מה עושים עם זה?..דומגאות?: חברה שלי הולכת עם ידיד שלה ישר אני חושב ואומר לה בוגדת...אורמת למישו בשיחת ועידה מותק" אני אומר לה אל דברי איתי אני פשוט בחור דבק אחו****** בעניין הזה איך ניפתרים מזה??...
אני רק יגיד ש4 הקשרים האחרים שלי בגדו בי..
מה עושים עם זה?..דומגאות?: חברה שלי הולכת עם ידיד שלה ישר אני חושב ואומר לה בוגדת...אורמת למישו בשיחת ועידה מותק" אני אומר לה אל דברי איתי אני פשוט בחור דבק אחו****** בעניין הזה איך ניפתרים מזה??...
אני רק יגיד ש4 הקשרים האחרים שלי בגדו בי..
|
|
נו,אז אין פלא שאתה קנאי..
קשה לך לסמוך על חברה שלך...
לדעתי פשוט דבר איתה,שאל אנשים שממסתובבים איתה אם היא בוגדת/אומרת דברים לא במקום וכו'..
או שפשוט תיהיה איתה יותר בשביל לפתח את האמון שלכם.
What do you want that become screwed up Trash in the wall!
אני חושבת שקודם אתה צריך לסדר משהו עם עצמך ואחר כך איתה.
דבר ראשון היא לא אשמה בזה שבגדו בך כבר פעם והיא לא צריעכה לסבול את זה שאתה מקנא בגלל מילה אחת קטנה..אין לזה קשר אליה בכלל.
אתה צריך ללמוד לקבל דברים ולהבין שאם תהיה קנאי זה לא מה שיעזור..ואם היא תרצה לבגוד זה יקרה בלי קשר לזה שתתעצבן.
אחרי שתפתור עם עצמך את הבעית קנאה תראה מה קורה איתה.
Look at the stars,"
Look how they shine for you,
And everything you do,
" ...Yeah, they were all yellow.
אפשר להבין אותך בעיקר כי בגדו בך כבר כמה פעמים..
דבר איתה על זה שאתה מקנא- ואתה יודע שזה לא כזה בסדר ושזה מציק..
תשאל אותה מה אתה צריך לעשות לדעת. ככה זה יהיה טוב לשניכם.
לדעתי פשוט תרפה קצת. דבר איתה יותר, תראה לה כמה שאתה אוהב אותה ותראה גם מה היא מרגישה כלפיך.
עוד תשובות אני פשוט חייב לדעת?...
אני חושב כמו עדי, הבעיות הם בך ולא בה.
אתה חושב שהיא בוגדנית כי חסר לך אמון.. שמע אתה צריך להבין שכשגודלים קצת זה בכלל שונה מאשר לצאת עם "רק ידידים". אתה צריך להבין שהסבירות שידיד טוב שלה יכנס איתה לאיזה קטע הוא נמוך..
ידידים בד"כ לא נגררים לדברים כאלה.. היו לך ידידות לא? אי פעם באת ונישקת מישהי? או שכבת איתן?
הן רק ידידות.
נגיד בעתיד חברה שלך הולכת לעבוד במקום זר, עם אנשים זרים, סביר להניח שיעבדו איתה גברים כל הזמן, חלקם מושכים יותר וחלקם פחות. סביר להניח שהיא תחשוב שהם מושכים, אבל היא לא תבגוד כי היא איתך. ואם כן, אז משהו דפוק בה.
אם לא תטפל בבעיות שלך אתה תהרוס את הקשר שלכם בלי תלות במה שהיא עושה עם ידידים שלה בזמנה הפנוי.
אני מסכם פה עם אסף ועדי, ואני רוצה לחזק את מה שהם אמרו
אחי , תן אותה בשיטה מה אתה ישן ?
תגרום לה אתה לקנאות , במקום שאתה תעמוד כמו איזה גזור בבית ולחשוב שהיא בוגדת בך
נערך לאחרונה על ידי U2tr4x; 23-10-2007 בשעה 00:12.