למישהו יש טיפ איך לעשות את זה בדרך קלה ושיצא כמו מיקצועי בלי בועות וכ'ו,
תודה לעונים...
אהלן אנשים אני רוצה לעשות חלונות שחורים מאחורה, למישהו יש טיפ איך לעשות את זה בדרך קלה ושיצא כמו מיקצועי בלי בועות וכ'ו,
תודה לעונים...
|
|
זה די מעפן הפוזה של החלונות.
כל מקרה אנשים קונים מדבקות מיוחדות כדי לשים מאחורה. לא מכיר שיטה אחרת.
אבל ברור שאף אחד לא יתלהב מפג'ו 206 או פיאט פונטו עם חלונות שחורים.
מיותר לדעתי.
אחי לא אני מזה רוצה לעשות את זה חייב עזרה ודרך אגב יש לי את הגלון של הדבקה שצריך להסיק על החלון
רק צריך לימצוא דרך טובה להדביק ניסיתי כמה םעמים לא יוצא לי
לא ראיתי אף פעם ת'מדבקות האלה. לא יודע לעזור.
אבל תשאל באוטו דיפו או איזה חנות דומה את אחד המוכרים איך משתמשים.
תבדוק קודם כל עם הביטוח
אנלא בטוח שמותר לעשות את זה בכלל
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
חלונות אחורים מותר, אסור לקדמיים.
גם אני מכור לסידרהסמולוויל------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
אם יש לך את הגליל זה כבר צעד אחד קדימה...
הניילון מתחלק ל2 (נכון זה נראה רק שכבה אחת- שחק עם זה יצא לך ניילון והחלק השחור.
את החלון תשתוף טוב טוב. אחרי זה תשפריץ קצת קצת מים עם סבון על החלון ותתחיל להדביק כשתוך כדי אתה עושה משיכות עם הפלסטיק הצהוב(להוריד בועות).
החלון הראשון יצא קצת עקום, השני יותר טוב.
אם ישאר לך תוכל לעשות שוב את החלונות ואתה תשתפר והחלונות יראו בצורה מקצועית יותר.
שיהיה בהצלחה
נשמה, לשים הדבקה על החלונות זה לא חוקי אם תופס אותך שוטר זה קנס...אני כבר אכלתי אזה 5 דוחות על זה לפני שנה ומשו יש רק דרך אחת שהיא חוקית שזה טבילה...אם ת'לא יודע מה זה זה שלוקחים ת'חלונות וטובלים אותם בחומר שעושה אותם כהים וגם יש מגבלה לכמה שת'יכול לעשות כהה...תבדוק את זה עם מישו שמבין...בכל מיקרה לא מציע לך לעשות הדבקה....
בעיקרון לפי החוק.
אסור לשם חלונות שחורים מקדימה כי אז אתה לא רואה. ומאחור מותר וגם הביוח מותיר אבל לצעיר עד כמה שאני זוכר אסור!
ודבר שני כמו שאמרו זה ממש לא יפה חלונות כאלה.
עריכה: אם אתה לא יודע איך להדביק כמו שצריך אז אל תדביק ותיתן למישהו מיקצועי להדביק לך
אחרת יהיה בועות אוויר..וזה משו עם חום שמדביק!
נערך לאחרונה על ידי -Raz-; 12-10-2007 בשעה 22:11.
תעשה בכיף אחי,רק אל תשכח לשנות ת'שם לאחמד על הדרך
נערך לאחרונה על ידי Morag; 13-10-2007 בשעה 23:52.