קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. מתכון:קובה בתנור
    על ידי hubchyui בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-01-2010, 23:18
  2. [מתכון] קובה בתנור
    על ידי inbar5320078 בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-04-2008, 15:49
  3. [מתכון]קובה בתנור
    על ידי .Eliran. בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 27-01-2008, 14:25
  4. [מתכון] קובה בתנור
    על ידי tototomet10 בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-01-2008, 19:22
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

קובה בתנור

  1. #1
    משתמש ותיק האוואטר של Bar.
    שם פרטי
    Bar
    תאריך הצטרפות
    08/2007
    הודעות
    5,600
    לייקים
    1
    נקודות
    840
    משפט מחץ
    וואלה אין..
    מין: זכר

    ברירת מחדל קובה בתנור

    קובה בתנור

    המצרכים
    1 ק"ג בשר בקר טחון, רצוי רזה. אפשר לערבב עם קצת בשר כבש טחון או מעט שומן כבש.
    2/3 כוס בורגול עבה
    2 בצלים גדולים קצוצים דק
    1/3 כוס צנוברים
    שמן זית
    מלח ופלפל לפי הטעם, חצי כפית קינמון, מעט פלפל אנגלי טחון, אפשר קצת בהראת לחמין (תבלין עיראקי שנקרא ממש כך)

    אופן ההכנה
    משרים את הבורגול בקערה עם מים למשך כשעה.
    בינתיים מחממים מעט שמן זית במחבת ומוסיפים פנימה בערך 300 גרם בשר טחון + אחד מהבצלים הקצוצים, מערבבים ומטגנים יחד עד שרוב הנוזלים מתאדים
    מוסיפים את הצנוברים ומערבבים
    מתבלים בתבלינים הרשומים לעיל, מורידים מהאש ומניחים להתקרר.

    את שאר הבשר שמים בקערה, מוסיפים את הבצל הקצוץ השני
    סוחטים את הבורגול היטב מכל עודפי המים ומוסיפים לקערה
    מוסיפים מלח פלפל ותבלינים
    מעבדים בידיים לתערובת אחידה וניגשים להרכבת המנה

    בתבנית פיירקס משומנת קלות משטחים מחצית מתערובת הבשר והבורגול
    מיישרים שיהיה משטח אחיד
    מפזרים מעל זה את הבשר הצלוי עם הבצל והצנוברים, בצורה אחידה
    מכסים במחצית השניה של תערובת הבשר והבורגול ומחליקים שתהיה שכבה ישרה ויפה
    בסכין חדה חותכים למעויינים, מסמנים את כל הדרך עד לתחתית
    מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לצינון וספיגת טעמים של כמה שעות.

    מחממים תנור ל - 180 מעלות
    מסירים את הניילון הנצמד
    מברישים את פני המאפה עם מברשת ומעט שמן זית (במקור של המתכון מנקדים בפירורי חמאה...)
    אופים בין 45 דקות לשעה, או עד שזה מקבל מעטה שזוף יפה.


    בתיאבון.


    קרדיט למתכונים נט



    "כי בליבי נשבעתי - הפועל עד יום מותי"



  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש מתקדם
    תאריך הצטרפות
    10/2007
    גיל
    32
    הודעות
    725
    לייקים
    0
    נקודות
    40
    משפט מחץ
    ג'יפסיי ג'יפסיי
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה

  4. #3
    משתמש משקיע האוואטר של XВoy
    תאריך הצטרפות
    05/2007
    הודעות
    2,410
    לייקים
    0
    נקודות
    12
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה אני יכין את זה היום .....



  5. #4

    ברירת מחדל

    ממממ... נשמע טוב שווה ניסיון

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 04:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,532 | הודעות: 8,151,114 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect