אני שחקן חדש לגמרי ורציתי לשאול איזה דמות כדי לי לבחור חוץ מלוחם
אני מחפש דמות כיפית וקלה.
ועם תוכלו בבקשה גם להביא לי בנייה או משהו עד שאני יתחיל ללמוד על המשחק
תודה רבה מראש לכל הקהילה התומכת.![]()
אני שחקן חדש לגמרי ורציתי לשאול איזה דמות כדי לי לבחור חוץ מלוחם
אני מחפש דמות כיפית וקלה.
ועם תוכלו בבקשה גם להביא לי בנייה או משהו עד שאני יתחיל ללמוד על המשחק
תודה רבה מראש לכל הקהילה התומכת.![]()
|
|
מות כייפית וקלה אתה רוצה אז:
1.קוסם בארופאי
2.קשת בסיני
ותחפש מדריכים או כל מיני דברים בלינקיה יש שם הרבה
ברוך הבא ותהנה
אני מציע לך קוסם אירופאי הוא כיף אבל הוא מת ממש מהר לא מומלץ.
אני מציע לך קשת סיני הוא ממש חזק אבל אין לי כח להסיבר יש עוד הרבה פשוט תקרא מדריכים שיש בפורום.
אוקיי.... לא הבנתי מה זה סיני... אבל פתחתי דמות בעולם השחור הזה.. נו אממ היה סוס לבן ומשהו שחור אז בשחור הזה.. ופתחתי דמות לא ראיתי איפה אני שם את הגוב(מקצוע) אבל עליתי עד רמה 6 ושמתי נקודות בINT הכל חוץ מנקודה ב STR ובסילים אני רוצה להיות מרפא/CLERIC אז סמתי את כל הנקודות בריפוי ולמדתי סוג של ריפוי עצמי ממלא 89חיים... עד כה הכל טוב??
ו עוד משהו אחרון.. אממ אני צריך לשלב בין דברים או משהו כזה.. כאילו אני מתכוון אני רוצה להיות מרפא אז אני סם נקודות רק בריפוי.. אבל נראה לי שאני יגיע לשלב מסויים שהמפלצות לרמה 2 שאני נלחם בהם לא יתנו לי אקספיריאנס/נסיון ואיך אני אמור לעלות רמות אז.. מה אני אמור לעשות ..
חיפשתי מדריך אבל לא מצאתי..
אהה כן ועוד משהו.. שעכשיו נזכרתי הדמות שאני בוחר באתחלה זה משנה משהו?? או שזה רק דמות..
נ.ב
הסרבר סגוראו שזה רק אני..?
נערך לאחרונה על ידי laoms713; 01-11-2007 בשעה 16:52.
דבר ראשון זו רק דמות,דבר שני תילחם במפלצות ברמה שלך,ועל תעלה רק בריפיו כי אז אהיה לך קשה מאוד לעלות רמות,אז אני מציע שתיקח גם אש ותהיה עם נשק ספייר (חרב ארוכה,לא גלוו)ותעלה קצת גם בנשק הארוך(אבל קצת)
אמממ אוקיי... אני אמור לעלות ל STR או שאני צריך רק INT ומה זאת אומרת לעלות לספייר? כאילו נקודות בסקילים??
ואני בטיבט סיני מישהו יכול לאמן אותי??
תוודה רבה מראש
רק ב int,לעלות בספייר הכוונה,שחוץ מהקסמים יש עוד סוג של העלת סקילים יש שם משהו כזה בערך hehskel (בערך) תעלה שם, וגם יש סוג של נשק ארוך שכתוב בו ספייר
נערך לאחרונה על ידי stonecold; 01-11-2007 בשעה 17:41.
נגיד ואני רמה 30.. כמה נקודות אמור להיות לי שם? ו ב FIRE
תלוי כמה אתה רוצה להשקיע שם,נגיד אני הלכתי חזק מאוד בחשמל אני דרגה 31 והעלתי אותו עד 30 (בגלל ניק חזק),אבל אם תשקיע באש תלך איתו חזק אבל אל תשכח לחזק עוד דברים
יש כזה דבר RESKILL RESTAT?
ו שוב אני שואל אני צריך רק INT או גם STR?
נערך לאחרונה על ידי laoms713; 01-11-2007 בשעה 18:16.