קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סקר] אייל גולן vs דודו אהרון
    על ידי gevergeve בפורום סקרים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 22-11-2010, 17:39
  2. משה פרץ דודו אהרון אייל גולן ליאור נרקיס בשיר אחד!!!
    על ידי דורבן דלוק בפורום מזרחית ודיכאון
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 14-09-2010, 18:28
  3. [סקר] אייל גולן VS זוהר ארגוב.
    על ידי Eden. בפורום מזרחית ודיכאון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 12-04-2010, 00:56
  4. [סקר] זוהר ארגוב/אייל גולן-עינייך החומות.
    על ידי -Fuya בפורום מזרחית ודיכאון
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 01-10-2009, 19:50
  5. [סקר] דודו אהרון VS אייל גולן ?
    על ידי .Eliran בפורום מזרחית ודיכאון
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 27-08-2009, 10:01
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

[כתבה]זוהר ארגוב, אייל גולן, ועכשיו דודו אהרון?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    YO-C
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אם תדקור אותו בבטן איך הוא יתן לך ת'גב-אם תרעיב אותו לאו

ברירת מחדל [כתבה]זוהר ארגוב, אייל גולן, ועכשיו דודו אהרון?

דודו אהרון אייל גולן זוהר ארגוב

אייל גולן כבר הכין אותו להיות המלך הבא. אחרי להיט הסלולר “היחידה שלי”, דודו אהרון מוציא סינגל חדש בדרך לאלבום בכורה. ראיון היכרות.
    “זה הקטן זמר גדול יהיה”, אמר אייל גולן בטקס הבר-מצווה של דודו אהרון, מיד לאחר שהנער הצעיר הגשים את חלומו, לשיר ביחד עם אלילו שהגיע להופיע באירוע. תשע שנים קדימה, ומסתבר שהמשפט נאמר בכנות מלאה.
    “אייל מקפיד לפרגן לי”, מספר אהרון, “יצא במקרה, שהופעתי לצידו, כשנבחנתי לעמדת זמר-הבית במועדון של מי שכיום מנהל אותי, והרשמתי אותו. כשהייתי ברדיו הוא שלח אפילו SMS באותו הרגע כדי לברך. לא פעם הוא בא לראות אותי, והיה בא אחרי שירדתי מהבמה ואומר שהוא מאמין שאני הדבר הבא”. התמונה נעשית ברורה מיום ליום - גם המלך מסכים עם זה שנמצא לו יורש עצר.
    מדובר בזמר צעיר שעוד לא טעם הפסד, וזכה בכל תחרות-זמר בה השתתף. בין השאר מדובר בתוכנית “המלך הבא” של דידי הררי בערוץ בריזה, תוך שהוא גובר על רפאל מירילא, באותה העונה שבה נינט טייב השתתפה. “הייתי אז בן 16 וחצי, זה היה על סף הגיל המינימלי אבל הם לא רצו לוותר עלי”, הוא מספר. “מיד אחר כך התחלתי להופיע במועדונים בתל-אביב, הקהל אהב אותי באופן כמעט אבסורדי, בסך הכל הייתי זמר שמבצע להיטים ולא חומר מקורי. באחד מהערבים ניגש אלי אדם שהציג את עצמו כמפקד בלהקה הצבאית של מג”ב. הוא שאל אם אני הולך להתגייס, כי חסר לו סולן בלהקה ואני מתאים בול. תוך כדי השירות כבר קיבלתי פניה ממועדון בשם ‘אדום 6′. הם הציעו לי להיות זמר הבית”.
    “אדום 6″, למי שלא מכיר, הוא מועדון הופעות ששוכן בצומת כנות. כיום הוא נחשב לאחד מהפופולריים ביותר במוסיקה הים-תיכונית, ומופיעים בו הזמרים הנחשבים ביותר, בהם שרית חדד, ליאור נרקיס ואייל גולן. אייל מלכא, בעליו של המועדון, מתפקד כיום כמנהלו האישי והפטרון של דודו אהרון, ובדרך אליו ויתר הזמר הצעיר על הצעות מפתות כמו ניהול של ישי בן-צור ושידוך לאתניקס – אייל גולן הבא או לא? “ברור שיכולתי ללכת על אמרגן שכבר חווה הצלחה, כנראה שנמשכתי ללהט ולבתוליות של העבודה של מלכא, הוא שבה אותי”, מתרץ אהרון.
    בזמר המזרחי של היום יש שלושה שמות שמתחרים ראש בראש על תואר הפופ-איידול הבא – בן ישראלי, משה פרץ ואהרון. במקרה של פרץ, אין ממש סיבה לדבר על תחרות. “במקום להתחרות אנחנו משתפים פעולה, ועושים מוסיקה ביחד. שנינו באים מקרית עקרון והאמרגנים שלנו מיודדים. הקליק בינינו נוצר מיד והפך מהר לחברות נפלאה”.
    סינגל הבכורה של אהרון “היחידה שלי” תפס תאוצה מיד עם צאתו כלהיט חתונות, קליפ שרץ במוסיקה 24 והצלחה סלולרית גדולה. “בהתחלה לא האמנתי בשיר הזה ואפילו התלבטתי אם בכלל להקליט אותו. זה לא שלא אהבתי אותו, אבל לא ידעתי אם הוא מתאים לי כזמר. שי ראובני איים למכור את השיר, אבל האמרגן שלי התעקש. בסופו של דבר נכנעתי ומאז הכל היסטוריה”.
    אלבום הבכורה של דודו אהרון צפוי לצאת במהלך נובמבר ויהיה מגוון הרבה יותר מבלדות ושירים קצביים. “יש באלבום אפילו שיר רוקי יותר בשם ‘רק אליך’, שלא קשור לכלום אבל החלטתי להכניס אותו בכל זאת”, מספר אהרון. “אני עושה את מה שאני אוהב”. הרוק יגיע לאלבום גם מהצד ההפוך - אהרון יקליט קאבר לשיר “הכוכבים דולקים על אש קטנה” של משינה, שמקבלת כנראה לראשונה טוויסט ים-תיכוני. “הפכנו את השיר לגמרי, אם אתה כבר מכסה שיר אתה צריך לעשות איתו משהו חדש ומרענן. שיניתי אותו מבחינה ווקאלית, המקצב שונה, מדובר בפופ ים תיכוני קליל
    השאלון:
    אייטיז או ניינטיז?
    “נולדתי אמנם ב-1984 אבל ההורים אמרו שהייתה אז מוסיקה טובה, שכמובן נוכחתי לדעת שזה נכון”.
    רוני סופרסטאר או נינט? “אני מחובר יותר לנינט, אבל בגדול לא זו ולא זו. לדעתי זמר צריך לא רק לבצע אלא רק לכתוב. אם הוא רק מבצע הוא כמו בובה על חוט. כשהוא כותב, כשזה בא ממך, אתה הופך לחלק מהשיר”.
    כוכב נולד או רימון? “יהודה סעדו היה הקלידן שלי, הוא חבר טוב שלי. נכון, הוא יצא משם ואני חושב שהתחרות היא דבר מבורך, אבל אני לא בטוח שזו הדרך הנכונה. נראה לי שטוב יותר שזמר יצמח מלמטה, עדיף לעשות צעד צעד, ולא לקבל את התהילה בבום. הייתי אמור לגשת לכוכב נולד 3 בעצמי, ביחד עם יהודה אבל החלטתי שלא”.
    מה הרינגטון שלך? “היחידה שלי”
    שיר החתונה שלך? “‘היחידה שלי’, כאילו?”
    קליפ אהוב: החדש של אנריקה איגלסיאס
    מועדון הופעות אהוב: “‘אדום 6′, מסיבת ההשקה שלי תהיה שם וזו תהיה סגירת מעגל”.
    שורה אהובה: “לפעמים במסע ומתן, מורידים אותנו נמוך וזה קורה ביני לבינך”, מוש בן ארי.
    מוסיקה להתעורר איתה בבוקר: שירי בוקר – מוש בן ארי, משינה.
    מוסיקה להירדם איתה בלילה: “בלילה אני מופיע, צריך עוד מוסיקה? תנו קצת לישון”.
    קרדיט לפורטל מוסיקה 24.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    קובי
    לייקים
    0
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    הנשרים לא מתעסקים עם הזבובים מי שרוצה לדעת תמשמעות בפר

אחי עם אתצה רוצה לניהול זה לא אור להעתיק את הכתבה מבמה מזרחיתא חי
    ....
    אל תפרסם יותר בחתימה.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    YO-C
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אם תדקור אותו בבטן איך הוא יתן לך ת'גב-אם תרעיב אותו לאו

ציטוט נכתב במקור על ידי ReZoX צפיה בהודעה
    אחי עם אתצה רוצה לניהול זה לא אור להעתיק את הכתבה מבמה מזרחיתא חי
    ....
    דבר ראשון אם אני רוצה ניהול תן למפקח להחליט אם זה טוב להביא כתבות או לא ודבר שני מאיפה אתה יודע מה צריך בשביל לנהל?!

משתמש מכור
    שם פרטי
    קובי
    לייקים
    0
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    הנשרים לא מתעסקים עם הזבובים מי שרוצה לדעת תמשמעות בפר

דיברתי איתו אחיי
    אל תפרסם יותר בחתימה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,394 | הודעות: 8,172,981 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect