ממ בזמן האחרון קרו לי הרבה דברים שדיי שינו לי את צורת החשיבה שלי ואת איך שאני סומך על אנשים אחרים, וזאת מן פריקה בשבילי כי אני ממש מבולבל מכל מה שקורה..
לפני 4 חודשים הסתיימה תקופה שהייתי מאוהב בידידה טובה שלי אחרי יותר מחצי שנה שאהבתי אותה, לא היינו ביחד אבל מאז הקשר שלנו התחזק והיא נהייתה הידידה הכי טובה שלי ואין יום שאני לא מדבר איתה, ואני פשוט מת על הילדה הזאת חח אתם לא מדמיינים לכם כמה [לא בקטע של אהבה אבל..].
אבל מאז אני מרגיש קצת לבד כי.. התרגלתי לרגשות האלה והתרגלתי לקום בבוקר ולהתרגש לפני שאני מדבר איתה אבל עכשיו שהכל נעלם אני מבין כמה זה חסר לי וכמה אני באמת לבד..
לפני שבוע ככה אחד החברים הטובים שלי נהפך להיות זבל של בנאדם, אני לא מאמין איך זה שיש לו חברה שינה אותו, אני כבר לא מכיר אותו יותר, פעם אחרונה שדיברנו הוא העיר הערה על ידידה שלי[זאת מקודם] והזכיר אותה בהקשר כזה כאילו הוא צוחק עלי, וזה באמת היה ככה.
זה ממש דבר מגעיל לעשות למישהו, אפילו בשבילו זה דבר ממש מגעיל, מאז אנחנו בכלל לא בקשר ו.. זה קצת מוזר לי ככה כי.. איבדתי את אחד החברים הטובים שהיו לי ואני לא יודע בגלל מה או למה..
אני דיי חי בהרגשה שאני לא מספיק טוב, לא לכולם ולא לאף אחד. כל דבר שאני עושה אנשים מתלוננים עליו ואומרים שזה לא טוב, שאני לא עושה אתזה יש להם גם תלונות, אני לא מבין מה הם רוצים ממני,
אני מצידי שם עליהם ז** ולא מתייחס אבל ת'אמת.. אני יודע ששום דבר שאני עושה לא מסתדר, שאני לא טוב בכלום, שמה שאני עושה הוא לא נכון, אבל אני עדיין ממשיך להיות כזה.
אתמול מישהי אמרה לי רק כמה היא לא סובלת אותי ושהיא רוצה שאני אתאבד והיא בכלל לא מכירה אותי, חח איזה מצב דפוקק
ישלי ידידה אחת שהיא לא ממש נחשבת לידידה טובה או משהו כזה, אנחנו לא ממש קרובים אבל מדברים מידי פעם, בפעם הראשונה שהייתי אצלה היא אמרה לי כל מיני דברים שלדעתי נשמעים מוזרים כמו
"אתה יודע, אנחנו ממש דומים".. "אני מצטערת שלא הכרנו עד עכשיו".."תמיד לא אהבתי שהייתי רואה אותך ברחוב ולא היינו אומרים שלום אחד לשני".. "אתה לא ראית איך תמיד בכיתה ניסיתי לדבר איתך וצחקתי איתך וזה ?".. "ממש השתנית אתה יודע.. גם השתנית בפנים".. ודברים כאלה.
מאז שהיא וחבר שלה חזרו להיות ביחד אני כאילו לא קיים, פעם באיזה 100 שנה היא אומרת שלום, היא לא מדברת איתי שהוא איתה, היא לא שולחת הודעותת, אם אני אומר לה שהיא יכולה לבוא או שואל אותה אם היא עסוקה היום כדי שניפגש או משהו היא פשוט מתעלמת מההודעות ולא עונה ולא חוזרת אלי אחרי זה, ואני ממש לא מבין אתזה.
היא גם ממש מיחסת משמעות למפרט שנתתי לה, יום אחד שהייתי אצלה עזרתי לה ללמוד גיטרה והבאתי לה מפרט כזה כחול יפה והיא ממש אהבה אותו, וכל פעם מאז שהיינו מדברים היא הייתה אומרת תודה על המפרט וזה ושבועיים כמעט אחרי שנתתי לה את המפרט ראיתי אותה בחוץ מטיילת עם הכלב שלה ובאתי להגיד שלום וזה והיא אמרה לי "היי, בדיוק הסתכלתי על המפרט שהבאת לי" ואני כזה "הא ??"[בלב כמובן חח], אני לא מבין למה היא מתייחסת למפרט המסכן הזה כאילו הוא משהו חשוב לה או משהו כזה, ואם זה היה חשוב לה בגלל שאני נתתי לה אותו אז למה היא לא מדברת איתי כמעט ? למה היא לא עונה לי להודעות בכלל ?
גם קבעתי איתה אצלי בערב לפני כמה ימים והיא אמרה שהיא תתקשר ותבוא ואחרי כמה שעות היא לא מגיעה ואני מגלה שהיא שיקרה לי ולא באמת חבר שלה היה אצלה באותו רגע, פשוט היא הלכה לחברה אחרי שהיא קבעה איתי ועוד נשארה שם עד 12 ככה ולא חזרה אלי או אמרה לי למה היא לא באה והיא לא הודיעה לי שהיא לא תבוא בכלל.
שאלתי חבר טוב שלי מה הוא חושב על זה והוא אומר שכנראה היא אוהבת/דלוקה עליי, אבל יש פה בעיה, ישלה חבר חח, אז זה ממש לא הגיוני, אזז למה לעזזל היא מתנהגת אלי ככה ?!
אני לא מבין כלום מהחיים שלי כבר.. ממש כלום
אם אתם יכולים לעזור במשהו אז.. בבקשה כי אני ממש נואש במקרים האלה וזאת פריקה רצינית מצידי כי בחיים לא דיברתי על כל מה שמפריע לי[ויש עוד הרבהה] אז בבקשה מי שיכול לעזור/ לתת עצות או משהו אני ממש מודה לו.
יום טוב לכם..

, חח איזה מצב דפוקק
ציטוט ההודעה
![שליחת הודעה דרך ICQ אל Adidi =]](images/misc/im_icq.gif)