נכתב במקור על ידי
SCene Torrents VIP
HIM
כמה זמן אתה משחק במשחק הזה? חודש? חודשיים? אני משחק כבר שנתיים אז תרגע
תקשיב אם אתה משחק במשחק הזה כבר הרבה זמן ועדיין לא הבנת שבלייד וגלייב מתאימים לSTR ולא לINT אז אני מציע לך לפרוש. אבל אם אתה חדש במשחק אז לא נורא אחי אתה תלמד
עכשיו תיראה אני ממליץ לך להיות קשת STR עם אש או להיות גלייבי STR עם אש וחשמל, בכל מקרה רד מהעניין של להיות ניוקר זה לא כזה סבבה
כמה מושגים:
FULL STR - מישהו שמוסיף מההתחלה מרמה 1 רק לSTR
PURE INT(נקרא גם nuker) - מישהו שמוסיף מההתחלה מרמה 1 רק לINT
HYBRID - הייבריד מוסיף גם לINT וגם לSTR עכשיו הייבריד מתחלק לשני סוגים:
HYBRID INT - מישהו שמוסיף יותר לINT ופחות לSTR(הוא מוסיף לשניהם אבל לINT יותר)
HYBRID STR - מישהו שמוסיף יותר לSTR ופחות לINT(הוא מוסיף לשניהם אבל לSTR יותר)
(אני לא חושב שבחיים שלי יצא לי לראות הייבריד STR כי הם ממש חלשים ולא שווה לפתח דבר כזה אז בכל מקרה אם אתה הייבריד אז רק INT)
experience points(נקרא גם exp) - זה הנקודות ("אחוזים") שאתה מקבל מהריגת מפלצות ככל שהמפלצת ברמה יותר גבוהה יהיה לך יותר קשה להרוג אותה ותקבל יותר exp, בכל רמה אתה תצטרך להשיג סכום מסויים של exp בשביל לעלות לרמה הבאה, שתשיג את הסכום המסויים מהריגת מפלצות/אנשים או עשיית משימות(quests) אתה תעלה לרמה הבאה ותצטרך להשיג יותר exp בשביל לעלות שוב רמה
Skill points(נקרא גם sp) - עם הנקודות האלה אתה מפתח סקילים... בשביל לקבל 1 skill point אתה צריך 400 skill experience points שאתה מקבל מהריגת מפלצות (skill experience points אפשר להגיד גם sxp בקיצור)
Quest - משימות, כמעט כל רמה תפתח בפניך היכלות לעשות משימות על משימות אפשר לקבל exp ו/או sxp ו/או gold שזה הכסף של המשחק ככל שהמשימה תהיה יותר קשה ככה תקבל יותר exp/sxp/gold או אפילו את כולם ביחד
mastery level - מאסטרי לבל קשה להסביר מה זה אבל זה הרמה של האלמנט/הנשק שלך סקילים מתחלקים ל2 אלמנטים(אש קרח חשמל ו"כוח" שלא פוגע באנשים אלא מרפא) ונשק(חניתות(ספיר וגלייבי) חרבות(בלייד וסוורד) וקשת) עכשיו בשביל לפתח סקילים אתה צריך שהרמה של האלמנט/נשק תתאים לדרישה שכתוב מהי על הסקיל לדוגמא בשביל לפתח את העיגולים האלה של האש שמסתובבים סביבך ונותנים לך תוספת של הגנה לmag אתה צריך שהרמה של האלמנט אש תהיה 17 עכשיו אי אפשר לפתח את הרמה של האלמנט מעל הרמה שלך... אם אתה רמה 15 אז הרמה של האלמנט שלך לא יכולה להיות 17 או 16 אלא מקסימום 15
Gap - גאפ זה ההפרש בין הרמה באלמנט/בנשק לבין הרמה שלך בשחקן לדוגמא השחקן שלך רמה 5 והרמה של האלמנט/נשק היא 3 אז הגאפ שלך הוא 5-3=2 הגאפ הוא 2. דבר חשוב: הגאפ נקבע לפי הרמה של האלמנט/נשק שהיא הכי גבוהה לדוגמא השחקן ברמה 50 ורמה של האלמנט אש היא 45 והרמה של האלמנט חשמל היא 48, במקרה כזה הגאפ שלך הוא 50-48=2 הגאפ הוא 2! ולא 5! כי מחשבים לפי הרמה של האלמנט/נשק שהיא הכי גבוהה!
עכשיו הגאפ משנה לאנשים שרוצים לחסוך סקיל פוינטס וזה הולך ככה:
שהגאפ שלך הוא 1 אתה מקבל 10% יותר skill experience points ממה שהיית אמור לקבל ו90% מהexperience points שהיית אמור לקבל
שהגאפ שלך הוא 2 אתה מקבל 20% יותר skill experience points ממה שהיית אמור לקבל ו80% מהexperience points שהיית אמור לקבל
שהגאפ שלך הוא 3 אתה מקבל 30% יותר skill experience points ממה שהיית אמור לקבל ו70% מהexperience points שהיית אמור לקבל
שהגאפ שלך הוא 9 אתה מקבל 90% יותר skill experience points ממה שהיית אמור לקבל ו10% מהexperience points שהיית אמור לקבל
90% זה המקסימום שתקבל יותר ! ! אז אין הבדל אם הגאפ שלך הוא 9 או 10 או 50 בגלל ש9 ייתן לך את המקסימום
Skill points farming(נקרא גם SPF או פארמינג) - זאת הפעולה עצמה שחוסכת sp, כל המטרה של הגאפ היא שאנשים יוכלו להחליט "רגע, עכשיו פחות חשוב לי להעלות רמות, יותר חשוב לי לקבל יותר sp" ואז הם פשוט לא יעלו את המאסטרי לבל ויצרו גאפ גבוהה ויקבלו יותר sxp ופחות exp ואז הם יעלו רמות יותר לאט(כמה יותר לאט? תלוי בגאפ ככל שהגאפ יותר גבוהה ככה זה יהיה יותר איטי) אבל יקבלו יותר sxp
סטון קולד
אתה מנהל פה אתה אמור להבין מה אמרתי ???