קיצר יש לי בעיה די מטומטמת.
אני רוצה לעבוד בימי לימודים רק אחרי הצהריים כדי להרוויח כסף.
עכשיו העניין שאני ביישן קצת ולא מצליח לתאר את עצמי הולך בין חנויות ושואל עם צריכים עובדים.
מה עושים?
קיצר יש לי בעיה די מטומטמת.
אני רוצה לעבוד בימי לימודים רק אחרי הצהריים כדי להרוויח כסף.
עכשיו העניין שאני ביישן קצת ולא מצליח לתאר את עצמי הולך בין חנויות ושואל עם צריכים עובדים.
מה עושים?
|
|
כולם עוברים את זה באיזה שלב, אתה צריך להכנס בבטחון עם חיוך ובצורה מנומסת, קח בחשבון שגם אם יגידו לך שאין אז לא קרה כלום, ברגע שתעשה את זה פעם אחת זה כבר יהיה יותר ויותר קל, אין לך במה להתבייש, כולם צריכים כסף ואנשים ששואלים אם צריכים עובדים זה משהו שיגרתי ורגיל עבורם.
חחחחח תאמת אני זוכר את עצמי לפני שנתיים עם חבר שלי הלכנו בין חנויות שאלנו חחחחח אפחד לא קיבל ככה.
מאז למדתי, אם אתה רוצה עבודה צריך פרוטקציות כאילו אתה צריך מישהו שיעזור לך השיג איפשהו עבודה דרך משפחה הורים משהו..
אני בטוח שיש מישהו, בהצלחה..
דור אתה טועה
לפני יומיים הלכתי עם חבר שלי ורשמו אותי שלוש עבודות
אני עובד רק באחת
הסתובבתי במלא חנויות ומצאתי
קרא חוקי חתימות
שמע תאכלס אין כמו קומבינות.
אני בטוח שההורים/חברים/דודים/אחים שלך מכירים איזה בעל עסק שיסכים לקבל אותך.
בכל אופן אם לא..אין לך מה להפסיד...אתה לא צריך להפגין רושם של בנאדם בעל ביטחון עצמי מופרז אתה רק צריך להראות שאתה בנאדם נקי ומסודר (תגלח לפני שאתה בא ,שים קצת בושם ,מקלחת ,תלבש בגדים שעושים אותך יפה ) וטיפה חיוכים...
ומו ששהוא למעלה אמר..אחרי שתשאל בהרבה מקומות זה כבר יזרום לך...
בהצלחה!
עאלק אתה!!
אחי תנסה להיכנס לחנות בגישה של "זהו הם בטוח יקבלו אותי אני הכי מתאים לעבודה הזאת " אחרי שתיהיה לך הגישה הזאת סיכויי הקבלה שלך ילו על בטוח. תכנס עם חיוך כמו שכבר אמרו ( הרבה יותר נעים לראות מישו עם חיוך קטן , אבל לא חיוך דבילי... ) וזהו זה בעיקר מה שתעשה בטוח יקבלו אותך .
אם לא קיבלו אותך בעבודה אחת אז תלך לאחרת עם אותה גישה... אל תתבאס.!
סבבה תודה רבה.
למה טועה?
אני רק אומר מה היה לי לפני שנתיים לא קיבלו אותי ולא את חבר שלי ועברנו לפחות 50 חנויות ועוד כל מיני מקומות.
אגב, אולי אתה מצאת עבודה אבל אני מכיר מלא שחיפשו ולא מצאו
אין בשביל זה לדעתי צריך פרוטקציות.
ולפותח האשכול בכל מקרה תנסה ללכת למקומות ולשאול לא יקרה כלום אם לא יקבלו אותך, בהצלחה.
נערך לאחרונה על ידי -Dor-; 23-10-2007 בשעה 14:03.