רבתי היום מכות עם שני ילדים אנחנו בני 18 רבנו על מישהי והוא קצת זיין אותי יותר מאשר אני אותו והוא ימשיך להציק לאותה ילדה...קיצר מה עושים?
אל תהיו הומואים ותגיבו בתגובות של קטינים אני מדבר פה אני צריך עזרה...
רבתי היום מכות עם שני ילדים אנחנו בני 18 רבנו על מישהי והוא קצת זיין אותי יותר מאשר אני אותו והוא ימשיך להציק לאותה ילדה...קיצר מה עושים?
אל תהיו הומואים ותגיבו בתגובות של קטינים אני מדבר פה אני צריך עזרה...
|
|
פרט הסבר ונמק.
מה אתה רוצה?
אנחנו לא יכולים לעזור אם רושמים לנו שורה וחצי.
להקליד לא עולה כסף.
תבוא לו עם מקל של מטאטא תאיים עליו חח.. סתם אחי .. לך דבר עם הילדה תגיד עם היא מרגישה כלפיך משהו אם כן תגיד לה שתגיד לילד הזה שיעזוב אותה וזהו.
נשמע סיפור הזוי ולא רציני, בכל אופן מה שאני מציע לך זה שתתרחק מהילדים האלה.
תביא עליהם את חברים שלך ...מה הבעיה?
היא אמרה לו ולי שהיא רוצה רק אותי ולא את השני קיצר ההוא אמר סבבה וזה בא אלי יום אחר עם חבר הפתיע אותי רבנו מכות וכאלה אז הוא אמר לי תתחיל לרדת ממנה לפני שיקרה משו לא טוב קיצר רבנו לא יצאתי פראייר או משו קיבל הרבה ממני אבל עדיין מה עושים??..אני נראלי צריך לשבור לו יד או רגל ולשלוח לו אנשים שיפסיק לזיין לי במוח שהיא שלו...
תפרק ת'כוס של אחותו,או שהיא תגיד לו שהיא רוצה אותך.
היא אמרה לשניהם שהיא רוצה אותו...
תמשיך להיות עם אותה אחת ואם הוא יבוא עלייך עוד פעם בוא עם חברים שלך...
לא שואלים שאלות כאלה בכלל..אני לא אומר לך לערב את אותה בחורה אבל כמו שאמרו מעליי...זה יכול להגמר ממש לא טוב.
לתת לך דרכים לפתור את זה אני לא יכול, אבל טיפ..תשתדל להמנע ממכות בשלב הזה כמה שאפשר.
תפוצץ את אבא שלו עם עוד 2 חברים מה הבעיה.
קח מקל בייסבול שים לו בראש.
בגלל בחורה לריב ? חבל על הבריאות.. אבל אם אתה ממש אבל ממש אוהב אותה תתפוס אותו לבד תפרק לו תתחת ככה שלא יקום שיהיה גוסס אין ברירה אם הוא לא מבין בטוב אז אין מה לעשות
תסמם אותו ותקרא למשטרה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
סתם סתם פשוט תבוא עליו עם חברים שלך ...
נערך לאחרונה על ידי b3nz0r-; 27-10-2007 בשעה 20:57.