יש פה מישהו שמאוכזב מהשביתה ומבין שבסופו של דבר השביתה פוגעת בו ? אני פונה בעיקר לאלה שיש להם בגרויות השנה ולא לילדים הקטנים ששמחים על עוד כמה ימי חופש.
יש פה מישהו שמאוכזב מהשביתה ומבין שבסופו של דבר השביתה פוגעת בו ? אני פונה בעיקר לאלה שיש להם בגרויות השנה ולא לילדים הקטנים ששמחים על עוד כמה ימי חופש.
|
|
אני =/
יש בגרויות השנה וזה ממש גרוע
מילא שביתה של שבוע - שבועיים
אבל זה מתחיל להיות מוגזם
אני דווקא מי יודע מה שמח זה ס22ה אבל משמעם יותר כיף שהיה בתיכון ס22ה חברים ידיות ענינים צחוקים מכות וזה חח!
See a person like me smoke weed till i hallucinate
אין לי ביכלל שביתה
תאמת לא הכי אכפת לי
את רוב הבגרויות עשיתי ביא', השנה נשאר לי מתמטיקה, ספרות (וחיבור), אזרחות ורובוטיקה
לכל השיעורים חוץ ממתמטיקה אני לא ממש צריך את הכיתה
אז בינתיים אני חורש על פארק גלית (סקייטפארק חדש בתל אביב)
ממ תאמת בי זה די פוגע
אנחנו ניגשים להיסטוריה ב' בחורף ואולי ראיתי את המורה שלי פעמים מתחילת שנה
גם אני בדיוק כמו שני אלה מעלי
אבל דווקא סבבה לי השביתה..
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
יש לי בגרות השנה ואני לא ממש פגוע
לא ממש, סבבה בחופשי, אבל אנחנו בקושי לומדים, אנחנו צריכים לשבות על הכול... זה לא פיר... כי שנה שעברה הבצפר שלי היה בהסתדרות, אז כל שנה שעברה היינו בבצפר, כי המורים של האירגון לימדו, והשנה היינו להיות בארגון, אבל החליטו שהשנה מי שבארגון ישבות ומי שלא, לא.
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
בגריות יש לי רק עוד שנה.
אז סבבה לי עוד כמה ימי חופש![]()
תשמעו כל מי שמפחד ממקצועות עיוניים אין לכם מה לפחד אתם פוט קונים מיקוד לפני הבגרות ולומדים זה מאוד פשוט.
לגבי מקצועות מדעיים, כולל מת', זאת הבעיה שלכם. אבל בכל מקרה אין לכם מה לדאוג, יחזירו לכם את היום ששבתו על חשבון חופשים של חגים, וגם בטח לא תהיה להם ברירה ויקחו לכם חלק מהחופש הגדול.
אני
אני בי'א ואני פוחד ממה שייקרה בעתיד
חוץ מזה משעמם כבר כמה אפשררר
אני מבין את זה שזה פוגע אבל מה לעשות חופש זה חופש ואף אחד לא אוהב ללמוד
אני נהנה
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי