קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 04-04-2010, 21:00
  2. [בעייה] דחופה מאוד!! בקשר לצריבה!!!
    על ידי bensi9 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 23-02-2008, 23:56
  3. [בעייה דחופה] יש לי בעייה עם ה- CSS !!!
    על ידי SoulMan בפורום Counter Strike Source
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 27-10-2007, 11:54
  4. [קונה]בעייה דחופה.תפתרו לי | 40 נק'
    על ידי קופיקו בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 11-01-2007, 19:46
  5. יוווווו בעייה דחופה אחושרמוטה בקשר לסאונד..
    על ידי אור. בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 26-11-2005, 16:17
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

בעייה דחופה

ברירת מחדל בעייה דחופה

שלום אני בן 21 חייל אוטוטו משתחרר נשאר לי 74 יום אז תגידו לי מזל טוב אוקיי הבעיה שלי היא שיש חיילת שמאד מוצאת חן בעיניי תאכלס הסיפור שלנו ככה : היא באה אליי למטבח והכרנו היא נראתה די זורמת בדיבור : כפרה מאמי וכל השטויות האלה והייתה אומרת וואי איזה חמוד אתה וכל מיני שטויות אז לקחתי ממנה תמס פלא התחלנו לדבר ולהיות בקשר טלפוני חוץ מזה היינו גם נפגשים בבסיס ויושבים ביחד היינו מתחבקים אפילו התנשקנו אבל שדיברתי איתה רציני היא אמרה לי שיש לה קשר עם מישו עכשיו תאמת הורדתי קצת הילוך וזה ונשארנו ידידים עכשיו רבנו קצת בזמן האחרון היה בינינו מתחים על שטויות והתווכחנו והשלמנו אבל דוגרי היא לא אמרה לי את זה אבל רואים אלייה היא רוצה אותי כתור ידיד לדעתי למרות שאם היה לה מישו כמו שהיא אומרת ולי זה נראה חארטה יא לא היתה רושמת לי הודעות לפלא שהיא חולה עליי מתה עליי והיא רשמה לי לא מזמן : מאמי אתה יודע שאני בבאר שבע היום נזכרתי בך ... וזה היה משפט שהיא כתבה שלא דיברנו והיינו בכסאח דוגרי היא מלאה סקסית עם חזה גדול ושווה היא מדליקה אותי יש לי רגשות אלייה יותר מידידה ואני יודע שגם לה יש אבל לא בטוח שכמו שלי מה עושים לדעתכם האם שווה לגשת אלייה כי אם יש לה חבר אז יש מצב שאני יפגע למרות שאני כמעט בוודאות יודע שהיא סתם אמרה שיש לה מישו כדי להרתיע אותי או משו כזה ולבדוק מה ואיך אני מגיב ... היינו ממש בקשר טוב ועכשיו כבר חודשים וחצי שאנחנו רק שלום שלום לא קשר מי דע מה אבל בזמן האחרון אני מתגעגע למה שהיה ובא לי לחזור לזה ולנסות איתה היא בת 19 אגב .. היא מהבחורות שזורמות בדיבור רצח אבל עדיין במעשים לא ממש ראיתי שהיא זורמת אבל אני גם לא מחפש יותר מדי אני רק רוצה אותה ולאט לאט לזרום איך שצריך כי היא עושה לי חשק להיות חבר שלה לדאוג לה ולהיות אכפת ממנה ולפנק אותה היא פשוט האשה שאני מרגיש שאני חייב להיות איתה או לנסות לפחות עוד פעם אחת .. היא לא אמרה לי בפנים במילים שהיא לא רוצה קשר או משו כזה ... אגב לפני כחודש יצא שהיא והמפקד שלי בצבא נפגשו במקרה והיא דיברה איתו עליי שהיינו בקשר ושהיא יצאה איתי אז ניסיתי להיות חכם ולהתקשר אלייה ולראות מה ועל מה ... היא אמרה לי שהיא דברה איתו ואמרה שאני חמוד וכל מיני אבל שכחה לומר שהיא אמרה שיצאנו וכל זה ... הקיצר לא דע נראה לפי ההתנהגות שהיא רוצה ולא רוצה ... היא מבולבלת כנראה ... הרבה מאד זמן לא ישבנו ביחד פנים מול פנים אולי אני אשם כי לא ממש התקבלתי בקבוצת הבנות שלה ותמיד הייתי מנסה לשבת איתה לבד וכל זה ויכול להיות שהיא הבינה תרמז ומנסה לשחק משחקים הקיצר אשמח לקבל תגובות ממכם חברים וחברות להתראות יום טוב נשמות שלי

2. קישורים ממומנים

מה יש לך להפסיד? מקסימום תגיד שבאמת יש לה מישהו ותרד מזה
    גם אם כן יש לה מישהו, תשמור איתה על קשר ואל תתן לזה להפריע לכם.
    יום טוב

.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple

נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל

או לפחות את עורו-

מפאת חוסר ביקוש,
    והכל מתפרק עלינו.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אסף :O
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,953 | הודעות: 8,173,540 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect