|
|
אחי, אל תעשה על מפלצות כל כך חזקות, אל תיסחף עם הרמה של המפלצות, תעשה על דובונים או על חייזרים, אלה מפלצות שמתאימות לרמות כאלה וגם אתה תעשה עליהם דמג' שמתאים לרמה שלך.
אבל בגלל שאני מניח שאתה עם 4\4 והמבה שלך לא משופרת והמפלצת חזקה יחסית אז זה דמג' טוב, אבל יש מקום לשיפור.
דבר ראשון - קנה נשק לרמה 30 או חכה לרמה 35 וקנה Maple Claw ותשפר אותם
דבר שני - קנה כפפות ותתחיל לעבוד על נובים וקנה מהם מגילות התקפה לכפפות של 10%
דבר שלישי - תשיג עגילים עם DEX
נערך לאחרונה על ידי NeckeD; 22-10-2007 בשעה 00:48. סיבה: בגלל שצריך להדיח את מוגי
נכתב במקור על ידי Cogomelo
נכתב במקור על ידי Snowball
מה אתה יוצא אלי בפוזה של מישהו שמבין, אז אני לא כל היום על המייפל כמוך, כי לי יש חיים, מה שלך אין.
ואני כבר אמרתי לו שילך לעשות על מיפלצות לרמה שלו.
אז מה אם טעיתי? אז מה? יש לך בעייה עם זה לך תתבע אותי על רשלנות בתגובות שאני רושם, אז אם אין לאק על עגילים שישיג עם דקס, לפחות היית מחדש לו משהו, אתה סתם חזרת על מה שאמרתי.
קיצר ביבי קינג מייפל מדופלם שיושב כל היום על היידן סטריט לפני שהוא עונה על שאלה בקשר למייפל ותשיג עגילים נורמלים ושים עליהם DEX
קודם כל שמור על הטון דיבור
דבר שני מה לא ברור בזה שהוא אומר לך שאם אתה מנחש דברים אל תרשום אותם?
למה לכתוב שיסקרל עגילים בלאק אם אתה יודע שאין או לפחות מניח שאין ?
ומה זה קשור לכמה זמן הוא משחק מייפל? ורק שתדע שהוא לא משחק הרבה ביום
אבל כמו שאומרים איכות ולא הכמות מה שאתה מבין ב40 שעות משחק הוא מבין ב40 דקות
הנה תיקנתי, שמח? זה מה שמשמח אותך?
נערך לאחרונה על ידי NeckeD; 22-10-2007 בשעה 00:47.
טוב חברה להתמקד בנושא חלאס לריב ...
לגבי הנושא : דמג נחמד אבל תמיד יש מקום לשפר בדברים האלה וזה רק עניין של תקציב .
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
חתיכת ג** קטן מה אתה מתחיל לקלל אותי פה? אה? מי אתה בכלל יא גמד לך תחזור ללול שלך שאני לא אפוצץ אותך, תחזור אתה לF*P יא אפס תת רמה עם IQ של סיפרה אחת, ילד כאפות
נערך לאחרונה על ידי NeckeD; 22-10-2007 בשעה 01:25.
רן תרגיע עצבים ומהר.
Baby King בתור מנהל אני מצפה ממך ליחס שונה.
אל תגיד שב בשקט ואל תעליב משתמשים, אני לא רוצה לראות עוד התגרות אחת.
טוב לפני שהיו פה עוד מריבות ...
נעול .
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)