איזה מבאס בגלל השביתה לא יצאנו לטיול שנתי. איזה חרא התכוננו איליו כל השנה ואז בום... שביתה איזה מבאס זה אתם לא יודעים...
![]()
איזה מבאס בגלל השביתה לא יצאנו לטיול שנתי. איזה חרא התכוננו איליו כל השנה ואז בום... שביתה איזה מבאס זה אתם לא יודעים...
![]()
נערך לאחרונה על ידי sPoiled; 01-11-2007 בשעה 19:37. סיבה: להלהלהללהלה
|
|
ומה אתה רוצה שיכתבו?!
איזההה בסהה
מה מבאס תארגן כמה חברים וצאו לבד
"כל השנה" עבר כולה חודש =.= , יש מצב דחו לכם אותו ולא ביטלו , לנו ביטלו את אילת ואתה לא רואה שאני בוכה נכון?!
אצלנו יהייו 2 טיולים שנתים בשנה הזאת (: גם על כיתה ז וגם על כיתה ח שאני עכשיו בכיתה ח (:
לא יבטלו לכם את הטיול, גם לנו כנראה לא יהיה טיול בגלל השביתה.
אני מניח שהבית ספר שלי לא יתחיל להתעסק עכשיו עם החזרת כספים אלא יארגן את הטיול למאוחר יותר(עד כמה
שזה מצליח להסתדר ועם השלמת החומרים דרך הבגרויות)
גם לי צריך להיות טיול שנתי עוד מעט אין מה לעשות...
אני בי''ב והתבטל לי הטיול שנתי לבנתיים זה באסההה!!
מה באסההה ?! עלקק באסה...צא עם כמה חברים תעשה דברים שאתה לא יכול לעשות שיש בצפר תיפגשו תיצאו לאן שהוא תעשו מסיבה אנערףף
לצערי גם לי התבטל...
רוס נכון שביטלו לנו אבל זה יותר טוב גם ככה היה לנו טיול מעפן חוץ מזה כשאני יעבור עכשיו ב"ס יחזירו לי תכסף.......600 שקל על הטיול הגרוע הזה למדבר ולישון באוהלים....
נערך לאחרונה על ידי XВoy; 10-11-2007 בשעה 06:50.
אצלנו ביטלו את הטיול השנתי בגלל קיצוצים עוד לפני השביתה הזאת וככה יצא לי שלא יצאתי גם בכיתה ז' וגם בכיתה י"א עכשיו לטיול שנתי איזה זין זה יאללהההה ממשלה מזדיינת יאללה שמישהו יוציא רובה ויירה באולמרט הזיין הזה
><
~PSP 3.80 M33~
חחחחח כן גם לי היה אמור להיות מסע ישראלי( טיול שנתי של שישה ימים ) השבוע הזה לא זוכר בדיוק איזה תאריך
אבל זין יש לי גם מחנה אימונים(גדנע ) בפברואר