מעניין אותי מאוד הרעיון הזה שהכוחות נמצאים אצל כל אחד לפי האישיות שלו,
תגידו לי מה אתם חושבים (כן, גם אם אתם חושבים שזו שטות מוחלטת).
ניית'ן - זה פשוט מתאים לאישיות שלו. הצורך הזה בעלייה, כל הזמן הוא רוצה לעלות ולהתקדם, ומכאן גם הכוח שלו: תעופה.
פיטר - תמיד חי בצל של אחיו, ברמה מסוימת נותנים לו להרגיש שהוא השונה במשפחה, שהוא לא מתקדם כמו כולם. נחות שכזה. ומכאן גם הכוח שלו, במקום לעמוד בזכות עצמו, הוא סופג כוחות של אחרים.
הירו - כפי שאמר לאבא שלו, העבודה שלו לא מועילה לכלום. הירו מרגיש שהזמן שלו מבוזבז במקום שהוא פשוט לא הוא. הוא רוצה לנצל אותו בדברים שמתאימים לו.
ניקי - שהרבה פעמים נכנעת לעצמה ולא מצליחה לנהל את החיים שלה בעצמה, קיבלה אליה את אחותה, שתטפל לה בחיים כשהיא לא תוכל לעשות זאת בעצמה.
אייזק - הדוגמה הכי פשוטה ובסיסית, מה שמעניין זה האם הוא מצייר בגלל הכוח שלו, או האם הכוח בא אליו כי הוא מצייר. אני חושב שזו האפשרות השנייה.
מייקה - אני לא בטוח, זה נראה פחות או יותר בסגנון של אייזק, הוא ילד מחונן, שבינתיים אנחנו יודעים עליו שהוא מסוגל לגרום למכשירים לפעול בעזרת המחשבה.
D.L - אני לא בטוח בזה בדיוק, אבל יש בזה משהו שמתאים לאישיות שלו. הוא מסוגל לעבור דרך חומרים מוצקים, ברמה מסוימת, זה מתאים לאישיות שלו, או לפחות למה שנחנו יודעים עליו. אנחנו יודעים שהוא נעלם לכמה חודשים, בתור מעין בריחה. במקום להתמודד עם הבעיה שלו באופן ישיר, הוא פשוט התייחס אליה כאילו שהיא לא קיימת. בדיוק ככה גם הכוח שלו.
מאיה - היא כל הזמן מפחדת, היא פרנואידית ומכאן בא הכח שלה להרוג את מי שמסביבה כדי להגן על עצמה.
אלחנדרו - הוא תמיד תומך במאיה ועוזר לה ומגן עליה ומכאן בה הכח שלו "לשאוב" את הכח שלה ולהגן עליה ("תחליף לכח שלה")

ציטוט ההודעה
, השען שמבין איך דברים פועלים.