תעזרו לי בבקשה אני לא יודע מה לעשות זה עושה כאילו שזה ניכנס לא כותב לי בעיות של הGG לא EROR לא כלום אני לוחץ PLAY ואז לא קורה כלום תעזרו לי בבקשה![]()
![]()
תעזרו לי בבקשה אני לא יודע מה לעשות זה עושה כאילו שזה ניכנס לא כותב לי בעיות של הGG לא EROR לא כלום אני לוחץ PLAY ואז לא קורה כלום תעזרו לי בבקשה![]()
![]()
|
|
גם לי זה היה... תוריד מהאתר את ה patcher , כנס אליו תתקין תפאטצ' החדש (זאת הבעיה) .
עכשיו תיכנס למשחק וזה אמור לעבוד. בהצלחה =]
זה לא עזר לי אבל תגיד נכון זה צריך לטעון משהו הפאץ למה זה לא טוען? זה כאילו לא עושה כלום ואני יכול להאשיר מלה זמן תתנו עוד תגובות בבקשה
תנסה להתקין את מייפל מהחדש אוליי זה יעזור
שום דבר לא עוזר אני ניסיתי להתקין את המשחק מחדש, למחוק GAME GUARD הכל ואני אני מנסה להיכנס למשחק לא קורה כלום שום בעיה של הGAME GUARD כלום תעזרו לי בבקשה
יאללה אני יודע שאפחד לא חייב לעזור לי אבל זה לא פועל ועם מישהו יודע מה לעשות שיעזור לי בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות באמת עם מישהו יודע משהו שיעזור לי בבקשה אני חייב שתעזרו לי בבקשה עם מישהו יודע מהשהו שלא יגיד דברים ישנים כמו להתקין שוב למחוק GAME GUARD תודה מראש
קודם כל אל תמחוק את הגיימגרד... למה??
דבר שני תכנס להוספה או הסרה של תוכניות ותעיף משם את מייפל. עכשיו תכנס לאתר ובמקום להוריד את הקובץ EXE תוריד את כל ה-20 חלקים שיש לידו... (ב RAR). אחרי שיש לך את כולם תשים אותם בתיקיה נפרדת, תפתח את החלק הראשון ותעשה חילוץ. זה כבר יעשה לך את העבודה לבד ויאחה את החלקים. עכשיו תתקין את הקובץ שקיבלת (אל תמחוק את החלקים שהורדת!)
זהו זה אמור לעבוד.
תקשיב אני מוריד את הPATCH מנסה להפעיל אותו וזה לא טוען לא כלום !
אולי איזו תוכנה חוסמת את המשחק או משהו?
....
קרדיט ל- shimda על החתימה המדהימה
אני בת אחי
איך חסמו אותו? אולי יכולים לחסום את המשתמש שלו ככה שהוא לא יוכל להיכנס למשתמש לא נראלי שזה אפשרי בכלל להיכנס למשחק..
קרדיט ל- shimda על החתימה המדהימה
אני בת אחי