קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה] איזה בעיה במחשב
    על ידי roy555 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 13-08-2008, 13:01
  2. איזה "בעיה" עם החברה ...
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 20-06-2006, 00:37
  3. ימאה איזה בעיה אתם חייבים לעזור לייי
    על ידי BIG-BOSS בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-11-2005, 17:32
  4. איזה בעיה מפגרת......
    על ידי veRoNix בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 18-10-2005, 13:17
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

יש לי איזה בעיה...

משתמש אנונימי
    אורח

ברירת מחדל יש לי איזה בעיה...

שלום לכולם

יש לי בעיה נוראית
    אני כרגע בכיתה יב'.
    אני אפשר להגיד קצת חנון. איך אני מגדיר חנון? מישהו שיש לו חברים מעאפנים שלא רוצים לצאת לבלות כמו שצריך (מועדונים וכאלה דברים), כאלה שמעדיפים יציאה לסרט כל שבוע מאשר למקום עם הרבה אנשים.
    אבל מה לעשות זה אני וזה החברים שלי.
    אני כל הזמן מרגיש שעכשיו אני מסיים בצפר ואני לא מיציתי את עצמי חברתית בכלל!!!
    אני רואה אנשים אחרים בגילי נהנים כל-כך מהתקופה הזאת ואני פשוט בדיכאון מזה! ואני רואה שזה כבר מאוחר מדי.כל הזמן חשוב לי להראות טוב ליד אנשים אחרים אבל אני לא יכול כי אני חנון. כל פעם שאני רואה את כל ה"סלבס" של השכבה נהנים עושים צחוקים (לא ערסים), יוצאים עם הבחורות היפות אני מת מקנאה!! אני הטיפוס הידידותי של כזה "מישהו לצחוק איתו קצת וזהו".
    יש לי ביטחון עצמי ממש חלש ואני בדיכאון נוראי.

אני רוצה להנות מהגיל ואני פשוט לא יכול. אני מונע מעצמי את זה וזה ממש מדכא.

מה אתם חושבים? כל הרגשות האלה שלי יעברו אחרי כיתה יב'?

2. קישורים ממומנים

משתמש אנונימי
    אורח

וואלה גם אני הייתי ככה בכיתה י'
    אני יודע שאתה כבר יב' ותכלס זה מאוחר מדי.. מה שאני יציע לך זה ככה
    תעיף את החברים שלך... אפילו תמצא נגיד 2 אנשים שת'יודע שהם גברים כאלה שת'אוהב לדבר איתם וזה.. צא איתם ועם החברים שלהם.. תכיר ת'חברים שלהם.. תתחיל ללכת איתם כל פעם וזהו אחי יסתדר לך לבד..
    פשוט תחליף חברים
    בהצלחה

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    390
    משפט מחץ
    מה אתה צריך ידידות? זה חרא . בסוף כולם מזדיינים עם כולם

אחי זה שיש לך ביטחון יצמי נמוך , זה לא יכול לעבור סתם . ככה אתה .
    אם אתה רוצה להנות מהגיל הזה כו שאתה אומר ולא להיות הילד שצוחקים איתו וזהו. אז תבוא ואל תיהיה שקט ( אני מתערב שאתה בנאדם שקט ) תיהיה יותר קולני ( לא יותר מידי כי אז זה מעצבן ) ותתחיל להסתובב עם הילידם שאתה חושב שנהנים מהגיל הזה . תבוא בבצפר דבר איתם אל תתבייש הרי כולנו בני אדם אין הבדל ביני לבינך ולבין כל בנאדם אחר תראה את עצמך אל תפחד... תדבר על כל מה שאתה רוצה איתם , תצטרף לשיחות שלהם.. ותראה שלאט לאט אתה מתחיל להיתחבר איתם ולהסתובב איתם .
    דבר שני : אל תיהיה דיכאון.. תחשוב ככה אז מה קרה כולה לא ממש נהנת מגיל ההתבגרות זה לא הכי נורא , דעתי ? גיל 18-26 זה הגיל הכי סבבה... אתה ייכול להיכנס לכל המועדונים וזה הכי סבבה... מה אתה חושב הילדים האלה ש"מקובלים" בוא נרד לרמה של כיתה ב' ונקרא להם ככה. אתה חושב הם יוצאים לכל מיני מועדונים? ת'אמת לא ממש ניראה לי כולה יושבים בחוץ \ בית ריק או משו ונהנים....
    תתחבר אליהם , תיהיה םחות ביישן , תראה לאנשים מה אתה חושב. בחיים אל תספוג ותשמור , תחזיר לאנשים ...
    תאמין לי אחרי שהם יכירו אותך הם יסתובבו איתתך בסבבה שלהם אל תדאג מזה.
    מקווה שעזרתי. בהצלחה

משתמש כבוד האוואטר של CompleX
    לייקים
    1
    נקודות
    210

אני יגיד לך מה אני חושב.
    ואני יעשה את זה בקצרה.

קודם כל אתה במצב טוב אם את ה"מישהו לצחוק איתו".
    אנשים יתחברו אליך בקלות, לכן לא צריכה להיות לך בעיה.

הראשונה.
    פשוט ללכת ולהתחבר עם ה"סלבס". צחוקים קצת וזה... לאן יוצאים ולצאת סבבה...
    זה קצת בעיה עם דימוי עצמי נמוך אבל שווה נסיון. אתה לא פחות מהם.
    וזה יחסוך לך זמן. פשוט קח את עצמך בידיים.
    אתה לא חייב ישר לקפוץ למים.. תמצא איזה ידידה סבבה או חבר ככה זורם... צאו לאן שכולם יוצאים (שלא תיהיה לבד פשוט... לא נעים לצאת לבד) ומשם תזרום עם אנשים.
    תאכלס אני לא יודע מה"סלבס" האלו עושים אבל בטוח שלרובם אין 18 ככה שיותר מידי מה לעשות אין להם.

אופציה שנייה זה לחכות לצבא.
    שם אתה תכיר חברה אחרים. שבטוח יהיו אלו שנהנים מהחיים כל עוד תזרום אתה בפנים. בצבא אין מקובלים ולא מקובלים מי שזורם בפנים.
    יוצאים שבת.. כולם נוסעים לאן שהוא לא משנה מאיפה אתה בארץ נפגשים בסבבה.
    (האמת שגם ביב אין כ"כ מקובלים לא מקובלים פשוט לכל אחד יש תחבר'ה שלו)

מקווה שעזרתי לך אחי
    אם יש לך עוד משו ספציפי לשאול אתה מוזמן
    נערך לאחרונה על ידי CompleX; 19-10-2007 בשעה 20:35.

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    איש אחד שמדבר עושה רעש גדול יותר מעשרת אלפים אנשים דוממים

שמע אחי אף פעם לא מאוחר מידי, לצאת. תצא עם החברים שרוצים לצאת , תצא עם מי שנוח לך, אל תצא עם אנשים שהם לא חברים שלך, ואתה רק איתם כי הם יוצאים

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    0

על הקטע של הביטחון עצמי תעבוד טוב עד שיהיה לך לפחות ביטחון עצמי נורמלי.
    זה מקור הבעיה כמעט לכל הבעיות החברתיות שלך.
    בקשר לחברים שלך, תשב להם על הראש שאתה רוצה לצאת אם הם עדיין לא רוצים אז עזוב אותם.
    "אני הטיפוס הידידותי של כזה "מישהו לצחוק איתו קצת וזהו" - למה שלא תפתח את זה,
    תתחיל לשבת ולהיסתובב עם החברה האלה, צא איתם, שב איתם סתם בשכונה עד שיתרגלו אליך.
    אל תחכה לכלום, ואל תחשוב ותנתח כל דבר יותר מידי, תחיה.
    ואתה אומר שאתה מרגיש שאתה לא ממצה את התקופה הזאת בחיים, תגדיר למצות?
    קודם תידע מה אתה רוצה לעשות ומי אתה רוצה להיות, זה השלב הראשון אחרי שתדע את זה הכל כבר יהיה קל.
    נערך לאחרונה על ידי yttt; 19-10-2007 בשעה 20:41.

משתמש כבוד האוואטר של shachar4490
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

עושה רושם שלא אתה החנון.. החבר'ה שלך ככה..
    תשכנע אותם פשוט.. תגיד להם שכבר נמאס סרט ושיבואו למועדון.. תנסה אולי גם להתיידד עם אלה שכן הולכים למועדונים בכל דרך אפשרית.

אממ הייתי במצב הזה בכיתה ז' בערך... הייתי עם חנונים שדיברו על גיטרות והארי פוטר ופשוט עברתי לחבורה אחרת שאני איתה עד היום... זה גם מה שאני מציע לך לעשות... תמצא חבורה שנראה לך שאיתם תהנה וזה לא חייב להיות ה"סלבס" של השכבה למרות שאצלנו אין את זה כל כך... פשוט תסתובב איתם בביצפר תתחיל לדבר איתם באייסיקיו אם אתה טיפוס מצחיק וחברותי לא אמורה להיות לך בעיה... תידבק עליהם אבל לא בצורה מעיקה ובסוף אתה תשתלב איתם ודרכם תהנה.

בקשר לביטחון עצמי, לרוב אין ביטחון עצמי בשלב מסויים בחיים ועובדים על זה...
    כשאתה עם החברים ואתה יוצא ביציאה מצחיקה זה מעלה את הביטחון... ואם יוצא לך פישול חשוב שלא תתן לזה להשפיע עליך וככה הביטחון עצמי שלך רק יגדל.
    אל תפחד לדבר עם אנשים... במיוחד עם בנות... תתאמן על בנות מכוערות שלא איכפת לך מהן כדי לאסוף ביטחון עצמי...
    ברגע שתתחיל העסק יזרום ואם בהתחלה לא הולך אל תתייאש...

ישי התותח

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

מה נראה לך כולם עד כדי כך נהנים.. ? זה פסדר אחי אל תדאג.
    גם לי יש את הקטעים האלה שאני רואה זוגות ככה מחובקים ואני אומר לעצמי "למה לי אין אחת כזאת?"
    פשוט צריך לשבת ליד ידידות מהכיתה,לדבר הרבה,לא להיות "הבחור הנחמד" אלא להיות משהו אחר,תתחיל ככה עם מישהי,תזמין אותה אליך תתנשקו וזה ומשם כבר תמשיכו..
    היא תכיר לך חברות שלה גם ותצאו בערב איתה למועדונים והכול (בטח אתה אומר לעצמך עכשיו "כן בטח,רק אני" אבל תחשוב,יש אנשים אחרים שעושים את זה ,אז למה לא אתה ? פשוט על תחשוב יותר מידי לפני שאתה הולך לדבר עם מישהי,פשוט לך על זה !

משתמש חדש
    שם פרטי
    אסף
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    חל מרק!!!!!

לא קראתי את התגובות שאמרו לך אבל אני אגיד לך מה אני חושב שאתה צריך לעשות.
    1)תמצא לך כמה חברים מגניבים ותסתובב רק איתם. תזמין אפילו את החברים שלך ה"חנונים" לבוא...ככה שלא תצא מניאק איתם.
    2)תגדיר לך מטרה. מה אתה בעצם רוצה מעצמך? למה לא טוב לך? שב בבית ותחשוב קצת מה לא טוב בחברים הישנים ומה אתה רוצה מהחברים החדשים..? לפי דעתי גם חברה הייתה מסדרת לך את הראש עכשיו.
    אתה יודע אומרים שברגע שיש מטרה ,מה שנשאר זה רק להשיג אותה. אבל ברגע שאין מטרה ואין שאיפות אנחנו תקועים.אני אומר שב תגדיר לך מטרות כלומר : להשיג חברה ,לשנות גישה לחיים ולא לחשוב שאני חנון ,להסתובב עם אנשים מגניבים ולהישאר מגניב כמו שאני בלי לנסות להיות מישהו אחר...כי אני מגניב!

3)תוציא מהראש שלך שאתה "חנון"..הדבר הכי גרוע שבנאדם יכול לעשות זה לזלזל בעצמו..וזה מה שמוריד לך את הביטחון העצמי. אתה לא מבין כמה כוח יש לך וברגע שאתה מתבאס ואומר שאתה חנון ושאתה בתקופה גורלית שהיא הזמן היחיד שיש לך להנות אתה גם מוריד את הביטחון העצמי שלך וגם מכניס את עצמך ללחצים ודיכאון.
    4)זה רק סטיגמה שהתקופה של הבית ספר זו כביכול התקופה "הכי יפה בחיים" בגלל שאני כרגע בצבא ואני רוצה להגיד לך שזו גם תקופה מצחיקה ,ויפה וקשה וגם בצבא אתה יכול לעשות חיים ולצאת למסיבות ולהכיר בנות ככה שאין לך ממה להתבאס...אם אתה בנאדם עם ראש פתוח אתה יכוללהינות מכל החיים שלך בלי הקטע של ה"תקופות"

בקיצר אחשלי היקר כל הקטע של הביעוס והדיכאון...זה אתה גורם לעצמך..כי בנינו אתה יודע שאתה יכול לגרום לשינוי!
    עאלק אתה!!

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי tapuzon צפיה בהודעה
    1)תמצא לך כמה חברים מגניבים ותסתובב רק איתם. תזמין אפילו את החברים שלך ה"חנונים" לבוא...ככה שלא תצא מניאק איתם.
    2)תגדיר לך מטרה. מה אתה בעצם רוצה מעצמך? למה לא טוב לך? שב בבית ותחשוב קצת מה לא טוב בחברים הישנים ומה אתה רוצה מהחברים החדשים..? לפי דעתי גם חברה הייתה מסדרת לך את הראש עכשיו.
    אתה יודע אומרים שברגע שיש מטרה ,מה שנשאר זה רק להשיג אותה. אבל ברגע שאין מטרה ואין שאיפות אנחנו תקועים.אני אומר שב תגדיר לך מטרות כלומר : להשיג חברה ,לשנות גישה לחיים ולא לחשוב שאני חנון ,להסתובב עם אנשים מגניבים ולהישאר מגניב כמו שאני בלי לנסות להיות מישהו אחר...כי אני מגניב!

3)תוציא מהראש שלך שאתה "חנון"..הדבר הכי גרוע שבנאדם יכול לעשות זה לזלזל בעצמו..וזה מה שמוריד לך את הביטחון העצמי. אתה לא מבין כמה כוח יש לך וברגע שאתה מתבאס ואומר שאתה חנון ושאתה בתקופה גורלית שהיא הזמן היחיד שיש לך להנות אתה גם מוריד את הביטחון העצמי שלך וגם מכניס את עצמך ללחצים ודיכאון.
    4)זה רק סטיגמה שהתקופה של הבית ספר זו כביכול התקופה "הכי יפה בחיים" בגלל שאני כרגע בצבא ואני רוצה להגיד לך שזו גם תקופה מצחיקה ,ויפה וקשה וגם בצבא אתה יכול לעשות חיים ולצאת למסיבות ולהכיר בנות ככה שאין לך ממה להתבאס...אם אתה בנאדם עם ראש פתוח אתה יכוללהינות מכל החיים שלך בלי הקטע של ה"תקופות"

בקיצר אחשלי היקר כל הקטע של הביעוס והדיכאון...זה אתה גורם לעצמך..כי בנינו אתה יודע שאתה יכול לגרום לשינוי!
    בדיוק.

מורחקים האוואטר של ~$FiRe MaN$~
    שם פרטי
    אושרי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "I Have To Keep My Pimp Hand Strong"

ציטוט נכתב במקור על ידי tapuzon צפיה בהודעה

צודק! תקשיב לו...
    קרדיט ל-Death Knight הסוס על החתימה המדהימה!!!
    לא לריאל! כן לבארסה!

משתמש ותיק האוואטר של FuckTheSystem
    לייקים
    1
    נקודות
    100
    משפט מחץ
    אני היי בנטורל לא עושה ביד בכלל :P

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    וואלה גם אני הייתי ככה בכיתה י'
    אני יודע שאתה כבר יב' ותכלס זה מאוחר מדי.. מה שאני יציע לך זה ככה
    תעיף את החברים שלך... אפילו תמצא נגיד 2 אנשים שת'יודע שהם גברים כאלה שת'אוהב לדבר איתם וזה.. צא איתם ועם החברים שלהם.. תכיר ת'חברים שלהם.. תתחיל ללכת איתם כל פעם וזהו אחי יסתדר לך לבד..
    פשוט תחליף חברים
    בהצלחה
    מזה תעיף תחברים ? בגלל שהם לא רוצים לצאת??
    אז אתה חרא של חבר בוא נגיד ככה

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי FuckTheSystem צפיה בהודעה
    לא שיעיף.
    שיעזוב אותם בהדרגה, מה אתה רוצה הוא מרגיש שהם לא חברים.
    סתם אנשים שאתה לא נהנה איתם ולא כלום זה לא חברים.

ציטוט נכתב במקור על ידי FuckTheSystem צפיה בהודעה
    אין קשר לחרא של חבר... לא כיף לו עם חברים שלו אז שיעזוב אותם...

מה הוא בעונש? להישאר עם אנשים שלא כיף לו איתם?

ישי התותח

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 03:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,817 | הודעות: 8,199,410 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect