קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עזרהה
    על ידי Haim בפורום משוב
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 20-10-2005, 00:42
  2. אני חייב עזרהה אני מתמוטט בבקשהה תעזרו לי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 13-10-2005, 18:51
  3. [בקשה להמלצות] סוכות בפתח וצריך לחפור!!!
    על ידי Sunz בפורום אלקטרונית
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 12-10-2005, 15:34
  4. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 20:14
  5. בעיות עם הראוטר לחברה שלי...בבקשה עזרהה
    על ידי אור. בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 01:35
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

פריקהה ענקיתת וצריך עזרהה :( | בן 16

משתמש מתקדם האוואטר של BYmyself250
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    65

Exclamation פריקהה ענקיתת וצריך עזרהה :( | בן 16

ממ בזמן האחרון קרו לי הרבה דברים שדיי שינו לי את צורת החשיבה שלי ואת איך שאני סומך על אנשים אחרים, וזאת מן פריקה בשבילי כי אני ממש מבולבל מכל מה שקורה..
    לפני 4 חודשים הסתיימה תקופה שהייתי מאוהב בידידה טובה שלי אחרי יותר מחצי שנה שאהבתי אותה, לא היינו ביחד אבל מאז הקשר שלנו התחזק והיא נהייתה הידידה הכי טובה שלי ואין יום שאני לא מדבר איתה, ואני פשוט מת על הילדה הזאת חח אתם לא מדמיינים לכם כמה [לא בקטע של אהבה אבל..].
    אבל מאז אני מרגיש קצת לבד כי.. התרגלתי לרגשות האלה והתרגלתי לקום בבוקר ולהתרגש לפני שאני מדבר איתה אבל עכשיו שהכל נעלם אני מבין כמה זה חסר לי וכמה אני באמת לבד..

לפני שבוע ככה אחד החברים הטובים שלי נהפך להיות זבל של בנאדם, אני לא מאמין איך זה שיש לו חברה שינה אותו, אני כבר לא מכיר אותו יותר, פעם אחרונה שדיברנו הוא העיר הערה על ידידה שלי[זאת מקודם] והזכיר אותה בהקשר כזה כאילו הוא צוחק עלי, וזה באמת היה ככה.
    זה ממש דבר מגעיל לעשות למישהו, אפילו בשבילו זה דבר ממש מגעיל, מאז אנחנו בכלל לא בקשר ו.. זה קצת מוזר לי ככה כי.. איבדתי את אחד החברים הטובים שהיו לי ואני לא יודע בגלל מה או למה..

אני דיי חי בהרגשה שאני לא מספיק טוב, לא לכולם ולא לאף אחד. כל דבר שאני עושה אנשים מתלוננים עליו ואומרים שזה לא טוב, שאני לא עושה אתזה יש להם גם תלונות, אני לא מבין מה הם רוצים ממני,
    אני מצידי שם עליהם ז** ולא מתייחס אבל ת'אמת.. אני יודע ששום דבר שאני עושה לא מסתדר, שאני לא טוב בכלום, שמה שאני עושה הוא לא נכון, אבל אני עדיין ממשיך להיות כזה.
    אתמול מישהי אמרה לי רק כמה היא לא סובלת אותי ושהיא רוצה שאני אתאבד והיא בכלל לא מכירה אותי , חח איזה מצב דפוקק

ישלי ידידה אחת שהיא לא ממש נחשבת לידידה טובה או משהו כזה, אנחנו לא ממש קרובים אבל מדברים מידי פעם, בפעם הראשונה שהייתי אצלה היא אמרה לי כל מיני דברים שלדעתי נשמעים מוזרים כמו
    "אתה יודע, אנחנו ממש דומים".. "אני מצטערת שלא הכרנו עד עכשיו".."תמיד לא אהבתי שהייתי רואה אותך ברחוב ולא היינו אומרים שלום אחד לשני".. "אתה לא ראית איך תמיד בכיתה ניסיתי לדבר איתך וצחקתי איתך וזה ?".. "ממש השתנית אתה יודע.. גם השתנית בפנים".. ודברים כאלה.
    מאז שהיא וחבר שלה חזרו להיות ביחד אני כאילו לא קיים, פעם באיזה 100 שנה היא אומרת שלום, היא לא מדברת איתי שהוא איתה, היא לא שולחת הודעותת, אם אני אומר לה שהיא יכולה לבוא או שואל אותה אם היא עסוקה היום כדי שניפגש או משהו היא פשוט מתעלמת מההודעות ולא עונה ולא חוזרת אלי אחרי זה, ואני ממש לא מבין אתזה.
    היא גם ממש מיחסת משמעות למפרט שנתתי לה, יום אחד שהייתי אצלה עזרתי לה ללמוד גיטרה והבאתי לה מפרט כזה כחול יפה והיא ממש אהבה אותו, וכל פעם מאז שהיינו מדברים היא הייתה אומרת תודה על המפרט וזה ושבועיים כמעט אחרי שנתתי לה את המפרט ראיתי אותה בחוץ מטיילת עם הכלב שלה ובאתי להגיד שלום וזה והיא אמרה לי "היי, בדיוק הסתכלתי על המפרט שהבאת לי" ואני כזה "הא ??"[בלב כמובן חח], אני לא מבין למה היא מתייחסת למפרט המסכן הזה כאילו הוא משהו חשוב לה או משהו כזה, ואם זה היה חשוב לה בגלל שאני נתתי לה אותו אז למה היא לא מדברת איתי כמעט ? למה היא לא עונה לי להודעות בכלל ?
    גם קבעתי איתה אצלי בערב לפני כמה ימים והיא אמרה שהיא תתקשר ותבוא ואחרי כמה שעות היא לא מגיעה ואני מגלה שהיא שיקרה לי ולא באמת חבר שלה היה אצלה באותו רגע, פשוט היא הלכה לחברה אחרי שהיא קבעה איתי ועוד נשארה שם עד 12 ככה ולא חזרה אלי או אמרה לי למה היא לא באה והיא לא הודיעה לי שהיא לא תבוא בכלל.
    שאלתי חבר טוב שלי מה הוא חושב על זה והוא אומר שכנראה היא אוהבת/דלוקה עליי, אבל יש פה בעיה, ישלה חבר חח, אז זה ממש לא הגיוני, אזז למה לעזזל היא מתנהגת אלי ככה ?!
    אני לא מבין כלום מהחיים שלי כבר.. ממש כלום

אם אתם יכולים לעזור במשהו אז.. בבקשה כי אני ממש נואש במקרים האלה וזאת פריקה רצינית מצידי כי בחיים לא דיברתי על כל מה שמפריע לי[ויש עוד הרבהה] אז בבקשה מי שיכול לעזור/ לתת עצות או משהו אני ממש מודה לו.
    יום טוב לכם..

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    390
    משפט מחץ
    מה אתה צריך ידידות? זה חרא . בסוף כולם מזדיינים עם כולם

ואיי אחי הפצצתה.
    טוב אז ככה. זה שהתגברת על ידידה שלך כל הכבוד ( באמת מעומק הלב ) . מזל טוב עם זה קודם כל .
    לגבי החבר שלך , אל תדאג אם הוא חבר טוב שלך הוא יחזור ויהיה חבר שלך , תאמין לי שום בת לא תבוא ביניכם בסוף...

טוב לגבי הבעיה שלך ( כנו שהבנתי ) ידידה שלך . טוב גם לי יש כמה ידידות שכל אחת מהןעושה בעיקרון את אותו הדבר .
    נתחיל . גם לי יש ידידה שהייתה אומרת "כן בני אני אבוא אלייך" ומה בסוף לא באה. אחרי כמה פעמים הסקתי את המסקנה אם באמת הייתי חשוב לה היא הייתה באה ומבטלת דברים אחרים , וברור שלא הייתה משקרת לי ולכן לא מזמין אותה יותר אליי...למרות שאנחנו ידידים ממש טובים . לגבי הידידה שלך אז ניראה לי שהיא באמת לא בקטע שלך כי אני מכיר גם ילדה שהיינו מדברים איתה די הרבה (גם ידידה לא ממש טובה שלי אלא סתם נחמדה וזה) ואז פתאום ניהיה לה חבר ואיפה היא ואני? נעלם. אל תקח ללב קורה.. זה אומר שהיא לא שווה אותך .
    קבל כלל חשוב: בחיים אל תחכה לבחורה. אתה רואה שהיא עם מישהוא עכשיו ? סבבה עזוב אותה לא חסרות בנות אחרות. לך תצא החוצה אני אומר לך תסתובב בעיר חצי שעה , לפחות 2-3 בנות שמוצאות חן בעיניך אתה תמצא . וממה שהבנתי אתה לא אוהב או משו את הידידה שמסננת אותך בוא ניקרא לזה ככה. אז סבבה עוד יותר טוב . אתה לא אמור להיות בבאסה מזה או משו. פשוט תבין לא בעינין שלך? תרחק ממנה , כי מה בדוגרי לא אמור להיות לך אכפת ממנה או משו.

מקווה שעזרתי ובהצלחה.

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

בקשר לידידה שהבאת לה מפרט,
    יכול להיות לה חבר בשביל שתקנא,יענו כמו בדיקה אם אתה רוצה אותה לא...
    לפי איך שזה נשמע היא לא רוצה שתיראה שהיא דלוקה עליך או משהו כזה,
    בגלל זה היא מבריזה לך וכל מיני שטויות כאלה..
    או שפשוט בא לה להתעלל בך,שלא ניראה לי הגיוני לפי מה שרשמת.

בקשר לקטע הזה שמה שאתה עושה זה לא מספיק טוב לאנשים,תגיד להם שזה מה שאתה יכול וזהו.
    תן 100% מך,בכדורגל,לימודים,בכל דבר שאתם עושים ביחד וזה יפסיק לבד.

משתמש מכור האוואטר של Adidi =]
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תחייכו הרבה,זה מעצבן אנשים =)

ציטוט נכתב במקור על ידי b3nny צפיה בהודעה
    ואיי אחי הפצצתה.
    טוב אז ככה. זה שהתגברת על ידידה שלך כל הכבוד ( באמת מעומק הלב ) . מזל טוב עם זה קודם כל .
    לגבי החבר שלך , אל תדאג אם הוא חבר טוב שלך הוא יחזור ויהיה חבר שלך , תאמין לי שום בת לא תבוא ביניכם בסוף...

טוב לגבי הבעיה שלך ( כנו שהבנתי ) ידידה שלך . טוב גם לי יש כמה ידידות שכל אחת מהןעושה בעיקרון את אותו הדבר .
    נתחיל . גם לי יש ידידה שהייתה אומרת "כן בני אני אבוא אלייך" ומה בסוף לא באה. אחרי כמה פעמים הסקתי את המסקנה אם באמת הייתי חשוב לה היא הייתה באה ומבטלת דברים אחרים , וברור שלא הייתה משקרת לי ולכן לא מזמין אותה יותר אליי...למרות שאנחנו ידידים ממש טובים . לגבי הידידה שלך אז ניראה לי שהיא באמת לא בקטע שלך כי אני מכיר גם ילדה שהיינו מדברים איתה די הרבה (גם ידידה לא ממש טובה שלי אלא סתם נחמדה וזה) ואז פתאום ניהיה לה חבר ואיפה היא ואני? נעלם. אל תקח ללב קורה.. זה אומר שהיא לא שווה אותך .
    קבל כלל חשוב: בחיים אל תחכה לבחורה. אתה רואה שהיא עם מישהוא עכשיו ? סבבה עזוב אותה לא חסרות בנות אחרות. לך תצא החוצה אני אומר לך תסתובב בעיר חצי שעה , לפחות 2-3 בנות שמוצאות חן בעיניך אתה תמצא . וממה שהבנתי אתה לא אוהב או משו את הידידה שמסננת אותך בוא ניקרא לזה ככה. אז סבבה עוד יותר טוב . אתה לא אמור להיות בבאסה מזה או משו. פשוט תבין לא בעינין שלך? תרחק ממנה , כי מה בדוגרי לא אמור להיות לך אכפת ממנה או משו.

מקווה שעזרתי ובהצלחה.
    אני גם חושבת כמוך
    תראה לדעתי מי שבאמת שווה את זה יחזור..אם חבר שלך באמת חבר כמו שהוא אמר הו איחזור והוא לא יתן לבת להרוס את החברות שלכם.
    ואתה לא צריך לרדוף אחרי ידידה שלך אם היא תרצה היא תדבר איתך ואם לא אז לא אל תתעסק בזה בכלל כי אנשים שמוכנים לוותר על חברים שלהם וידידים בשביל בן או בת זוג לדעתי אי אפשר ממש לסמוך עליהם.
    ובקשר לזה שאתה מרגיש לבד אחרי שהפסקת לאהוב אותה(אם אני לא טועה) זה טבעי כי כשמתרגלים לחשוב על מישהי ולאהוב אותה ואחר כך זה נעלם ודועך יש הרגשה של ריקנות.
    עם הזמן זה יעבור כי יהיו לך דברים חדשים.

בהצלחה!
    שבת שלום ושישי שמח!
    Look at the stars,"
    Look how they shine for you,
    And everything you do,
    " ...Yeah, they were all yellow.

משתמש מתקדם האוואטר של -Sefi-
    לייקים
    0
    נקודות
    83
    משפט מחץ
    יש לך עיניים כמו הים רק חבל שהאף שובר גלים..

לגבי הידידה שאהבת אולי זה היה עוד שלב בחיים שממנו היית צריך ללמוד ואני מניח שלמדת התגבר עליה ואני שמח בשבילך.

לגבי החבר הטוב שאבדת אני חושב שזה קצת ההתרגשות מהחברה החדשה שלו קצת פוזה וכל זה אבל אם הוא חבר טוב אני מאמין שתחזרו להיות חברים טובים יותר... (ב"ה)

ועכשיו לבעיה המרכזית....

אתה בעצם אומר שהיא מתעלמת ממך, לא עונה לך ודברים דומים...
    אני במקומך הייתי יושב איתה לשיחה וברצינות הייתי מוריד לי כמה אבנים מהלב את האמת אני למדתי משהו בחיים והוא: אין דבר טוב כמו כנות...
    אבל בשיחה תגיד מה מפריע לך תשמע מה מפריע לה ואולי הקשר יתקדם למשהו רציני או לא.. (שזה גם טוב כאילו היא לא חייבת להיות חברה אלא ידידה טובה מאוד)ואולי אחר כך תראה שיצא מהשיחה משהו טוב מקווה שעזרתי...

משתמש אטרף האוואטר של CoreOxide
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    0
    נקודות
    206
    משפט מחץ
    Life is a biatch, but its my biatch

יווו אין לך מושג כמה אני מבין אותך!
    אי אפשר להבין נשים, פשוט אי אפשר! פיזית אי אפשר!
    גם לי היית טלנובלה קטנה עם מישהי, והיו זמנים שישבתי וחשבתי לעצמי "מה לעזעזל היא רוצה מהחיים שלי?".
    מה שאני עשיתי זה לצאת מהטלנובלה לפני שהיה פרק 2
    תקשיב לי אחי ורוץ, אל תלך - רוץ!

משתמש כבוד האוואטר של CompleX
    לייקים
    1
    נקודות
    210

ואיי אחי שרפת לי תעיניים כמה כתבת.

שמע בוא אני יגיד לך ככה ואני מראש מקדים ואומר אל תיעלב ממני תנסה להבין אחי.

תראה כל הבעיות שלך אפשר להגדיר אותן כשוליות..
    יש לך תביטחון .. פשוט נקרא לזה אין לך מזל.

עכשיו ככה
    בקשר לחבר שלך שיצא זבל. שמע חבר בא חבר הולך אין מה לעשות אם הוא פגע בך כנראה שזה מוצדק. (מוצדק זה שרבת איתו לא שהוא פגע בך)

בקשר לזאת שאמרה לך להתאבד...WTF? מי את בכלל?
    תקרא תתגובה של קרטר שנמצאת בחתימה שלי..XD.

עכשיו בקשר לידידה האחרונה שלך.
    אין הרבה מה להגיד, אבל אחי אל תרדוף באמת אני אומר לך בשביל הכבוד שלך.
    יכולות להיות 1001 סיבות למה היא ככה.
    יכול להיות שהיא דלוקה עליך והיא באמת לא יודעת מה לעשות עם החבר שלה. הקטע של המפרט מחזק את זה
    יכול להיות שהחבר שלה מחזיק אותה קצר ו"מאיים" עליה אם היא תפגוש אותך או תדבר איתך
    אז היא מנסה להשכיח אותך.

בכל אופן אחי
    אתה צריך לעבור הלאה אתה יכול לראות שיש לך בעיה שאתה נתקע על דברים
    "חצי שנה אהבתי את הידידה הזו"
    ו.. אממ עוד דוגמא שאתה ממשיך וממשיך אפילו שהיא לא עונה לך. הידידה עם החבר..והמפרט.

שמע אחי
    לדעתי אתה פשוט צריך להכיר אנשים חדשים
    באמת לצאת יותר לפגוש אנשים לנסות את המזל שלך במקומות אחרים.

אני יכול לנחם אותך בעצם ולהגיד לך אחי שלכל אחד יש תקופה ששום דבר לא הולך. ואין לך מה להתייאש.
    אני מבטיח לך שתבוא תקופה טובה עוד מעט. רק סבלנות לא לקחת הכל כל כך קשה.

ועוד משהו שיש לי להגיד לך.
    אמרת שיש לך הרגשה שאתה לא מספיק טוב בשביל כולם, שאתה לא חשוב.. וכל זה.

מי שאומר שאתה לא מספיק בשבילו לא שווה אותך אחי תזכור את זה.
    תחייה בגישה שאתה מעל כולם. אתה שווה . ואליך צריך לבוא לא אתה צריך לרדוף כאילו אתה לא שווה כלום ומחפש מושיע.
    אולי הגישה הזו תשנה לך קצת את הראיה.

ובקשר לזה שאמרת שהשתנתה לך זווית הראיה לגבי החיים אני יכול להגיד לך שלפי איך שאתה רואה את החיים שלך.
    יש לך עוד הרבה מה ללמוד ולחוות עד שבאמת תתחיל לראות את החיים איך שהם ולהבין את העניינים סביבך
    תן לזמן לעשות את שלו
    ואל תתיאש.
    נערך לאחרונה על ידי CompleX; 13-10-2007 בשעה 21:57.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,483 | הודעות: 8,174,070 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect