קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 14-04-2012, 08:12
  2. שאלה| על מה כדאי לפתוח אתר ?
    על ידי arikrock בפורום שפות צד שרת
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 26-08-2011, 10:38
  3. [שאלה]איפו כדאי לפתוח חשבון? ולמה?
    על ידי ali270 בפורום כסף ברשת
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 15-11-2009, 16:35
  4. שאלה|איזו תוכנת SPYWARE כדאי?
    על ידי Jigit בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-02-2008, 21:02
  5. [שאלה] איזה שחקן כדאי לי לפתוח ?
    על ידי noob-style בפורום Maple Story
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 18-09-2007, 00:22
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

[שאלה] איזו דמות כדאי לפתוח?

משתמש משקיע האוואטר של H.I.M
    שם פרטי
    אוהד
    לייקים
    0
    נקודות
    40
    משפט מחץ
    מרחוק את נראית מליון דולר, מקרוב את חייבת לי שקל

ברירת מחדל [שאלה] איזו דמות כדאי לפתוח?

כבר שיחקתי פעם במשחק ואני רוצה לחזור לשחק.

אני רוצה דמות שתהיה ממש חזקה לPVP וPVM אבל גם שיהיו לה מספיק חיים כדי לשרוד

אז אני רוצה לפתוח בלייד/גלבי שיהיה ביחס של 5:1 לטובת INT

אם אני מתחיל מ-0 איזו דמות אני יכול להפוך לניוקר יותר חזקה?

ואם אתם כבר מגיבים, כדאי לעשות שהאלמנט הראשי יהיה אש והמשני חשמל בשביל הקסמים של המהירות?

תודה מראש

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חשבת אולי לפתוח שחקן Euro? יש לי Wezrid רמה 29 הוא הורג סינים רמות 37 ב2 מתקפות

משתמש מכור האוואטר של stonecold
    שם פרטי
    לירן
    לייקים
    2
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    לך לנמלה עצל... תבדוק עם היא בבית?

אם אתה רוצה להיות ניוקר תעלה רק בint תיקח ספייר או blade(חרב) עם מגן (אם אתה לוקח בלייד עם מגן יורידו לך פחות חיים)וכן אני ממליץ שהאלמנט הראשי יהיה אש והמישני חשמל ואם אתה רוצה אתה יכול לעשות להפך.

ותיכנס ללינקיה יש לנו שם מדריכים זה אהיה יותר מפורט.
    נערך לאחרונה על ידי stonecold; 12-10-2007 בשעה 23:11.

שם פרטי
    אוהד
    לייקים
    0
    נקודות
    40
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי EvoGuy צפיה בהודעה
    חשבת אולי לפתוח שחקן Euro? יש לי Wezrid רמה 29 הוא הורג סינים רמות 37 ב2 מתקפות

אני אשמח אם תסביר לי מה זה

אם אתה רוצה להיות ניוקר תעלה רק בint תיקח ספייר או blade(חרב) עם מגן (אם אתה לוקח בלייד עם מגן יורידו לך פחות חיים)וכן אני ממליץ שהאלמנט הראשי יהיה אש והמישני חשמל ואם אתה רוצה אתה יכול לעשות להפך.

ותיכנס ללינקיה יש לנו שם מדריכים זה אהיה יותר מפורט.
    אני רוצה להיות ניוקר אבל לא בא לי שיהרגו אותי ב"פו" אחד
    בגלל זה אי רוצה לעלות ביחס 5:1 לאינט ככה שאני אקבל טיפה חיים ועדיין אהיה חזק

איזה לייימממררר
    איך תפתח INT ניוקר עם גלבי או בלייד זה נשק של STR!!!!!!!1
    דבר שני אל תפתח משתמש אירופי הם סתם נשנשים ולא מסוגלים לעשות כלום
    דבר שלישי אם אתה רוצה בילד חזק תפתח FULL STR GLAVIE FIRE LIGHTNING ותפתח את הקרח לאט יותר ותתעסק יותר בחשמל ובאש ואל תשכח לעשות פארמינג!
    כל הזמן רק פארמינג פארמינג פארמינגגג!!!!!!!!1
    תאמין לי אחרי פארמינג טוב משתמש כזה לא רואה אף אחד
    תעשה טונה כסף ותקנה איזה SOM או משהו ברמה 64 ולא יהיה אף אחד שינצח אותך

עריכה:
    יש גם את האפשרות השניה שאם אתה רוצה להיות ניוקר תהיה s/s ותפתח את החשמל(לא את האש את החשמל! הסתובבתי בהרבה אתרים וראיתי מלא סיבות אין כח לפרט את זה עכשיו זה מסובך אבל אם תהיה s/s ניוקר תפתח את החשמל!)

דבר שני אם אתה רוצה להיות הייבריד ניוקר אז אל תשתמש בחרב ומגן!!! אם אתה משתמש בחרב ומגן עם החשמל תהיה רק PURE INT
    אם בא לך על הייבריד INT אז תעשה לפחות 8:1 ותפתח את האש כסקיל עיקרי ותשתמש בSPEAR אם אתה רוצה להרוג לפעמים אנשים

עוד משהו קטן
    מאז הנפילה של הסרברים והבעיות שהיו עם הקאש הם נתנו פיצוי קטן לאנשים באותו זמן ובמשך 15 דקות הם רשמו בגדול באתר אחרי שיפתחו עוד שלבים ואחרי שיפתחו עוד סקילים הם רשמו מה הולך להיות הבילד הכי חזק...
    תתפלא לשמוע... FULL STR BOW
    נערך לאחרונה על ידי SCene Torrents VIP; 13-10-2007 בשעה 01:20.

שם פרטי
    אוהד
    לייקים
    0
    נקודות
    40
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי SCene Torrents VIP צפיה בהודעה
    איזה לייימממררר
    איך תפתח INT ניוקר עם גלבי או בלייד זה נשק של STR!!!!!!!1
    דבר שני אל תפתח משתמש אירופי הם סתם נשנשים ולא מסוגלים לעשות כלום
    דבר שלישי אם אתה רוצה בילד חזק תפתח FULL STR GLAVIE FIRE LIGHTNING ותפתח את הקרח לאט יותר ותתעסק יותר בחשמל ובאש ואל תשכח לעשות פארמינג!
    כל הזמן רק פארמינג פארמינג פארמינגגג!!!!!!!!1
    תאמין לי אחרי פארמינג טוב משתמש כזה לא רואה אף אחד
    תעשה טונה כסף ותקנה איזה SOM או משהו ברמה 64 ולא יהיה אף אחד שינצח אותך

עריכה:
    יש גם את האפשרות השניה שאם אתה רוצה להיות ניוקר תהיה s/s ותפתח את החשמל(לא את האש את החשמל! הסתובבתי בהרבה אתרים וראיתי מלא סיבות אין כח לפרט את זה עכשיו זה מסובך אבל אם תהיה s/s ניוקר תפתח את החשמל!)

דבר שני אם אתה רוצה להיות הייבריד ניוקר אז אל תשתמש בחרב ומגן!!! אם אתה משתמש בחרב ומגן עם החשמל תהיה רק PURE INT
    אם בא לך על הייבריד INT אז תעשה לפחות 8:1 ותפתח את האש כסקיל עיקרי ותשתמש בSPEAR אם אתה רוצה להרוג לפעמים אנשים

עוד משהו קטן
    מאז הנפילה של הסרברים והבעיות שהיו עם הקאש הם נתנו פיצוי קטן לאנשים באותו זמן ובמשך 15 דקות הם רשמו בגדול באתר אחרי שיפתחו עוד שלבים ואחרי שיפתחו עוד סקילים הם רשמו מה הולך להיות הבילד הכי חזק...
    תתפלא לשמוע... FULL STR BOW

מה אתה רוצה אחי? אל תדבר אתי במושגים לא הבנתי כלום ממה שאמרת
    ומתי כבר אנשים יקלטו שלימר זה לא בא מהמילה lame?

שם פרטי
    לירן
    לייקים
    2
    נקודות
    45
    משפט מחץ

על מה אתה מדבר ברור שהאירופים חזקים!!!.
    ואני כתבתי ספייר ולא גלאב,אני יודע שספייר הוא ל INT אז תסתכל על מה שאני כותב.
    ובפעם הבא תכתוב יותר בבירור יש פה אנשים מתחלים,(וגם אני לא הבנתי כל כך מה רצית)

HIM
    כמה זמן אתה משחק במשחק הזה? חודש? חודשיים? אני משחק כבר שנתיים אז תרגע
    תקשיב אם אתה משחק במשחק הזה כבר הרבה זמן ועדיין לא הבנת שבלייד וגלייב מתאימים לSTR ולא לINT אז אני מציע לך לפרוש. אבל אם אתה חדש במשחק אז לא נורא אחי אתה תלמד
    עכשיו תיראה אני ממליץ לך להיות קשת STR עם אש או להיות גלייבי STR עם אש וחשמל, בכל מקרה רד מהעניין של להיות ניוקר זה לא כזה סבבה

כמה מושגים:
    FULL STR - מישהו שמוסיף מההתחלה מרמה 1 רק לSTR
    PURE INT(נקרא גם nuker) - מישהו שמוסיף מההתחלה מרמה 1 רק לINT
    HYBRID - הייבריד מוסיף גם לINT וגם לSTR עכשיו הייבריד מתחלק לשני סוגים:
    HYBRID INT - מישהו שמוסיף יותר לINT ופחות לSTR(הוא מוסיף לשניהם אבל לINT יותר)
    HYBRID STR - מישהו שמוסיף יותר לSTR ופחות לINT(הוא מוסיף לשניהם אבל לSTR יותר)
    (אני לא חושב שבחיים שלי יצא לי לראות הייבריד STR כי הם ממש חלשים ולא שווה לפתח דבר כזה אז בכל מקרה אם אתה הייבריד אז רק INT)
    experience points(נקרא גם exp) - זה הנקודות ("אחוזים") שאתה מקבל מהריגת מפלצות ככל שהמפלצת ברמה יותר גבוהה יהיה לך יותר קשה להרוג אותה ותקבל יותר exp, בכל רמה אתה תצטרך להשיג סכום מסויים של exp בשביל לעלות לרמה הבאה, שתשיג את הסכום המסויים מהריגת מפלצות/אנשים או עשיית משימות(quests) אתה תעלה לרמה הבאה ותצטרך להשיג יותר exp בשביל לעלות שוב רמה
    Skill points(נקרא גם sp) - עם הנקודות האלה אתה מפתח סקילים... בשביל לקבל 1 skill point אתה צריך 400 skill experience points שאתה מקבל מהריגת מפלצות (skill experience points אפשר להגיד גם sxp בקיצור)
    Quest - משימות, כמעט כל רמה תפתח בפניך היכלות לעשות משימות על משימות אפשר לקבל exp ו/או sxp ו/או gold שזה הכסף של המשחק ככל שהמשימה תהיה יותר קשה ככה תקבל יותר exp/sxp/gold או אפילו את כולם ביחד
    mastery level - מאסטרי לבל קשה להסביר מה זה אבל זה הרמה של האלמנט/הנשק שלך סקילים מתחלקים ל2 אלמנטים(אש קרח חשמל ו"כוח" שלא פוגע באנשים אלא מרפא) ונשק(חניתות(ספיר וגלייבי) חרבות(בלייד וסוורד) וקשת) עכשיו בשביל לפתח סקילים אתה צריך שהרמה של האלמנט/נשק תתאים לדרישה שכתוב מהי על הסקיל לדוגמא בשביל לפתח את העיגולים האלה של האש שמסתובבים סביבך ונותנים לך תוספת של הגנה לmag אתה צריך שהרמה של האלמנט אש תהיה 17 עכשיו אי אפשר לפתח את הרמה של האלמנט מעל הרמה שלך... אם אתה רמה 15 אז הרמה של האלמנט שלך לא יכולה להיות 17 או 16 אלא מקסימום 15
    Gap - גאפ זה ההפרש בין הרמה באלמנט/בנשק לבין הרמה שלך בשחקן לדוגמא השחקן שלך רמה 5 והרמה של האלמנט/נשק היא 3 אז הגאפ שלך הוא 5-3=2 הגאפ הוא 2. דבר חשוב: הגאפ נקבע לפי הרמה של האלמנט/נשק שהיא הכי גבוהה לדוגמא השחקן ברמה 50 ורמה של האלמנט אש היא 45 והרמה של האלמנט חשמל היא 48, במקרה כזה הגאפ שלך הוא 50-48=2 הגאפ הוא 2! ולא 5! כי מחשבים לפי הרמה של האלמנט/נשק שהיא הכי גבוהה!
    עכשיו הגאפ משנה לאנשים שרוצים לחסוך סקיל פוינטס וזה הולך ככה:
    שהגאפ שלך הוא 1 אתה מקבל 10% יותר skill experience points ממה שהיית אמור לקבל ו90% מהexperience points שהיית אמור לקבל
    שהגאפ שלך הוא 2 אתה מקבל 20% יותר skill experience points ממה שהיית אמור לקבל ו80% מהexperience points שהיית אמור לקבל
    שהגאפ שלך הוא 3 אתה מקבל 30% יותר skill experience points ממה שהיית אמור לקבל ו70% מהexperience points שהיית אמור לקבל
    שהגאפ שלך הוא 9 אתה מקבל 90% יותר skill experience points ממה שהיית אמור לקבל ו10% מהexperience points שהיית אמור לקבל
    90% זה המקסימום שתקבל יותר ! ! אז אין הבדל אם הגאפ שלך הוא 9 או 10 או 50 בגלל ש9 ייתן לך את המקסימום
    Skill points farming(נקרא גם SPF או פארמינג) - זאת הפעולה עצמה שחוסכת sp, כל המטרה של הגאפ היא שאנשים יוכלו להחליט "רגע, עכשיו פחות חשוב לי להעלות רמות, יותר חשוב לי לקבל יותר sp" ואז הם פשוט לא יעלו את המאסטרי לבל ויצרו גאפ גבוהה ויקבלו יותר sxp ופחות exp ואז הם יעלו רמות יותר לאט(כמה יותר לאט? תלוי בגאפ ככל שהגאפ יותר גבוהה ככה זה יהיה יותר איטי) אבל יקבלו יותר sxp

סטון קולד
    אתה מנהל פה אתה אמור להבין מה אמרתי ???
    נערך לאחרונה על ידי SCene Torrents VIP; 13-10-2007 בשעה 14:37.

שם פרטי
    אוהד
    לייקים
    0
    נקודות
    40
    משפט מחץ

HIM
    כמה זמן אתה משחק במשחק הזה? חודש? חודשיים? אני משחק כבר שנתיים אז תרגע
    תקשיב אם אתה משחק במשחק הזה כבר הרבה זמן ועדיין לא הבנת שבלייד וגלייב מתאימים לSTR ולא לINT אז אני מציע לך לפרוש. אבל אם אתה חדש במשחק אז לא נורא אחי אתה תלמד
    עכשיו תיראה אני ממליץ לך להיות קשת STR עם אש או להיות גלייבי STR עם אש וחשמל, בכל מקרה רד מהעניין של להיות ניוקר זה לא כזה סבבה

כמה מושגים:
    FULL STR - מישהו שמוסיף מההתחלה מרמה 1 רק לSTR
    PURE INT(נקרא גם nuker) - מישהו שמוסיף מההתחלה מרמה 1 רק לINT
    HYBRID - הייבריד מוסיף גם לINT וגם לSTR עכשיו הייבריד מתחלק לשני סוגים:
    HYBRID INT - מישהו שמוסיף יותר לINT ופחות לSTR(הוא מוסיף לשניהם אבל לINT יותר)
    HYBRID STR - מישהו שמוסיף יותר לSTR ופחות לINT(הוא מוסיף לשניהם אבל לSTR יותר)
    (אני לא חושב שבחיים שלי יצא לי לראות הייבריד STR כי הם ממש חלשים ולא שווה לפתח דבר כזה אז בכל מקרה אם אתה הייבריד אז רק INT)
    experience points(נקרא גם exp) - זה הנקודות ("אחוזים") שאתה מקבל מהריגת מפלצות ככל שהמפלצת ברמה יותר גבוהה יהיה לך יותר קשה להרוג אותה ותקבל יותר exp, בכל רמה אתה תצטרך להשיג סכום מסויים של exp בשביל לעלות לרמה הבאה, שתשיג את הסכום המסויים מהריגת מפלצות/אנשים או עשיית משימות(quests) אתה תעלה לרמה הבאה ותצטרך להשיג יותר exp בשביל לעלות שוב רמה
    Skill points(נקרא גם sp) - עם הנקודות האלה אתה מפתח סקילים... בשביל לקבל 1 skill point אתה צריך 400 skill experience points שאתה מקבל מהריגת מפלצות (skill experience points אפשר להגיד גם sxp בקיצור)
    Quest - משימות, כמעט כל רמה תפתח בפניך היכלות לעשות משימות על משימות אפשר לקבל exp ו/או sxp ו/או gold שזה הכסף של המשחק ככל שהמשימה תהיה יותר קשה ככה תקבל יותר exp/sxp/gold או אפילו את כולם ביחד
    mastery level - מאסטרי לבל קשה להסביר מה זה אבל זה הרמה של האלמנט/הנשק שלך סקילים מתחלקים ל2 אלמנטים(אש קרח חשמל ו"כוח" שלא פוגע באנשים אלא מרפא) ונשק(חניתות(ספיר וגלייבי) חרבות(בלייד וסוורד) וקשת) עכשיו בשביל לפתח סקילים אתה צריך שהרמה של האלמנט/נשק תתאים לדרישה שכתוב מהי על הסקיל לדוגמא בשביל לפתח את העיגולים האלה של האש שמסתובבים סביבך ונותנים לך תוספת של הגנה לmag אתה צריך שהרמה של האלמנט אש תהיה 17 עכשיו אי אפשר לפתח את הרמה של האלמנט מעל הרמה שלך... אם אתה רמה 15 אז הרמה של האלמנט שלך לא יכולה להיות 17 או 16 אלא מקסימום 15
    Gap - גאפ זה ההפרש בין הרמה באלמנט/בנשק לבין הרמה שלך בשחקן לדוגמא השחקן שלך רמה 5 והרמה של האלמנט/נשק היא 3 אז הגאפ שלך הוא 5-3=2 הגאפ הוא 2. דבר חשוב: הגאפ נקבע לפי הרמה של האלמנט/נשק שהיא הכי גבוהה לדוגמא השחקן ברמה 50 ורמה של האלמנט אש היא 45 והרמה של האלמנט חשמל היא 48, במקרה כזה הגאפ שלך הוא 50-48=2 הגאפ הוא 2! ולא 5! כי מחשבים לפי הרמה של האלמנט/נשק שהיא הכי גבוהה!
    עכשיו הגאפ משנה לאנשים שרוצים לחסוך סקיל פוינטס וזה הולך ככה:
    שהגאפ שלך הוא 1 אתה מקבל 10% יותר skill experience points ממה שהיית אמור לקבל ו90% מהexperience points שהיית אמור לקבל
    שהגאפ שלך הוא 2 אתה מקבל 20% יותר skill experience points ממה שהיית אמור לקבל ו80% מהexperience points שהיית אמור לקבל
    שהגאפ שלך הוא 3 אתה מקבל 30% יותר skill experience points ממה שהיית אמור לקבל ו70% מהexperience points שהיית אמור לקבל
    שהגאפ שלך הוא 9 אתה מקבל 90% יותר skill experience points ממה שהיית אמור לקבל ו10% מהexperience points שהיית אמור לקבל
    90% זה המקסימום שתקבל יותר ! ! אז אין הבדל אם הגאפ שלך הוא 9 או 10 או 50 בגלל ש9 ייתן לך את המקסימום
    Skill points farming(נקרא גם SPF או פארמינג) - זאת הפעולה עצמה שחוסכת sp, כל המטרה של הגאפ היא שאנשים יוכלו להחליט "רגע, עכשיו פחות חשוב לי להעלות רמות, יותר חשוב לי לקבל יותר sp" ואז הם פשוט לא יעלו את המאסטרי לבל ויצרו גאפ גבוהה ויקבלו יותר sxp ופחות exp ואז הם יעלו רמות יותר לאט(כמה יותר לאט? תלוי בגאפ ככל שהגאפ יותר גבוהה ככה זה יהיה יותר איטי) אבל יקבלו יותר sxp

סטון קולד
    אתה מנהל פה אתה אמור להבין מה אמרתי ???
    אחי, אני ממש חדש במשחק =/

אבל תודה, עזרת לי בחלק מהדברים, אבל מה הדמות האולטימטיבית לPVP?
    אם אני מתחיל מאפס קח בחשבון שאין לי כסף או חפצים

דבר ראשון יש מלא שיטות לעשות כסף(לא בפורום הזה אני מדבר על פורומים אחרי באנגלים שקשורים בסילקרואד והם די על רמה, הפורום הזה הרוב פה הוא העתקה מפורומים אחרים)
    אז תחפש ותעשה כסף

הדמות האולטימטיבית לPVP לפי מה שהיה כתוב באתר העולמי של סילקרואד היא BOW FULL STR כלומר קשת
    היא טובה גם בגילד ווארס וגם מצויינת נגד מפלצות

דבר שני אם אתה חדש במשחק אז תשכח מהעניין של להיות גלייבי חשמל ואש כי אתה תצטרך המון SP ובטח לא יהיה לך עצבים לעשות SPF אז תשכח מזה

עכשיו מה שאני ממליץ לך בשורה התחתונה זה או FULL STR BOW או אם ממש ממש דחוף לך להיות ניוקר אז HYBRID INT SPEAR ותלבש protector ולא armor ותפתח את הבילד ביחס של 8:1
    ותלבש בגדים שיש עליהם HP או שיש עליהם STR(אפשר לעשות את זה עם אבנים אבל עזוב את זה עכשיו)
    נערך לאחרונה על ידי SCene Torrents VIP; 13-10-2007 בשעה 14:49.

שם פרטי
    לירן
    לייקים
    2
    נקודות
    45
    משפט מחץ

אני הבנתי אותך אבל אני הייתי צריך לקרוא את זה פעמים, וכמו שאמרתי לך יש פה מתחילים וצריך ללמד אותם.
    ואתה יכול לפתוח אשכול של המושגים אני ישים את זה בלינקיה תודה.

שם פרטי
    אוהד
    לייקים
    0
    נקודות
    40
    משפט מחץ

מה הדמות הכי טובה לPVP חוץ מSTR BOW?

כבר שיחקתי בBOW בא לי לנסות משהו אחר

Exclamation

ציטוט נכתב במקור על ידי H.I.M צפיה בהודעה
    מה הדמות הכי טובה לPVP חוץ מSTR BOW?

כבר שיחקתי בBOW בא לי לנסות משהו אחר
    נו מה אתה לא יודע לקורא?
    כבר אמרתי לך

שם פרטי
    אוהד
    לייקים
    0
    נקודות
    40
    משפט מחץ

נו מה אתה לא יודע לקורא?
    כבר אמרתי לך
    נו מה אתה ילד קשה קליטה?

הדמות האולטימטיבית לPVP לפי מה שהיה כתוב באתר העולמי של סילקרואד היא BOW FULL STR כלומר קשת
    היא טובה גם בגילד ווארס וגם מצויינת נגד מפלצות
    חוץ מ BOW

אמרת שאם דחוף לי להיות ניוקר אז לפתוח היבריד ספיר, אבל לא דחוף לי להיות ניוקר
    פשוט בא לי דמות שטובה בPVP
    ובמקום לרשום תגובה מפגרת כמו זאת שרשמת למעלה כבר היית יכול לחסוך לי שאלה מיותרת

Glory Glory Man Utd האוואטר של <אור>
    שם פרטי
    תנחשו
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    הציונות הביאה לנו את המדינה,השמאלנות תביא עלינו שואה

תיקח קוסם אירופאי עם הנשק staff או full str bow סיניאני ממליץ על הקוסם

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,522 | הודעות: 8,173,109 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect