היה לי משעמם בגלל הפאצ' אז אתם מרוויחים מדריך לmaze pq .
קודם כל הpq נמצא בעיר ludi אצל האישה שנמצאת למעלה מעל הtoy factory כל מה שאתם צריכים זה 3-6 אנשים.
דרישות :
רמה 51-70
3-6 אנשים
המלצות :
spearman hb/cleric heal חובה למצוא cleric טוב שלא יהיה מניאק ויתקוף אלא שרק ירפא .... בשביל זה לקחו אותו....
sin/סין בגלל שהוא חזק ותוקף מרחוק
hunter/ice mage מונעים מהtoromasis מלעשות התקפות קסם מעצבנות....
כל לוחם יהיה טוב ל pq בגלל שהtoroנמצאים במקום אחד צפוף ויש ללוחמים התקפה שפוגעת בכולם....
bandit/CB כי הם חזקים ויש להם את הדמג' הכי חזק ברמות האלה...
זהו עכשיו נכנסים לpq
בmaze יש 15 חדרים ובכל אחת מפלצות שונות -פשוט צריך לפוצץ את הקופסאות ולהרוג אותם... אבל אף אחד לא עושה את כל הmaze אלא רק את חדרים 6-7
למה? : בגלל ששם נמצאים הtoro's וכל אחד מהם (בד"כ) מביא 50 כרטיסים וכל כרטיס =50 exp.... וכל שאר המפלצות בשר החדרים מביאות כרטיס אחד....
אז עכשיו איך יוצאים אחרי שהרגנו את הtoro's טוב זה קל פשוט צריך להגיע לחדר 9 וליכנס לשער האמצעי....
איך מנווטים בין החדרים? זה פשוט מאוד:
שער שמאל= פחות 3 חדרים
שער ימני = +4 חדרים.
שער אמצעי =דילוג לשער המקביל.... כלומר
9מקביל ל16
8מקביל ל15 15 ל7 7-14 14-6 6-13 13-5 5-12 12-4 4-11 11-3 3-10 10-2 2-9 9-16 ... ראיתם זה סיבוב =]
זהו עכשיו צאו לחדר 16 תנו למנהיג את הכרטיסים צאו קבלו תפרס ותחזרו על זה....
זה exp טוב וגם פרסים...
מומלץ לפנות את הuse שלכם מכל מיני דברים לא נחוצים......
*כל כרטיס הוא 50 exp
** כדי לקבל את הפרס של הmaze pq אתם חייבים לפחות 30 כרטיסים אל דאגה אתם תמיד תשיגו...
תוספת :
הpq המושלם:
*כל מי שעבודה שלישית הוא רמה 70 כי אי אפשר לעשות pq ברמה 71....
priste
CB
ice mage
DK
hermit
priste/crushdaur
אפשר אחד מהם --- זה חברי Pq של דקה כל pq וזה הכי חזק שאפשר....
נמאס לי! כל אחד כאן בא ואומר לי שהמדריך מועתק לך תמצא הוכחות ותחזור עד אז המדריך הזה שלי! אז חאלס להגיד שזה מועתק אם אין לכם שום הוכחה!
עוד נ.ב אחד אין לי בעיה לשים תמונות זה פשוט קשה קצת לעבוד עם imag hack אני אנסה....
"אם אין לכם משהוא נחמד להגיד אז עדיף לשתוק... " עד כמה שיש משפטים יותר חכמים ממנו זה לא רע... ושוב... חאלס עם העתקות