חבר'ה תנו לי עצות לחיפוש עבודה אני משתגע לא הצלחתי בשום מקום
בבקשה אני חייב
חבר'ה תנו לי עצות לחיפוש עבודה אני משתגע לא הצלחתי בשום מקום
בבקשה אני חייב
|
|
לך למקדונלדס
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
אמ...מלצרות
אתה יכול ליהיות שליח אם יש לך קטנוע..
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
ואם יש אנשים ששומרים כשרות ...
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
מה הקשר כשרות?
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
תנו לי עצות איך לחפש ולמי אפשר לפנות...אם זה עוזר אני עוד חודש בן 17
במקרה היום דיברתי עם מישו מהכיתה על זה והוא אמר לי שהוא מחלק פליירים של איזה פיצרייה.. כל יום הוא שם בדואר בכל מיני רחובות משו כמו שעה~שעתיים ומקבל על כל יום 40 שקל.. לא מסובך מדי, לא כזה ממושך ולדעתי זה כדאי.. חפש איזה פיצרייה/קבבייה או משו ותבקש לחלק פליירים שלהם..
וואי אחי עם אתה בן 17 יש לך פוללל עבודות תראה אני רק בן 14 ואני עובד כול שבת ומרוויח 20 שח לשעה (פרוטקציות) אבל אתה בן 17 לך לחניות ליד הבית לך למכולות תשאל עם צריכים עובדים אפשר גם בקניונים תעבור חנות חנות ותישאל עם צריכים עובדים ובסוף תמצא משהו אחרי כמה חניות בהצלחה
איפה אתה גרר אחיי? אם בבאשקלון אז אני יכול לסדר לך בחברת אבטחה אם אתה לא נראה קטן...
בן כמה אתה בכלל?
לך לחברות כוח אדם בעיר שלך.
תשאל אנשים, תברר.
מה הבעיה?
אתה פשוט צריך ללכת ולשאול אם צריך עובדים..בכל מקום.
ולשאול אנשים אם הם יודעים על מקום שצריך עבודה.
אולי אחד מהחברים שלך עובד וצריכים עוד עובדים.
פשוט לברר בכל מקום אפשרי.
Look at the stars,"
Look how they shine for you,
And everything you do,
" ...Yeah, they were all yellow.
זהו שאני בן 17 והכוח אדם האלה זה מגיל 18....ואני גר בטירת כרמל רשום לי בצד
חפש כוח אדם אחר... יש לי חברים בני 17 שמצאו כוח אדם מגיל 16 או משו כזה..