נכתב במקור על ידי
skYlancer
טורה שיחק ושמע זה סגל מספיק טוב כדי לנצח את ויאדוליד אוססונה ואת סנטאנדר גם שהם היו עם הסגל החזק זה לא קשור למה שנה שעברה לא היה ?
היחיד שטחלס חסר זה דקו , סילביניו עושה עבודה טובה מאוד , הנרי ? בלי קשר תעשה טובה , סיומת זה הדבר האחרון שחר לברצלונה , אבל דקו צודק ב100 אחוז מסדר להם הכל עושה הגנה התקפה , גם אבידל עושה תעבודה שלו דקו ואבידל טחלס חסרים , טורה שיחק והשאר בלי קשר , אני מחכה שריאל תתחבר עם סגל מלא בלי פציעות עכשיו רוביניו בלי פציעה בלי כלום מחכה שרובן והיגואין יחזרו שניידר על הספסל , גאגו יפתח טורס יתחיל גם לשחק כי הוא אחד המגנים הצעירים הטובים באירופה שנה שעברה הוא שיחק בסופרקלאסיקו איפה לא שיחק גם גאגו לא יודע לא מבין א תשוסטר ממש , ברצלונה וריאל ילכו לקרב ענקים עד הסוף זה שתי הקבוצות הטובות בעולםך ביחד עם יונייטד מילאן (של ליגת האלופות) ואולי צלסי וארסנל את זה נצטרך לחכות שכמובן האנגליות לדעתי פחות טובות אולי יונייטד בקיצור אני מחכה למחזור ה17 אחי עד ינואר להתחבר זה קצת מוגזם עד נובמנבר בסדר וסמואל אטו חוזר עוד 3 שבועות דרך אגב אבל זה לא הכי ישנה יש עכשיו את מסי שהוא משופר בהרבה משנה שעברה ובוגאן קצת אכזב היום אבל לי לא אכפת כי יום שבת יש לנו נגד סביליה בחותץ אחד הקשים בלי גוטי בדוק הפעם (צהובים) . בלי רובן היגואין ומקוה שדיארה יהיה כשיר .