טוב אז ככה נגיד ואני רוצה ללכת לקרבי ומאוד רוצה...
אבל כל המשפחה מתנגדים לזה חד משמעית...
אנחנו 2 ילדים במשפחה אני ואחותי.....
זה אומר שאם ההורים לא רוצים והם לא חותמים אין מצב לוקחים אותי לקרבי?
טוב אז ככה נגיד ואני רוצה ללכת לקרבי ומאוד רוצה...
אבל כל המשפחה מתנגדים לזה חד משמעית...
אנחנו 2 ילדים במשפחה אני ואחותי.....
זה אומר שאם ההורים לא רוצים והם לא חותמים אין מצב לוקחים אותי לקרבי?
|
|
אם אתה לא בן יחיד ההורים לא צריכים לחתום.
לאומת זאת יש סיכוי שהם יוכלו להביע התנגדות ולדבר עם החברה בלשכת גיוס ואז אולי לא יקחו אותך
מבחינת חתימה אם אתה לא בן יחיד אין לך בעיה
זה בסדר גם אבא שלי לא כל כך רוצה שאני ילך לקרבי אבל אין מצב שאני לא מתגייס.. ואנחנו 4 ילדים במשפחה אני הכי קטן בן 17 אחי הגדול היה במודעין קצין (בהתחלה לא רצו לגייס אותו בגלל ניתוך) אחי השני היה מ"פ בשריון ואחותי היית בחיל האוויר....
וואללה אמרתי לאבא שלי אתה יכול לבקש ממני לא ללכת לקרבי ואתה יכול לשכנע אותי שאני ישרת בקרייה אבל זה לא יעזור אני הולך לקרבי ולא משנה מה... אני על המדינה הזאת הולך להגן בכל מחיר ולא משנה מה ... ואם חס וחלילה אני יפול באיזה קרב תדעו שאני נהרגתי עם חיוך על הפנים כי אני יודע שנהרגתי בשביל להגן על המדינה הזאת על הבית שלי ועל העם הזה ....
ההורים שלי היו די המומים שהם שמעו את זה הם יודעים שאני אוהב את המדינה וכל זה אבל לא עד כדי כך....
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
אחי ההורים שלי אמרו לי מה אתה הולך לקרבי מזה יתן לך וכאלה וכל פעם אמרו לי דיי עם השטויות וכאלה אנחנו 5 אחים במשפחה ואחי הגדול בסטילים אני ממשיך והולך לגולני
וככה זה ההורים אחי דואגים מאוד הם יודעים שייהיה לך קשה ואתה מסכן את החיים שלך אבל אם אתה קרבי בהצלחה נשמה...גם לי עשו ים יסורי מצפוןןןןןן
תגיד לה שאתה רוצה לראות אותה או שתבוא אלייה בבצפר
ואז תגיד לה
בואי רגע, תתקרבי
עוד קצת
נו תתקרבי
ואז תביא בה נוגרה אחושרלוע
למה מי היא בכלל שחושבת שאתה חייב לה משהו?!
carter אתה ילד שרוט בראש שלי חחחח