נכתב במקור על ידי
tapuzon
לא קראתי את התגובות שאמרו לך אבל אני אגיד לך מה אני חושב שאתה צריך לעשות.
1)תמצא לך כמה חברים מגניבים ותסתובב רק איתם. תזמין אפילו את החברים שלך ה"חנונים" לבוא...ככה שלא תצא מניאק איתם.
2)תגדיר לך מטרה. מה אתה בעצם רוצה מעצמך? למה לא טוב לך? שב בבית ותחשוב קצת מה לא טוב בחברים הישנים ומה אתה רוצה מהחברים החדשים..? לפי דעתי גם חברה הייתה מסדרת לך את הראש עכשיו.
אתה יודע אומרים שברגע שיש מטרה ,מה שנשאר זה רק להשיג אותה. אבל ברגע שאין מטרה ואין שאיפות אנחנו תקועים.אני אומר שב תגדיר לך מטרות כלומר : להשיג חברה ,לשנות גישה לחיים ולא לחשוב שאני חנון ,להסתובב עם אנשים מגניבים ולהישאר מגניב כמו שאני בלי לנסות להיות מישהו אחר...כי אני מגניב!
3)תוציא מהראש שלך שאתה "חנון"..הדבר הכי גרוע שבנאדם יכול לעשות זה לזלזל בעצמו..וזה מה שמוריד לך את הביטחון העצמי. אתה לא מבין כמה כוח יש לך וברגע שאתה מתבאס ואומר שאתה חנון ושאתה בתקופה גורלית שהיא הזמן היחיד שיש לך להנות אתה גם מוריד את הביטחון העצמי שלך וגם מכניס את עצמך ללחצים ודיכאון.
4)זה רק סטיגמה שהתקופה של הבית ספר זו כביכול התקופה "הכי יפה בחיים" בגלל שאני כרגע בצבא ואני רוצה להגיד לך שזו גם תקופה מצחיקה ,ויפה וקשה וגם בצבא אתה יכול לעשות חיים ולצאת למסיבות ולהכיר בנות ככה שאין לך ממה להתבאס...אם אתה בנאדם עם ראש פתוח אתה יכוללהינות מכל החיים שלך בלי הקטע של ה"תקופות"
בקיצר אחשלי היקר כל הקטע של הביעוס והדיכאון...זה אתה גורם לעצמך..כי בנינו אתה יודע שאתה יכול לגרום לשינוי!