PENTIUM D.CORE E 2140 אינטל
PENTIUM D.CORE E 2140 אינטל
|
|
Google Reviews
זה המעבד שיש לי הוא אחלה של מעבד ועשיתי לו OC
הוא לא גרועה כמו שחושבים אבל עדיין הוא לא כל כך מהיר
אם אתה רוצה אותו למישחקים אז הוא לא כל כך טוב אלה עם יש לך כרטיס מס טוב
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
עם מתוכנן לעשות לו OC רציני אז הוא אחלה מעבד (הוא אוברקלוקר מצוין) עם אתה מתכוון להשאיר אותו בסטוק הוא לא משהו..
מעבד נחמד עם ביצועים נחמדים עשיתי עליו טסטים במעבדה הוא הוציא תוצאות נחמדות יחסית למחיר שלו הוא מעבד טוב.
אחים שלי מה זאת אומרת OC אתם יכולים להסביר לי למה זה טוב ואיך עושים את זה תודה לעוזרים
OC זה בעצם להגדיל את התדר של הבאס ושל המעבד ובכך להגביר את מהירות השעון שלו מעבד עובד על תדר באס בדרכ" החדשים כמו INTEL CORE 2DOU E6300 זה 266 MHZ ואז יש מכפלה של 6 או של 7 בישנים גם אפשר להגיע למכפלה של X30 ויותר אך רק במצב של JUMPERFREE .כד להגיע למהירות הממשית של המעבד כופלים את הבא והמכפלה שמשתנה בדר"כ 266 X7 אצלי למשל יוצא 1.86 Ghz אבל תעלד את הבאס ל300 ותכםול ב7 תקבל 3.5 GHZ
תודה על ההסבר אחי ^^ אבל איך אני עושה את זה ושמעתי שצריך קירור למעבד משהוא כזה מישהוא יכול להסביר לי איך לעשות את זה ואיך לדעת אם המחשב שלי מתאים לזה
תודה לעוזרים
כתוצאה מoc המעבד מתחמם וצריך לקרר אותו.
המעבד הזה זה המעבד הכי משתלם אם עושים לו oc. אבל בלי Oc הוא לא שווה כל כך.
איזה מעבד כרגע בשוק הכי טוב לגיימרים ולא מחיר בשמיים?!
נערך לאחרונה על ידי AtRaF MaN; 28-10-2007 בשעה 20:19.
עושים דרך הBIOS והמחשב שלך יתאים אם הלוח אם שלך הוא לא של INTEL כמו שלי אבל לי יש מעבד חזק גם ככה אז זה סבבה ואם אתה הולך על זה בלי לקנות קירור מיוחד ולהישאר עם ה STOCK תוודא שאתה לא מעלה מתחים כי בלי קירור נורמאלי אתה עלול לשרוף מעבד בהעלאת מתחים ובשביל ההסבר איך עושים את זה זה לא לפה כי זה הסבר ארוך תיכנס לGOOGLE תירשום מדריך אוברקלוק או שתיכנס לHWZONE(אני לא חושב שזה פרסום אם זה פרסום תערכו) למדריכים ואז לאוברקלוק למעבד
לגיימרים רציניים E6300 - E6750 ל 6300 תעשה אוברקלוק ותקבל תוצאות אדירות הוא מעבד סוס ראיתי אצל חבר שלי הוא הוסיך קירור ב 170 ש"ח משו כזה והגיע ל 3.2 GHZ במקום 1.86 חח מעבד סוס אבל גם 6750 סוס באובר קלוק הוא עוקף את הQUAD
ל TIGER המחירים שלהם הם 960 ל6300 בלחץ ול 6750 זה 1200 בשיא עם קירור מיוחד
תחכה עם המעבדים האלה עוד מעט יוצאים עם החדשים ב45 ננומטר יותר זולים יותר טובים ברוב המקרים עם לא בכולם... פליטת חום קטנה יותר צריכת חשמל קטנה יותר ולOC כניראה יהיה יותר טוב![]()