קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מדריך למי שרוצה לדעת קריאה מהירה
    על ידי shoalex1 בפורום השכלה ולימודים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 06-09-2007, 08:14
  2. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 16-07-2007, 23:13
  3. כל מי שרוצה לדעת למה הולכים מתוך שנה שייכנס
    על ידי komermore בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 16-07-2007, 23:13
  4. לכל מי שרוצה לדעת פירסמו עכשיו ציוני בגרות
    על ידי XFecToR בפורום השכלה ולימודים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 10-07-2007, 01:33
  5. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 07-03-2007, 21:29
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

למה הנוצרים לא אוכלים כשר? (מי שרוצה לדעת)

משתמש חדש
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שמע ישמעאל

Post למה הנוצרים לא אוכלים כשר? (מי שרוצה לדעת)

אני די חדש כאן ואני חושב שאם כתוב פורום דתות אז זה לא רק יהדות.
    אני בטוח שאי פעם שאלתם את עצמכם למה הנוצרים לא אוכלים כשר?
    הם אוכלים לא כשר בגלל שמסופר במעשי השליחים (ספר בברית החדשה) ששמעון פטרוס (שהיה יהודי גם ישו היה יהודי) עלה להתפלל ונהיה רעב ונרדם,הגיע מלאך שהעיר אותו ונתן לו מגש של מאכלים אסורים ופטרוס אמר שמעולם לא אכל מאכל לא כשר וזה אסור! והמלאך השיב:"...את אשר טהר האלוהים אתה אל תטמאנו" כלומר שהאלוהים טהר את הטמא.
    אני לא מנסה לגרום לכם להאמין בזה רק רשמתי את זה שתדעו למה.
    נערך לאחרונה על ידי ishmael; 18-10-2007 בשעה 08:42. סיבה: טעות זה לא חולום הוא התעורר (לפי הכתוב)

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

קודם כל נראה לי זה בכלל לא בתקופה של בית המקדש שככה אין מצב שהוא היה נביא שלנביא גם מתגלה רק האלוקים.
    ודבר שני זה החיסרון של הברית החדשה שהיא כ"כ חלשה מכל הצדדים שאין להם הוכחות חותכות כמו שיש ביהדות כל דבר דבר, חוץ מהתורה שבכתב שאצל היהודים יש תורה שבעל פה וקבלה שאני מפריד ביניהם כי זה עמוק יותר.
    דבר שני הם לא יודעים גם שיש דבר כזה שנקרא חלומות שווא ידברו. גם אם זה חלום אמיתי לא צריך להתייחס כי זה יכול להיות גם שד שמציג את עצמו כמלאך שמנסה להטעות.
    ועוד משו מה יותר חזק דבר שכתוב במפורש שאסור לאכול? בתורה במפורש רשום על כל מיני סוגי מאכלים שאסור לאכול והם מקשיבים לאיזה חלום מטופש? בוא נציג את זה ככה למי תקשיב לאלוקים או למלאך ?
    אל תקח את זה כפנייה אישית פשוט רציתי להציג עד כמה הברית החדשה דפוקה מכל הכיוונים.
    נערך לאחרונה על ידי OzAvi; 17-10-2007 בשעה 18:02.

מי שרוצה הזמנה ללוקרז PME

משתמש חדש
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שמע ישמעאל

אתה בכלל קראת בברית החדשה? וחלום זה לא שונה מחלום יעקוב. ושהמלאך נגלה להגר הבשורה שלו אלייה לא התגשמה? וחוץ מזה אני מאוד מצטער טעיתי הוא נרדם והמלאך העיר אותו וכל הסיפור היה (טעיתי קורה) אני יהודי אבל האמונה שלי מאוד מורכבת. ושאתה אומר כאלה דברים על הנצרות והמון יהודים אמרו את זה כמו "ימח שמו וזכרו" שזה אומר ישו וכל מיני שטויות כאלה, ואחרי זה כל היהודים בוכי למה כולם שונאים אותנו! הגיע הזמן שתשנו את הגישה ותקבלו כל דת כמעט כל המלחמות בגלל הדת. ולפי הנוצרים ישו לא נביא הוא היה המשיח.
    נערך לאחרונה על ידי ishmael; 17-10-2007 בשעה 19:42.

משתמש משקיע האוואטר של LeBron
    לייקים
    0
    נקודות
    262
    משפט מחץ
    I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.-Michael Jordan

ציטוט נכתב במקור על ידי ishmael צפיה בהודעה
    אתה בכלל קראת בברית החדשה? וחלום זה לא שונה מחלום יעקוב. ושהמלאך נגלה להגר הבשורה שלו אלייה לא התגשמה? אני יהודי אבל האמונה שלי מאוד מורכבת. ושאתה אומר כאלה דברים על הנצרות והמון יהודים אמרו את זה כמו "ימח שמו וזכרו" שזה אומר ישו וכל מיני שטויות כאלה, ואחרי זה כל היהודים בוכי למה כולם שונאים אותנו! הגיע הזמן שתשנו את הגישה ותקבלו כל דת כמעט כל המלחמות בגלל הדת.
    אם אתה אומר שאתה יהודי אז למה אתה אומר שתשנו במקום שנשנה????
    וכל בנאדם דתי אומר שהדת שלו היא הכי טובה..(בלי קשר לסוג הדת) אז אל תחפור..

משתמש חדש
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שמע ישמעאל

מה זה קשור??? אברהם אבינו נולד עובד אלילים וחקר והפך ליהודי ואני מכבד את כל הדתות לעומתכם.

משתמש באימונים האוואטר של breslev2u
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ''אמור מעט ועשה הרבה'' פתגם חז''ל

גוים לא צריכים לאכול כשר
    כי הנשמה שלכם מורכבת בצורה שונה משל היהודים
    במקרה היום שמעתי בהרצאה של הרב זמיר
    לנו יש תחובה של הכשרות
    כי הנשמה שלנו מורכבת אחרת יש בה רוחניות גבוהה
    "אין לנו על מי לסמוך,רק על אבינו שבשמיים"

אמר להם הקב"ה לישראל:"בטחו בשמי והוא עומד עליכם שכל מי שבוטח בשמי אני מצילו"

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ידוע שהם לא צריכים, אבל הוא כביכול מביא לך הוכחות, אז הנה גם "ההוכחות" שלו הם לא באמת הוכחות. הם שטויות במיץ עגבניות.

משתמש חדש
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שמע ישמעאל

הנצרות קמה מתוך היהדות אם אתם לא יודעים הם רק האמינו שישו היה המשיח ועם הזמן זה התפרק וקיימו פחות מצוות עד שהם לא איתנו כבר. ועל איזה הוכחות אתה מדבר?

ציטוט נכתב במקור על ידי ishmael צפיה בהודעה
    הנצרות קמה מתוך היהדות אם אתם לא יודעים הם רק האמינו שישו היה המשיח ועם הזמן זה התפרק וקיימו פחות מצוות עד שהם לא איתנו כבר.
    יש לך טעות קטנה.
    באשכול שלי כבר נתתי דעתי שהיהודים שהאמינו בישוע, האמינו שהוא המשיח, אך כמובן שלא האלוקים, ח"ו. היהודים הנוצרים התנגדו להדרכתו של פאולוס, או שאול התרסי, ואמרו שהיה משומד מן התורה.
    לפי האווגליונים ישוע לא בא להוסיף לתורה ולא לגרוע, אבל מה שפאולוס עשה זה בעצם ההיפך הגמור. בוועידת ירושלים ראשי הנוצרים, וביניהם יעקוב אחי ישוע, הסכימו שהגויים שיתנצרו יתחיבו שלא לאכול בשר עם דם, וגם לא בשר שהוגש לאליל או פסל. אך במכתביו של פאולוס אנו רואים את הניגוד. הוא כותב לגויים שלא משנה מה יגישו להם, הם יכולים לאכול הכל, כי הכל יצירת כפיו של האלוקים, וזה לא משנה מה נכנס לפיו של האדם, אלא מה שיוצא ממנו.
    הנצרות כמו שאנו מכירים אותה היום בעצם נוצרה על ידי אותו המשומד מן התורה, שאול התרסי, ולא מהלכותיו והדרכתו של ישוע, למרות שאנו לא יודעים באמת מה היתה הדרכתו. ישוע כביכול חייב את חסידיו להמשיך לשמור על התורה והמצוות, אך לפאולוס, שאף פעם לא ראה את ישוע בחייו, היתה השקפה אחרת.
    היהודים-נוצרים שכן שמרו על התורה ולא האמינו בישוע כאלוקים או יליד בתולה נחשבו בעולם הנוצרי ככופרים, ומתו בייסורים.
    נערך לאחרונה על ידי جܧٹξლąი; 20-10-2007 בשעה 20:08.

כל דעביד רחמנא לטב עביד
    בְּקַדְמִין בְּרָא יְיָ יָת אֲנָשָׁא...כְעַן בָּרֵי אֲנָשָׁא יָת אֱלָהָא

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני שוב ירשום מה שרשמתי קודם, למי תקשיב למה שבפירוש ציווה אותך השם יתברך בתורה או למלאך ?
    אין מצב בעולם שמלאך יצא נגד השם חס ושלום אז הנה הסתירה שלך , בעליונים אין את הדבר הנתעב הזה שנקרא אצלנו רמאויות. !

"כִּי-יָקוּם בְּקִרְבְּךָ נָבִיא אוֹ חֹלֵם חֲלוֹם וְנָתַן אֵלֶיךָ אוֹת אוֹ מוֹפֵת:
    וּבָא הָאוֹת וְהַמּוֹפֵת אֲשֶׁר-דִּבֶּר אֵלֶיךָ לֵאמֹר נֵלְכָה אַחֲרֵי אֱלֹהִים אֲחֵרִים אֲשֶׁר לֹא-יְדַעְתָּם וְנָעָבְדֵם:
    לֹא תִשְׁמַע אֶל-דִּבְרֵי הַנָּבִיא הַהוּא אוֹ אֶל-חוֹלֵם הַחֲלוֹם הַהוּא כִּי מְנַסֶּה ה' אֱלֹהֵיכֶם אֶתְכֶם לָדַעַת הֲיִשְׁכֶם אֹהֲבִים אֶת-ה' אֱלֹהֵיכֶם בְּכָל-לְבַבְכֶם וּבְכָל-נַפְשְׁכֶם:" (דברים יג)
    נערך לאחרונה על ידי جܧٹξლąი; 21-10-2007 בשעה 02:36.

כל דעביד רחמנא לטב עביד
    בְּקַדְמִין בְּרָא יְיָ יָת אֲנָשָׁא...כְעַן בָּרֵי אֲנָשָׁא יָת אֱלָהָא

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,446 | הודעות: 8,173,033 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect