יש לי בעיה שמעתי שצריך למחוק קוקיס מהמחשב בכל כמה זמן אתם יכולים להגיד לי איפה זה נימצא ולמה צריך לעשות את זה ואם זה עושה משהוא למחשב
תודה לעוזרים
יש לי בעיה שמעתי שצריך למחוק קוקיס מהמחשב בכל כמה זמן אתם יכולים להגיד לי איפה זה נימצא ולמה צריך לעשות את זה ואם זה עושה משהוא למחשב
תודה לעוזרים
|
|
צריך לעשות את זה כי בכל אתר שאתה נכנס אליו זה משאיר לך כמה קבצים קטנים שמצתברים ותופסים לך בסוף הרבה מקום במחשב ומאיטים את האינטרנט ואת המחשב. וכשאתה נותן פקודה למחוק את הקוקיס זה מוחק לך את כל הקבצים האלה. מומלץ לעשות את זה אחת לחודשיים ואם אתה ממש רוצה "להשקיע" אז תלחץ גם על הכפתור ליד זה "delete files" ו "clear history".
חשוב לציין שמרבית הקוקיס אינם מזיקים. והמטרה שלהם זה לקצר את תהליך הגלישה לאותו אתר.
במקום לעלות את אותם דברים שהם קבועים באתר, הקוקיס של אותו אתר ישמור יאכסן אותו במחשב שלך (בד"כ פרטי משתמש וכו')
קובץ קוקיס שוקל מעט מאד.
אם כבר מדברים על הנושא, מומלץ למחוק את הTEMPFILES לעיתים קרובות. באותו החלון שהבחור למעלה הביא לחץ על ''Delete Files".
תודה אחי ומזה הקבצים האלה הTEMPFILES
קבצים זמניים שיורדים לך מאינטרנט.
TempFiles אלה קבצים זמניים שיורדים לך למחשב בכל פעם שאתה נכנס לאינטרנט אותםן מומלץ למחוק.
כלים>אפשרויות אינטרנט>ובאיזור של המחיקת קבצי קוקיס כמו ש sixforlife למעלה הראה לך, ותבחר מחיקת קבצים זמניים. אם אתה רוצה אתה יכול לבחור באפשרות מחק את התוכן הלא מקוון.
תוריד CCLEANER זה בחינם.. וזאת התוכנה הכי טובה למחוק קוקיס וכל מיני כאלה..
~~ להרוויח כסף באינטרנט בלי בעיה! יש הוכחות ~~
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...90#post4334990