כל שחקן שאני עובר אותו, הוא מעיף לי כדור מאחורה, חוטף לי אותו, וזה ממש מעצבן, אני לא יודע מה לעשות נגד זה.
הצעות למיניהן?
*הכל בגלל שעשו בנ.ב.א לייב 2006 פריסטייל stopper outside למי שזוכר וכול אחד מתחיל לבצע את זה.
כל שחקן שאני עובר אותו, הוא מעיף לי כדור מאחורה, חוטף לי אותו, וזה ממש מעצבן, אני לא יודע מה לעשות נגד זה.
הצעות למיניהן?
*הכל בגלל שעשו בנ.ב.א לייב 2006 פריסטייל stopper outside למי שזוכר וכול אחד מתחיל לבצע את זה.
מנהל פורום כדורסל ורץ במייל לשעברפרשתי לנצח
|
|
אולי כי אתה לא מכדרר קדימה גם לי זה קרה הרבה...
שים לב יותר. גם לי זה קורה וזה מעצבן חח.. זה קורה בדר"כ במתפרצות ואני כבר מסתכל אחורה במתפרצות
אין מה לעשות בתכלס. שים לב יותר ולנסות כמה שיותר לשמור על הכדור.
תשמור על הכדור כמה שיותר צמוד לגוף ויש לי טיפ אם אתה שולט בשתי הידיים תעשה כמוני.. כשאתה עובר מישהו פשוט תעביר את הכדור ליד השניה לא היד שכדררת בה לפני שעברת תשחקן ובמקרה שהוא יושיט יד זה יהיה מקסימום פאול..
כנסו לגלריה שלי: http://www.planetnana.co.il/del1ver
מי שרוצה חתימה הנה האייסי והמסינג'ר:
2288250
dmx2005ster@gmail.com
חח גדול!!
אבל אין לי זמן להסתכל אחורה לראות את השחקן.
נגיד במתפרצת.
נערך לאחרונה על ידי SWISHY; 07-11-2007 בשעה 21:44.
זה מעצבן כן...
(מה קורה שגיא...זה בלישה...)
נערך לאחרונה על ידי SWISHY; 08-11-2007 בשעה 07:26.
אני עושה את זה לכולם זה פשוט שליטה מהירה בכדור..
תבין כמה שבקבוצה מזלזלים בי היום באימון עברתי שלוש שחקנים כמו כלום הם כזה ביינתים שאני מעביר אותם (הם היו אחד ליד השני) נוו תחטוף לו כאילו מי זה... חח !
בהצלחה אחי זה שליטה בכדור עם אתה שם לב לזה זה לא יקרה לך
אם יש גן עדן, ככה זה נראה. אם יש גיהנום, ככה זה מרגיש
אל תסתכל אחורה תעשה לך הרגל תנסה לעשות כמו שאמרתי לך אם לא יהיה לך נוח תחפש פתרון אחר אבל לי זה עובד לא חוטפים לי ככה אבל יכול להיות שזה בגלל שיש לי מבנה גוף רחב..
כנסו לגלריה שלי: http://www.planetnana.co.il/del1ver
מי שרוצה חתימה הנה האייסי והמסינג'ר:
2288250
dmx2005ster@gmail.com
חח גדול!!
אני מתכוון שלא תכדרר קדימה מדי ולא ממש קרוב לידך אלא מרחק קטן בינך לבין הכדור!
חחח שחכתי לכתוב היה לנו משחק נגד נהריה אז הכניסו אותיי רק לאיזה 10 דקות משהו כזה 5 דקות רבע שני או שלישי לקראת הסוף וכל השאר גארביצ' טיים הורדתי לאחד מנהריה כאפה שבאתי לחטוף לו את הכדור הוא כולו נולד בתאטרון מתחיל לצעוק וזה נתנו בלתי ספורטיבי בושה ! חח
אם יש גן עדן, ככה זה נראה. אם יש גיהנום, ככה זה מרגיש
תודה רבה לכולם עם התמיכה והעזרה.
נעול.