מי שהיה בפורום פעם כשניהלתי פה אולי קרא פעם או פעמיים את המילה סוויפס ולא ממש הבין על מה אני מדבר, אז לכבוד תקופת הסוויפס של נובמבר אני עושה מיני ספיישל על מה נראה פה בנובמבר:
קודם כל כדי להבין בכלל את המשך האשכול (לא שהוא איזה פונקציה במתמטיקה או משהו מסובך אבל קצת רקע) אני יסביר קודם מה זה סוויפס..
סוויפס זאת התקופה שכל הרשתות באמריקה עושות סקירה של הרייטינג של הסדרות שלהם ולפי התוצאות מחליטות אם כדאי להזמין עוד פרקים או לבטל סדרות. בדרך כלל יש סוויפס בנובמבר, פברואר, מאי ויולי. בדרך כלל בתקופות הסוויפס נראה כל מיני ספיישלים גם בסדרות עם כל מיני אורחים מפורסמים או פרקים מותחים במיוחד עם אפקטים שאולי לא תראו בזמן אחר בשנה.
אז מה מצפה לנו לקראת נובמר סוויפס 07? (אני יחלק את זה לרשתות,ככה גם TV.com עשו וזה נראה יותר נוח):
ברשת NBC: (תאמת שעכשיו אני רואה שכבר היו כמה דברים בימים האחרונים) כמו הופעת אורח של השפנפנות של יו בתוכנית האמריקאית של היורש (עם אורי הגיי גלר, שד"א לא ממש מצליחה ברייטינג, לדעתי היא תבוטל בקרוב).
המממ ב30 רוק תיהיה הופעת אורח של אל גור (בטח עושים לו עוד פרסומת על זה שהוא קיבל פרס נובל), דוויד שווימר (רוס מחברים) ומרדיף וירה..
בתוכנית Friday night lights תיהיה הופעת אורח של גסלינג גילגיסט (הקנדית שהיתה גם בהירוס, בפריסון ובניפ-טאק) ד"א לדעתי יס קנו את התוכנית הזאת
בתוכנית צ'אק תיהיה הופעת אורח של רייצל בליסון מהאוסי (ששיחקה את סאמר) היא תיהיה בכמה פרקים
באישה הביונית תיהיה הופעת אורח של אייזה וושינגטון (הידוע גם כדוקטור ברק מהאנטומיה של גרי, שנזרק מהסידרה אחרי שהוא הלך מכות עם עוד שחקן)
ב21 לנובמבר יהיה הגמר הגדול של היורש האמריקאי של אורי גלר.. לא ממש מעניין אבל שיהיה..
ברשת CBS:
אנטוני לה-פגליה מגיע לCSI להופעת אורח (תאמת שאני לא מכיר אותו אבל הוא שחקן קולנוע כלשהו)
דיין קיין (סופרמן מ"לואיס וקלארק") ולזלי הופ (מ24) יגיעו לCSI:miami
ב15 לנובמבר תיהיה ההופעה האחרונה של ג'ורג'ה פוקס בCSI (אחרי 170 פרקים ב7 שנים)
בשתיים וחצי גברים ג'ני מקרפי (היא בלונדית והיא שיחקה בהרבה סרטים אתם בטוח תזהו) תשחק את חצי-אחותו של צרלי
באיך פגשתי את אמא, הדמות של ברני מגיעה לתערוכת אופנה ולשם כך יופיעו הרבה דוגמניות ידועות כמו היידי קלום ואנרינה לימה
בcrimnal minds יבוא השחקן ששיחק את מלקולם מ"מלקולם באמצע"
רשת ABC:
בPushing daisies יבוא השחק שמשחק את פי ווי הרמן (איזה בדרן טיפשי משנות ה70 חפשו בגוגל תמונה שלו אתם בטוח תתצחקו)
[עריכה: טוב מצאתי לכם משהו:http://www.art.com/asp/sp-asp/_/pd--...Wee_Herman.htm]
אלייזה דושקו (ששיחקה קצת ב"באפי" ובכמה סרטים) תגיע לבטי המכוערת
אליזבט רייזר שהייתה בעונה הקודמת של האנטומיה של גרי תחזור שוב לספיישל שתי פרקים כזה שיהיה..
רשת פוקס:
המממ כל הדברים המעניינים הם בסידרות המצויירות שלהם אז תאמת שאין ממש מה לכתוב
*כוכבית קטנה- הממ בגלל השביתה הגדולה שיש עכשיו אולי לא כל הפרקים האלה ישודרו בזמן הקרוב, אולי אפילו הם לא ישודרו בכלל (מדברים על אפשרות להוריד פרקים אם השביתה תמשיך הרבה זמן) אבל אני לא סגור על זה ובגלל זה אני מפרסם את האשכול

ציטוט ההודעה