למה נותנים לכם את כל הערוצים ל3 חודשים? כאילו... על מה הם מפצים מה קרה? אני לא מעודכן ><
למה נותנים לכם את כל הערוצים ל3 חודשים? כאילו... על מה הם מפצים מה קרה? אני לא מעודכן ><
|
|
איזה שלושה חודשים ?
מחר מסתיים כל התענוג .
פתחו תערוצים בגלל שבשעות הלילה היו שיבושים בלווין .
חחח שטויות... ראיתי הרגע פרסומת.. כל ערוצי הספורט הטבע המדע הילדים.. והכל חוץ מאירוטי פתוח לשלושה חודשים... היה הרגע בטלוויזיה
בגלל התקלות אחי
The Pod
רק התחיל מחר נגמר ה dvdbox הבנתה??
אל תפרסם יותר בחתימה.
כן יש שלוש חודשים שהערוצים יהיו פתוחים!
היה בפרסומת
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
איזה תקלות היו? משו רציני? הבנתי אנשים עזבו ת'חברה..
היו בהתחלה בעיות רציניות וזה נפסק לפני שבוע
עכשיו יש סרטים עד ה20
וכל הערוצים חוץ מסקס עד הראשון בינואר
פתחו את כל הערוצים, כפיצוי על ליקוי בשידור והפרעות בשידור פתחו גם את ה-DVD בןקס עד מחר... פלייבוי חינם!!!!!!!!!!!!!1
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
אין פלייבוי
מעצב גראפי לכל מטרה.
אין פלייבוי, מי אמר שיש?
מנהל פורום VIP-Games לשעברמפקח קטגוריית משחקים לשעבר
אין ערוצים אירוטיקה בגלל שזה אסור לפי החוק, כל הערוצים פתוחים בגלל שהיה שיבושים. (לא לכולם היה, לי למשל לא היה)
אני מקווה שyes תעמוד בזה ולא תפשוט רגל אם זה יקרה hot ישארו לבד בשוק ומי שיפגע זה הצרכנים שזה אנחנו
מפני שאז אם יתנו מחירים שהם רוצים ולא נוכל להגיד לא מכיון שאין לאן ללכת חוץ מהם.(יש אפשרות להתקין צלחת בגג אם מאות ערוצים)