קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. סיפור + כמה שאלות כזה :P עצות קטנות ידידים חברים וכל החרא הזה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 02-10-2007, 10:12
  2. כמה שאלות
    על ידי ~xXx~ בפורום Counter Strike
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 11:48
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 21:27
  4. כמה שאלות קטנות
    על ידי matan45 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 16:17
  5. יש לי כמה שאלות לגבי המשחק NHL 2006
    על ידי RaUl בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 16:57
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

סיפור עם כמה שאלות

משתמש אנונימי
    אורח

ברירת מחדל סיפור עם כמה שאלות

יש לי ידידה שאני אוהב אותה.
    והכל וכבר ממש הצעבנתי עליה בחופש.. ולא דיברתי איתה סתם ככה אמרתי לה בי והכל ..
    עכשיו חזרתי לדבר איתה בתחילת שנה ליומהולדת שלה והכל היא שמחה והכל התחיל לזרום בנינו יצר מתח.

היא התאהבה בילד אחד ועכשיו ירדה מזה..

אני יודע שאני משענת שלה שקל לה לבוא לדבר איתי והכל תמיד אנחנו מדברים כל היום מסנגר , פלאפון , נפגשים ממש כמו זוג אבל רק ידידם
    בקושי חיבוק אני סוחט ממנה כשאנחנו נפרדים.
    קבענו להיפגש אצלה בלילה כל השבוע התרגשתי נשבע לכם כל השבוע!
    עכשיו היא אמרה לי שהיא לא יכולה שהיא הולכת עם חברות .. ממש התאכזבתי ועשיתי חושבים..
    גם ככה לא יצא לי מזה כלום חוץ מידידות ואני לא יכול לראות אותה מדברת על ילדים אחרים כי אני יודע שהיא לא שמה עלי..
    היא מספרת לי שהיא יוצאת עם בנים אחרים
    היא משחקת אותה כאילו היא לא יודעתש אני אוהב אותה..
    היא כאילו דורכת עלי ולא מכוונה רעה אני יודע שהיא ילדה טובה
    והכל באמת ילדה טובה

אני רוצה אבל להיפרד ממנה

אבל יש כמה סיבוכים.

1) אנחנו לומדים באותה שכבה וראים אחד תשני תמיד בבית ספר.
    2) אני קשור אליה כמו לא ידע מה
    3) עם אני יגיד לה שאני רוצה לעזוב אותה היא לא תעזוב אותי וממש תטרייד שאני לא יעזוב אותה

אני רוצה לשמוע עצות וכל מני כאלו מה לעשות ואל תגידו תזרוק אותה

ואני בכיתה י'

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    390
    משפט מחץ
    מה אתה צריך ידידות? זה חרא . בסוף כולם מזדיינים עם כולם

בעיה מוכרת. לדעתי תנסה לנתק קשר לאט לאט , אני לא אומר שפתאום תנתק איתה קשר או משו...

נניח אל תיזום איתה שיחות באייסי .. אתה אומר שבעיה עיקרית זה שאתה רואה אותה כל יום בבצפר אז במקום ללכת ולחפש אותה וזה לך תיהיה עם חברים שלך , תאמין לי הרבה יותר קל. תלך תשחק איתם כדורגל במיגרש זה יעביר לך את הזמן של הלימודים בלי לחשוב על ידידה שלך. תדבר איתם בהפסקה... ואל תחשוב עליה..

אני יודע שקשה לא לדבר איתה אז במקום לשבת במחשב ולחשוב "לשלוח לה הודעה או לא?" תצא החוצה תנסה לבלות מול המחשב כמה שפחות זמן וככה יהיה לך הרבה פחות היזדמנויות להעביר איתה בדיבור את הזמן. וגם כשאתה במחשב אז תנסה למצוא לך משחקים או משו שמעניינים אותך ( אישית אני ממליץ לך על פיפא ) מישחק שפשוט לא נימאס. ככה אתה לא תתפתה להתחיל איתה שיחה.

עוד דבר זה שאתה יושב בבית ואין לך מה לעשות , מכיר את הרגעים האלה? אז פשוט צא החוצה עם איזה חבר לכו לקיוסק הקרוב תקנו קולה או גרעינים או משו קטן ותריצו דאחקות זה מעביר את הזמן בכייף לא נורמאלי .

תאמין לי אחרי כמה זמן ( אני לא אומר שתוך יום יומיים ) אתה תתחיל לאהוב אותה פחות ופחות .

ועוד דבר . אל תגיד לה שאתה רוצה לנתק קשר אחי ככה לא עושים.. תעשה את זה לאט לאט אפילו בלי שהיא תבחין בזה..

אתה יודע מה עוד אפשר.. תנסה להתחיל עם עוד בנות בשיכבה \ בנות שאתה יוצא איתן בערבים . תמצא מישהיא שמעניינת אותך פתח שיחה איתה תחמד להכיר אותה ובקיצר תתחיל איתה... זה על בטוח ישכיח לך את ידידה שלך -בדוק!

משתמש כבוד האוואטר של shachar4490
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אחי, אתה אוהב אותה אבל יודע שאין לך סיכוי.. תישארו ידידים אבל רד מהקטע של החברות.. תמצא אחרת.

לא מסכים כל כך עם כל מה שאמרו פה...
    מה שכן אני מסכים עם זה שתצריך לבלות כמה שפחות ליד המחשב וכמה שפחות שיהיה לך משעמם...
    תעשה דברים שגורמים לך לא לחשוב עליה... למשל כשאני משחק כדורגל אני לא חשוב על שום בת בעולם.
    דבר שני כמו שאמרו תלך עם בנות אחרות תדבר הרבה עם בנות אחרות תמצא ידידות חדשות שיעבירו לך תזמן תמצא סתם סטוצים עם בנות אחרות תתנשק עם בנות במסיבה פשוט תמשיך הלאה.
    אני אישית הייתי מציע שתנתק איתה קשר לגמרי בבת אחת (בניגוד למה שאמרו למעלה) ואם תוך כדי זה גם תתחיל לדבר עם בנות אחרות ידידה שלך הזאת תשתגע מזה... (גם אני חשבתי שזה לא פועל אבל גרמתי לידידה שלי כמעט לבכות ככה... היה לי מצב מאוד דומה לשלך)
    אני לא אומר שככה תשיג אותה אבל לפחות ככה תגרום לזה שיהיה לה איכפת ממך.
    ושני דברים לגבי זה:
    א. זה לא חייב לעבוד אבל מצד שני אם תפסיק לדבר איתה ותדבר עם בנות אחרות זה יעביר לך אותה ככה שזה כבר טוב.
    ב. אל תצפה שאחרי יום היא תבוא אליך ותשאל למה תלא מדבר איתה... זה לוקח זמן פשוט אל תצפה לזה ואל תתעסק בזה יותר מדי.

ומנסיון אישי ככל שתעבור הלאה יותר מהר ככה יהיה לך יותר טוב. כמו שאמרתי לעוד מישהו כאן, קשה מאוד להשיג ידידה טובה שלך (שוב מנסיון חחח)

שיהיה בהצלחה

ישי התותח

שטויות מה שאנשים אומרים פה...נתק קשר בבום לא פלא לא מסן לא כלום אם תראה אותה ממש מקרוב תן לה נשיקה תחייך למישהי אחרת ותמשיך ללכת אל תישאר לדבר איתה קיצר נתק קשר לא רואה לא שומע ולא רוצה לשמוע אחי תוך כמה ימים היא תתחיל לנסות להחזיר אותך אליה תגיד לה שמעי זה לא הולך את יודעת מה אני מרגיש אלייך ואני לא יכול להיות קרוב אלייך בידיעה שאת עם מישו אחר ויש פה שתי אופציות

1)היא תגיד לך שהיא רוצה אותך או רוצה לנסות איתך
    2) שלא תדבר איתה ותוך כמה שבועות ירד לך ממנה רצח אתה אפילו לא תיסתכל עליה אתה תגיד לעצמך חח איך פעם אהבתי אותה (לא בצורת זילזול בצורה של וואלה המרחק עזר) והיא אחי תנסה להתקרב אלייך כמה שיותר..

ויש בעצם אפשרות שלילית שהיא כבר לא תשים עלייך אחרי המרחק

אבל ככה זה קרה גם לי וזאתי שאהבתי ירד לי ממנה רצח וכל פעם שהיא באה עם חברות שלה התחלתי עם חברות שלה וכאלה והיא קנאתה רצח כל הזמן נגעה בי וכאלה ורק רצתה להיות לידי

זאתי ההצעה שלי אחי...
    תגיד לה שאתה רוצה לראות אותה או שתבוא אלייה בבצפר
    ואז תגיד לה
    בואי רגע, תתקרבי
    עוד קצת
    נו תתקרבי
    ואז תביא בה נוגרה אחושרלוע
    למה מי היא בכלל שחושבת שאתה חייב לה משהו?!

carter אתה ילד שרוט בראש שלי חחחח

משתמש מתקדם האוואטר של -Sefi-
    לייקים
    0
    נקודות
    83
    משפט מחץ
    יש לך עיניים כמו הים רק חבל שהאף שובר גלים..

זה מקרה קלאסי של חיזור אחי ככה זה תקרבים ותמתרחקים עד שזה קורה באמת...

ותאמין לי שאם היא ככה כלפיך יש לה איזה רגש עליך...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,671 | הודעות: 8,173,258 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect