ג'ורדי סמית, גולש דרום אפריקאי ורק בן 19, הוא הרכש החדש בנבחרת הגלישה של אוניל.
סמית נחשב לדבר הבא בתחום הגלישה, עם לא פחות מ-14,000 נקודות ב-World Qualifying Series (WQS) של ה-ASP המקנות לו את השיא של כל הזמנים.
העובדה שסמית מצטרף לנבחרת המובילה של אוניל, מחזקת את מעמדו החדש בסצנת הגלישה העולמית ומוסיפה לו נקודות אל מול מתחריו.
בשנים האחרונות הוא הרעיד את עולם הגלישה, כאשר גבר על כמה מהטובים ביותר וקטף בדרך גם כמה פרסים ותארי WQS. לאחר ששלט בסבב השנה וכבש ניצחונות בארבע יבשות שונות, מקומו של סמית ב- ASP World Tour 2008 מובטח.
אנדרס אדנאוור, מנכ"ל קבוצת אוניל אומר על הכוכב החדש שלו: "עקבנו אחרי התקדמותו של ג'ורדי במשך זמן רב ואנחנו מתרגשים לקבל אותו לצוות המובחר שלנו. האמביציה, המחויבות וההחלטיות שלו עזרו לו להפוך לאחד הכישרונות הגדולים ביותר בתחום זה. אנחנו כבר מצפים לתמוך בו ולא יכולים לחכות ולראות את התוצאות שישיג בהמשך דרכו.
ג'ורדי סמית עצו אמר כי: "זהו כבוד בשבילי להצטרף לנבחרת אוניל. אני מתרגש לקראת ההזדמנויות החדשות שטומן לי העתיד וכבר מחכה לייצג את המותג האהוב עליי ביותר. אוניל היא חברה עם היסטוריה אדירה ומסורת חזקה והיא חולקת עימי את אותה התשוקה לספורט הגלישה. בעזרת התמיכה של אוניל ושל משפחתי אני יכול לחיות את חלום הגלישה שלי".
שי שלום, מנהל אוניל ישראל" "אני מברך את ג'ורדי סמית על הצטרפותו לנבחרת אוניל. להערכתי ג'ורדי הוא אחד מהגולשים המבטיחים בעולם ואני סמוך ובטוח שבעתיד נראה אותו בצמרת הגולשים העולמית של ה-WQS".

ציטוט ההודעה