בס"ד

בבקשה ליקרוא הכל אני יודע שזה ארוך אבל זה לטובתכם ואני הרגשתי חייב לפרסם את זה כמה שאפשר כי זה יכאב לי שאני ידע את זה ואנשים אחרים לא אז בבקשהה תיקראו
ואני יודע שזה יראה שאני מפגר או גמור אבל תיקראו ותבינו והכל פה מילה שלי אמתת

שמעו אני יודע שכל מה שאני הולך ליכתוב פה יהיה קצת מטורף ותחשבו שאני צוחק עליכם אבל תישמעו לי זה אמת
תיראו לפי המדע ולפי איך שהיה בדרך כלל שיש ליקוי חמה זה בערך פעם בין 7-6 שנה בערך משהו כזה והיה הליקוי חמה האחרון היה לפני שבוע ומשהו בדיוק לפני חודש ניסן
שכל הרבנים אומרים שזה רק מראה על קירבת המשיח ואחרי זה יבוא אסונות טבע רבים
ובדיוק זה קרה היה מערבולת בים הלכה ספינה בריטית אחרי זה קרה והיה גם רעידת אדמה באירן
וגם אומרים שבזוהר כתוב ששפעת העופות זה גם חלק מסימן שהוא קרוב
ואפילו הדברים האלה כבר הגיעו אלינו בחיים שלי אני לא זוכר שהיה טורנדו הינה הכתבה בוואלה
http://news.walla.co.il/?w=//886206
http://www.ynet.co.il/articles/0,734...6276,00.html#n
ולאט לאט יהיה יות אסונות אנשים תיתעוררו

ואומרים עוד משהו "בניסן ניגאלנו בניסן ניגאל" לכו תידעו אולי זה ניסן האחרון אף אחד לא יודע
ועכשיו זה לא הכל הרב כדורי זיכרון הצדיק ליברכה ביום הכיפורים בתפילת שמונה עשרה הרבה אנשים שמעו את זה
הוא הניח את הראש שלו על הדוכן באמצע התפילה לאיזה 20 דקות הוא היתעורר ואמר לכולם הנשמה של המשיח ירדה לעולם
והוא אמר שיום כיפור האחרון שהיה זה היום כיפור האחרון שיהיה בלי המשיח זה לא אומר שזה יום כיפור האחרון אלה זה רק מראה עד כמה הוא קרוב אז חברה להיתעורררר
ועוד משהו הרב מורדכי אליהו בשנת 90 שהבבא סלי ניפטר זצ"ל הבבא סלי הביא לרק מורדכי אליהו לפני שניפטר שעון
והשעון לא עובד והשעון היה על השעה 11 ואמר לרב מורדכי שהשעון מגיע ל12 המשיח מגיע עברו 10 שנים (2000)
הגיע רק ל11 ורבע ולאחר 6 שנים (2006 היום) הוא עומד על דקה ל12 זה אומר אנשים שהוא קרוב יותר ממה שאפשר להבין
ועוד אחרי שקרה את הליקוי חמה אמרו ביכלל שהוא צריך להגיע והוא קרוב יותר מתמיד חברההה אני אומר לך כדי לכולם לחזור בתשובה
הכי מהר שאפשר אתם צריכים להבין יש חבלי משיח זה המכות שיהיו להמשיח יגיע ולא כולם ישרדו אותם
אז חברה באמת לפחות תנסו המשיח קרוב יותר מתמיד מקווה שהבנתם את מה שרציתי להביר לכם את זה מקווה שהבנתם אני יודע שזה מפחיד אבל זה המציאות אל תנסו ליברוח תנסו להיתמודד מקווה שתצליחו
ונקווה שמשיח צידקנו יגיע בימהרה אמן!!

חברה לפרסם את זה כמה שיותר באיסי בפורמים מה שיש ומה שתוכלו בכדי זיכוי הרבים

סיפור קצר על הרב עובדיה כדי שתיבנו מה זה רבנים

ועוד משהו ככה סיפור אמיתי שקרה חשוב ליקרוא
הייתה אישה הגונה (אישה שבעלם נעלם הרבה זמן ולא יודעים אם הוא חי או לא)
והלכה לרב עובדיה שיפתור אותה מבעלה כדי שתוכל להיתחתן שוב (כי אם היא הגונה היא עדיין לא רשאית להיתחתן )
בקיצור אז הרב אמר לה תחכי כמה זמן (משהו כמו שבוע משהו כזה) אם לא יחזור ניפטור אותך בסוף בעלה לא חזר פטר אותה
באה עיתונאית מעיתון הארץ ואמרה מה זה הוא ככה פוטר נשים בלי כלום
אז הלכה אליו עם בעלה, בעלה היה למטה יענו והיא עולה לרב
אומרת לו שבעלה נעלם וזה וזה וזה
ואז הוא אומר לה את בטוחה אומרת לו כן הוא אומר לה תחכי שבוע
חזרה אחרי שבוע עדיין אומרת לו שהיא בטוחה אמרה לה תחכי קצת את עדיין בטוחה אמרה לו כן הוא הוריד את הראש לכמה שניות היתעורר אמר לה עכשיו את פטורה
ירדה למטה בעלה עשה תעונה וניפטר ורק מראה עד כמה גדולה וכמה רוחניות יש לאנשים האלה ואסור לעשות מהם צחוק (ודרך אגב היא חזרה היום בתשובה וזה)
זה רק מראה כמה התורה שלנו אמיתי ואנחנו לא יודעים את זה אפילו

לסיום סרט

http://www.shofar.net/site/emedia.as...leOnCamera.wmv