טוב בוא נתחיל אני כותב את המדריך הזה של איך למשוך תשומת לב חיובית מבנות ובחורות...
אז ככה:
לכם הגילאים יש הרבה מאוד דרכים למשוך תשומת לב. אז בוא נתחיל:
1) דבר חשוב מאוד ובסיסי הוא לדבר בביטחון מלא הכוונה אתם יכולים להרגיש קצת לא בנוח ורצוי שתרגישו כך אחרת אתם לא אנושיים (xD) אבל תדברו בביטחון על נושאים שידליקו אתם יודעים לכל אחת יש משהו שמעניין אותה יותר או פחות הכוונה תאזינו לה בהיזדמנויות תכירו אותה...
2) מראה חיצוני- אני יודע שכולם אומרים שהכי חשוב איך הבן אדם מבפנים אבל הינה אני אומר לכם שאם אתם תתלבשו כאילו אתם הולכים לחלוב פרה לא שתמשיכו תשומת לב טובה להפך תמשכו תשומת לב כזאת שתיגרום לכם להרגיש עם עצמכם לא בנוח...
אני לא אומר שאתם צריכים לשרוף את כל הכסף שלכם בשביל להראות פצצה אתם יכולים לקנות ויותר טוב ולראות פצצה אתם צריכים להשקיע במראה החיצוני כדי שתרגישו בטחון ונוחות ליד המיועד\ות.
3) אופי מובנה- ברגע שאתם באים להתחיל עם נערה מוכרת אתם לרוב יודעים איך היא הכוונה: ביישנית, פרחה, כוסית עם בטחון או כל דבר אחר...
אתם צריכים להיות די אדישים וברגע שהח'ברה שלכם אומרים משהו שכביכול "יפגע" במהלך תזרקו ז** וככה תראו לה כמה אתם בוגרים וכמה השאר לא.
4) שלפי דעתי חשוב מאוד עם לא הכי חשוב ברגע שאתם אוהבים או מחבבים או משהו רגש קטן בבטן אתם צריכים לשמור על קשר הדוק לא להתייחס אל ה"משחק חימום" (הכוונה הדרך שבה אתה מתחיל עם מישהי) כאילו זה שתי דקות ואתה עושה את זה 4 פעמים בשבוע ברגע שמדברים איתך תיהיה כנה לפעמים קצת הומוריסטי...
5) לפעמים שמדברים עם מישהי והיא אומרת משהו שאתה לא מבין הכוונה שיש דברים שבנים יגידו ובנות לא יבינו אני ממליץ לך לפנות לידידה, אלינו כדי שנוכל לעזור ולייעץ או בכל דבר אחר...
6) דבר חשוב מאוד (כרדית לטריפל) שכדאי לצבור ניסיון בשטח כך שתצאו "לקרב האמיתי" לא תיהיה חסרי ניסיון...
אתה הולך בעיר רואה מישהי נדלקת עליה לך תנסה ליזום מהלך לא תפסיד שום דבר תרוויח ניסיון ואולי גם יותר מזה...
אני מקווה שזה יעזור אני כתבתי (לא יודע...)
מוקדש לכל הגולשים באטרך בפורום מתבגרים ומתבגרים...

.
ציטוט ההודעה