דודי סלע לא עוצר, המחבט מס' 1 של ישראל, ממשיך בריצה הנהדרת והבוקר הוא הוסיף עוד תואר למאזן הנפלא שלו השנה. הטניסאי המוכשר גבר 4:6 4:6 על היווני קוסטאס אקונומידיס (174 בעולם), וזכה בטורניר הצ'לנג'ר הגדול בסיאול (פרסים בסך 150 אלף דולר). דודי הציג טניס משובח לאורך כל השבוע, ולא הפסיד מערכה במשך כל 5 המשחקים בדרך לתואר.
סלע הנרגש אמר ל-nrg בסיום המשחק: "לא שיחקתי היום את הטניס הכי טוב שלי בגלל ההתרגשות מהמעמד ומזג האוויר הקריר, אבל ידעתי להתעלות וכשהייתי צריך העלתי את הרמה, וזה מה שנתן לי את המשחק. היה שבוע נהדר מבחינתי וזה מצטרף לשנה המצוינת שהיתה לי, ובמיוחד לחלק האחרון של השנה. זה לא משנה כל-כך באיזה דירוג אסיים, כי הדבר הכי חשוב מבחינתי זה שאני מציג טניס מצוין ואני מאמין שאם אני אמשיך באותה המגמה יקרו דברים טובים. עכשיו נשארו לי עוד שלושה טורנירים, ואני מקווה לתת פוש אחרון ולסיים עם טעם טוב. תודה רבה לכל התומכים והאוהדים".
בעקבות ההישג גרף סלע לכיסו סכום כספי מכובד של 18.5 אלף דולר פלוס 90 נקודות דירוג, שיקפיצו אותו למקום ה-70 בעולם (דירוג שיא). זהו התואר השני של סלע העונה, לאחר שזכה לפני שלושה חודשים בצ'לנג'ר טוליאגטי ברוסיה. בסך הכול זה התואר החמישי שלו בקריירה, כשמאזנו בגמרים עומד על חמישה ניצחונות ושבעה הפסדים.
קרדיט גדול על היכולת בתקופה האחרונה מגיע גם לחברו של סלע, יואב שב, שמלווה אותו ברוב הטורנירים ומשמש לו כיריב אימונים. שב הבוקר: "מאוד משמח לראות את דודי משחק טוב ועושה תוצאות נהדרות. היום ספציפית היה מאוד קר ושני השחקנים לא נכנסו טוב למשחק, אבל ברגעים המכריעים דודי ידע להתעלות על עצמו. אני מאוד שמח בשביל המשפחה שלו, שלא תמיד היה לה קל, ובעיקר לאחיו עופר שעושה בשבילו מעל ומעבר. אני מאוד מקווה שדודי ימשיך ביכולת הזאת ואז השמים הם הגבול".
לסלע לא יהיה הרבה זמן לחגיגות, וכבר הלילה הוא צריך לקחת רכבת לטורניר הבא שלו בקוריאה בעיר בוסאן (פרסים בסך 125 אלף דולר). סלע מדורג רביעי, וישחק בסיבוב הראשון נגד שחקן מקומי שקיבל כרטיס חופשי לתחרות. אחרי בוסאן הוא ינוח שבוע, ויסיים את השנה עם שני טורנירי צ'לנג'ר קטנים בטיוואן וביפן, בהם ידורג ראשון.

ציטוט ההודעה