היי,
השנה עברתי לבצפר חדש והכרתי ילדה ממש חמודה,התחלנו לדבר בהספקות קצת אחר כך היא הביאה לי את האייסי שלה + פלאפון שהזמנתי אותה למסיבה (היא לא באה בסוף היה לה איזה טיול מהצופים-צופים זה הדבר הכי זיין שיש אבל אין מה לעשות ככה זה עם ילדים צפונים) קיצר המשכנו לדבר והכל וגם היא הכירה לי את חברה שלה שגם איתה התחלתי לדבר,אתמול הזמנתי אותה ללכת ככה להסתובב אמרתי לה שאני רוצה להכיר אותה יותר טוב והיא שאלה אותי לאן אני רוצה ללכת אמרתי לה לא משנה לי ובעיקרון אני מסתובב איפה שאני גר(זה רחוק ממנה אמא שלה לא תיתן לה) או יותר באיזור שלה אז היא אמרה לי שנוח לה באיזור שלה והיא מביאה את חברה שלה עכשיו יש לי כמה בעיות:
1)אין לי ממש ניסיון עם בנות היו לי סך הכל שני קטעים בחיים שלי וזה היה עם בנות יותר גדולות ממני למשל לפני שנה וגם באמצע שנה שעברה וזה נגמר בצירפות... אז אני לא ממש יודע מה לעשות שאני ילך איתה..
2)יש לה חבר.. הבעיה הכי גדולה לפי מה ששמעתי מהילדים בכיתה שלי חבר שלה כיתה יב' אבל עזבו אותכם שטויות שיהיה בן 30 אני לא שם עליו..ולא שאני מפחד או משהו מהחבר שלה למרות שהרבה מהחברים שלי אמרו לי שהיא דלוקה עליי והכל אבל אני לא יודע מה איתה..
3)היא גרה רחוק ממני.. אני גר ביפו היא גרה ברמת אביב וזה חתיכת מרחק אז לא יודע זה לא ממש נוח
4)היא מביאה את חברה שלה ואני לא יודע אם ללכת לבד או להביא איתי עוד חבר כי תכלס כל החברים שלי לא רוצים לבוא הם לא אוהבים בנות צפוניות חוץ מחבר אחד שיש לי שרצה להביא איתו עוד שתי חברים אבל אז זה יהיה יותר מידי וזה לא יזרום לשום מקום...
תציעו לי מה לעשות אם יש מקום אחר שכדאי לקחת אותה אני לא מבין בדברים האלה אני רוצה שיהיה לי כיף ולהינות איתה..
תודה..![]()

ציטוט ההודעה
"