נכתב במקור על ידי
Haviv
חה!
כל מה שרצית לא קיבלת? תצטרף למועדון, בוא אני אחלוק איתך סוד, הצבא לא שם עליך, לא שם עליי ולא על אף אחד...
בוא אני אראה לך שלא רק אתה סובל... ואסביר לך חשיבות שירות.
הכל התחיל ב3.9.2006 (הצו הראשון שלי), בצו הראשון עשו לי בדיקת עיוורון צבעים שבה נכשלתי, סבבה ידעתי על זה שבוע לפני, אחר כך הבנתי שצוות אוויר סגור לפניי, בסדר לא התיאשתי,שאלתי בפורומים ואמרו לי שעיוורי צבעים לא יכולים לקבל יום סיירות (חחח הם כל כך טעו!), קיבלתי יום סיירות, אמרתי לעצמי לא משנה מה אני מקבל חובלים! זה מה שרציתי !!
ביום סיירות נתתי את כל כולי, הייתי 5-3 בכל מקצה, וקיבלתי את מבוקשי, חובלים, לאחר מכן ב23 בינואר, הלכתי למיוני חובלים, בכיף עשיתי תמבחנים בזבזתי שעתיים מהחיים שלי ואז קראו לי לחדר, שם עשו לי בדיקה, ואמרו שאני פסול רפואית מחובלים, על עיוורון צבעים, למרות שהם ידעו מראש הם העבירו אותי יום סיירות ומיונים עד שאמרו שאני לא יכול להיות בחולבים,אבל לא אמרתי נואש אמרתי לעצמי יש עוד תפקידים, שלחתי פקס לצבא בנודע לחריג פרופיל לקבלת מיונים לממר"ם, למרות תעודת טכנאי וידע גבוה מאוד, לא קיבלתי תחריג אבל הם הודיעו לי על זה באותו יום שהיה לי גיבוש צנחנים (אין מה להגיד שלא השקעתי בגיבוש כי המורל צנח לי פלאים), טוב אז כמה זה כבר שלושה יחידות שלא קיבלתי?
חובלים, צנחנים, ממר"ם?
בסדר אמרתי סבבה עדיין במנילה יש לי את מוד"ש, כמה כיף, עכשיו כבר הגענו לאוגוסט, חבר שלי התגייס למוד"ש אמר לי זה סבבה והכל, אחר כך הוא אמר לי שנראה לו שעיוורי צבעים לא יכולים ללכת למוד"ש, אמרתי שיבדוק לי תעניין, הקצין אמר שאי אפשר, התקשרתי ללשכה הם לא הבינו מה אני רוצה, שלחתי פקס ואז הם אמרו שאי אפשר, אמרתי להם למה שמת לי את זה במנילה מה הקטע? הם אמרו שככה זה אמרתי להם שיחפו תמנילה לתחת אני רוצה לשנות, שיניתי לגולני גבעתי ונח"ל
נחשו מה לא הביאו לי? גולני!!
אז כן עוד 25 ימים אני מתגייס לגבעתי, אני מאושר לגבי זה לא? אבל האם אני הולך לא לשרת או להשתמט ממש לא!!!
כי אנ ילא משרת בשביל הצבא או הממשלה אני משרת בשביל אותם אנשים שחיים לצידי, כי בלעדיי לא יהיה מי שיגן עליהם...
וזה חשיבות השירות, ואני בטוח שאתה מסתכל על התגובה הזאת ומתנחם.
אה ועוד משהו אם לא קראת עלד הסוף אתה חוטף השעיה חח לקח לי 15 דקות לכתוב את זה...