חברה שלי בוגדת בי על ימין ועל שמאל ואחר כך שאני מדבר איתה על זה אומרת לי מה פתאום אני מאוהבת רק בך ונשבעת לי (שבועה חרטה) ואני לאדע מה לעשות מצד אחד אני כבר אמור לזרוק אותה לאלף עזאזל מצד שני אני מאוהב בה אהבה שבחיים לא הייתה לי..
מה עושים???????![]()
חברה שלי בוגדת בי על ימין ועל שמאל ואחר כך שאני מדבר איתה על זה אומרת לי מה פתאום אני מאוהבת רק בך ונשבעת לי (שבועה חרטה) ואני לאדע מה לעשות מצד אחד אני כבר אמור לזרוק אותה לאלף עזאזל מצד שני אני מאוהב בה אהבה שבחיים לא הייתה לי..
מה עושים???????![]()
|
|
מה אתה סמרטוט מה זה מה עושים זרוק אותה (רק עם אתה יודע בוודאות שהיא בוגדת בך)
תעיף אותה כוסאומו
עוזב אותה אחי אם אתה רואה שהיא בוגדת לך אז למה הכאבי ראש ? זרוק אותה ותמצא מישהיא שבאמת שווה אותך. למה זאת לא ניראה לי שווה את הבעיות שלך . תתחיל לצאת עם בנות אחרות כדי להשכיח אותה ממך ואפילו תתפלא שתמצא מישהיא אחרת ממש מהר ותרגיש גם אליה רגשות עזים .
אם אתה בטוח ב100% שהיא בוגדת בך......ואם אתץה גם יודע מי זה אני במקומך הייתי הולך והורג את אותו ילד מכות
אחי נכון אני מסכים תזרוק אותה.. אבל אולי היא בוגדת מסיבה כל שהיא? היא אומרת שהיא מאוהבת בך לא צריך שבועה בשביל מילים כאלה.. היא מאוהבת בך ובוגדת.. יש לזה סיבה.. בכל מקרה אני לא מאשים אותך חלילהההההההה!!!!! אל תתנפל עליי ^_^ הדעה שלי זה תשמע מה שיש לה להגיד ואחרי זה תחתוך... אתה לא צריך את זה על הראש שלך..
תודה לשי 360 על החתימה =)
האמת שגם הרצל רצה..
אבל הוא מת =\
תבעט בה כל הדרך החוצה מהמערכת יחסים הזו.
אחי תפרט.. במה בדיוק היא בוגדת? מה היא עושה..?
תפסת אותה בוגדת?
היא ממשיכה?
אם היא ביקשה סליחה, תנסה להמשיך.. אתה לא חייב ישר לשלול.. קורה.. לא הייתה רוצה שהיא תסלח לך אם תבגוד?
בנתיים תשמור אותה בקירור.. זתומרת תיהיה מוכן לזרוק אותה בכל שלב מבלי להיפגע!
אם היא לא ביקשה סליחה
תעיף אותה קיבינימאט
קרא חוקי חתימות
קרה כמה פעמים שהיא בגדה בך ואחר כך התחרטה?
מה נראה לך שאתה צריך לעשות?
תעזוב אותה!
אם היא מזלזלת בך ובוגדת בך אז אין שום סיבה שתישאר עם מישהי כזאת.
אני מבינה שאתה אוהב אותה מאוד ויהיה לך קשה אבל זה יעבור לאט לאט עם הזמן ועדיף לסיים את זה מאשר שהיא תדרוך עליך סליחה על המילה.
Look at the stars,"
Look how they shine for you,
And everything you do,
" ...Yeah, they were all yellow.
כמו שכולם אמרו בגידה = זלזול, חוסר אהבה, חוסר דאגה, היא שקרנית ותיהיה בטוח שאם תיפרד ממה תצא גבר ווואלה (לא יודע מה ניכנס לי היום עם המילה הזאת) תראה אותה עם החבר הבא שלה בוגדת בו...
ואחי מצא חברה טובה כוסית או לא בחירה שלך העיקר בחורה טובה...
בהצלחה