קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. |בעיה|FlashGet (Jet`s)
    על ידי OmeR בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 14:56
  2. [בעיה] זקוק בדחיפות לדרייבר של הארד דיסק
    על ידי Friend בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 12:33
  3. בעיה חמורה במחשב! הוא נתקע לגמרי אחרי כמה זמן
    על ידי nadavos בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 21:32
  4. בעיה באימיול שקשורה גם למחשב
    על ידי Ch3MiCaL בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 18:31
  5. יש לי בעיה כנסו..
    על ידי EviL BunnY בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 17:29
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

[בעיה]לב שבור

משתמש משקיע האוואטר של HellGuard
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אף אחד לא מת בתול - החיים דופקים את כולם...

ברירת מחדל [בעיה]לב שבור

הכל התחיל לפני שנה בכיתה ח',הייתה ילדה שהייתי מאוהב בה
    עשיתי כמעט הכל כדי שהיא תשים לב אליי,שמתי לה מכתבים בלוקר
    ועוד כל מיני דברים,בסוף הבנתי שהיא סתם מנסה להראות לחברות שלה
    איך היא יכולה לשגע מישהו,מאותו רגע שהבנתי את זה,הרגשתי כאילו הלב שלי התנפץ כמו מראה,כמה זמן אחרי זה ניסיתי להתחיל מערכת יחסים חדשה עם מישהי,שלחתי לה אפילו פרחים,אבל אחרי כמה זמן גם המערכת יחסים הזאת הסתיימה,כאילו שלא הייתה,ועכשיו לפני כמה חודשיים הכרתי מישהי חדשה
    היא נראת לי מישהי מיוחדת,אבל פתאום היא כבר לא מדברת איתי,אנחנו כמעט ולא מדברים,אולי רק לאיטים רחוקות,אני מרגיש כאילו אני בחיים לא יחווה מערכת יחסים אמיתית,זה כאילו אלוהים עושה לי דווקא,התחלתי להרגיש שאני מתאהב בילדה הזאת,אבל פתאום היא בכלל לא מתחברת לאיסיקיו
    אני מתחיל לחשוב שהיא מסננת אותי,אני כבר מתחיל להשתגע,אני כבר מתחיל לחשוב "בשביל מה אני קיים?"
    כבר התחלתי לחשוב שאולי עדיף למות
    כי אין אף-אחד שבאמת אכפת לו
    חוץ מהמשפחה,אבל אני לא יכול להתחתנן עם המשפחה שלי
    אני כבר לא ישן בלילות בגלל זה,אני מתחיל לבכות סתם
    בלי שום סיבה,אפילו התחלתי לבכות במסיבה של המשפחה שלי
    אני מרגיש כאילו אני כבר לא יהיה יותר מאוהב.
    נערך לאחרונה על ידי DeathKnight; 09-11-2007 בשעה 04:24.

MyGallery

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

אחי, דבר 1 אתה לא צריך להרגיש שאין לך בשביל מה לחיות רק בגלל שאתה לא ממש מצליח עם בנות..
    דבר שני אתה רק בכיתה ט' (כמו שאני מבין את זה מדבריך..) מה שאומר שיש לך עוד ימבה של זמן אבל פשוט ימבה אין לך מה לדאוג, ורק לתת לך קצת דוגמה ממני אחי, אני ביב' בן 18 וקצת ועד עכשיו לא הייתה לי חברה ולא התנשקתי עוד וכד' ועכשיו זה כבר יותר זורם לי אבל עזוב אותי,ובאמת שאין לך מה לדאוג למה אתה עוד תתפוס מלא בנות
    דבר שלישי עד כמה שאני מבין את זה אתה מתנהג לא נכון, אחי אתה לא צריך לבוא ולשלוח לה פרחים או לשים לה מכתבים בלוקר... זה רק מראה לה עד כמה שאתה רוצה אותה ו95% שהיא תתנהג אלייך כסוג של כלב או לא יודע איך להסביר לך את זה, היא תשחק בך..(כמו שאמרת לזה קרה לך כבר..) אתה תהיה סוג של סנג'ר שלה שמה שהיא רוצה אתה תעשה, כל הקטע של המכתבים והפרחים זה אחרי שאתה כבר בקשר קשר... אחרי חודש בערך...
    מה שאתה צריך לעשות זה להתקרב אליה ולדבר איתה ולהיות עצמך ועם ביטחון עצמי גבוה... ואסור לך להראות לה שאתה רוצה אותה, אתה צריך להתנהג לידה כאילו היא כל אחת ואין לך עיניין בה...
    נגיד אני, עכשיו אני בה מדבר עם מישהי רגיל ואני לא מראה לה שאני רוצה אותה.. ובסוף יוצא שהיא רוצה אותי והיא שולחת חברה שלה לשאול האם אני רוצה אותה וגם אז אני אומר שוואלה אני לא יודע וכרגע אין מישהי ספציפית שאני רוצה
    אתה מבין אתה לא צריך לחשוף את הרגשות שלך ככה למה אז אתה שלה ככלי משחק...
    טוב אני מקווה שעניתי לך על הבעיות השנות שכתבת... ואתה כמובן מוזמן לשלוח לי הודעה לפרטי למה שבא לך כל שאלה...
    מקווה שעזרתי א.א.

לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ

תודה אחי:]
    דיי עזרתה לי להבין יותר את הדברים
    אבל אני בטוח שאתה יודע מה זה לעבוד שיברון לב =/

MyGallery

אחי בנות לא אוהבות שבנים עושים יותר מדיי דברים בשבילם כהן עדיין לא התאבו בבן. תתחיל נורמלי עזוב אותך מכתבים עזוב אותך פרחים. תיהיה נורמלי תבוא תדבר תכיר יותר טוב לכו לפגישות תטיילו תכירו אחד תשני. ואם אתה לא מצליך להגיע למצב הזה זאת אומרת שהבת שאתה מתחיל איתה היא מהחלק שאתה צריך לשים עליהן זין ולהראות להן שהן כלום בשבילך ואז אתה תיראה מילה שלי שהיא תחחיל לדבר איתך יותר ותתחיל לרצות אותך יותר. עכשיו יבוא הילדים הטובים עם הלב המושלם שיגידו לי שאני מדבר שטיות ושלא כל הבנות כאלה.. אבל אני מדבר אמת.

לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Bboy_Mastik צפיה בהודעה
    אחי בנות לא אוהבות שבנים עושים יותר מדיי דברים בשבילם כהן עדיין לא התאבו בבן. תתחיל נורמלי עזוב אותך מכתבים עזוב אותך פרחים. תיהיה נורמלי תבוא תדבר תכיר יותר טוב לכו לפגישות תטיילו תכירו אחד תשני. ואם אתה לא מצליך להגיע למצב הזה זאת אומרת שהבת שאתה מתחיל איתה היא מהחלק שאתה צריך לשים עליהן זין ולהראות להן שהן כלום בשבילך ואז אתה תיראה מילה שלי שהיא תחחיל לדבר איתך יותר ותתחיל לרצות אותך יותר. עכשיו יבוא הילדים הטובים עם הלב המושלם שיגידו לי שאני מדבר שטיות ושלא כל הבנות כאלה.. אבל אני מדבר אמת.

יש לי שאלה אליך

יש לי ילדה בכיתה שהיא דיי חמודה
    אנחנו מדברים מידיי פעם באיסיקיו
    רוב הפעמיים היא שואלת אם אני נמצא
    ואנחנו מדברים,אני עוזר לה בדברים
    למשל לעצב לה תמונות בפוטושופ

אז רציתי לדעת:
    זה נחשב דרך טובה?

MyGallery

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    40
    משפט מחץ
    ג'יפסיי ג'יפסיי

אחי תשים***על כולם אל תרוץ אחריי הבנות
    תאמין לי יום אחד יבוא ויבואו אליך הבנות לבד
    וחוץ מזה אתה כולה כתה ט' למה אתה אומר שאתה לא תיתאהב יותר יהיה לך עוד פולללללל זמן !!!!
    ותיהיה מבסוט מהחיים גבר...

משתמש אטרף האוואטר של CoreOxide
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    0
    נקודות
    206
    משפט מחץ
    Life is a biatch, but its my biatch

אל תדאג בקשר לזה, אתה תמצא את האחת בסופו של דבר.
    גם אני ניסיתי, כמוך, להחיש את הדברים ונסנכסתי לכמה מערכות יחסים שפשוט התמפצו לי בפנים, וזה לא היה נעים בכלל. אבל, דווקא כשלא ציפיתי לזה בכלל באה מישהי מיוחדת ונכנסה לחיים שלי..
    זה היה לגמרי בהפתעה, לגמרי לא מתוכנן. כשרק פגשתי אותה אפילו קצת שנאתי אותה בגלל האופי היוצא דופן שלה..
    בקיצור, מישהי מחפשת אותך, אפילו ברגע זה, פשוט תן לזמן לעבור והיא תמצא אותך..

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    390
    משפט מחץ
    מה אתה צריך ידידות? זה חרא . בסוף כולם מזדיינים עם כולם

אחי כשתבוא ה"אחת" אתה תרגיש את זה אל תדאג לגבי זה שלא הייתה לך מערכת יחסים רצינית אני בטוח שיות מחצי מהאנשים גם בגיל הזה לא היה , אז אין לך מה לדאוג לגבי זה .
    לשאלה השנייה שהזאת מדברת איתך אממ זה ניראה לי שהיא די בעיניין תנסה להיפגש איתה ולזרום איתה משם .
    בהצלחה

אחי עכשיו אני כבר שבוע בלי חברה שלי שברה לי תלב ואממ אפשר להגיד שזאת המערכת יחסים ההכי רצינית שהייתה לי ואמממ גם אני נזכר בה ומקבל דופק גבוה בלב ומתחיל להיות עצוב אבל עברו 4 ימים מאז ואממ אני מתחיל לראות אור בקצה המנהרה במיוחד בגלל העזרה של תום פה מהאטרף אבל עדיין

קיצר אחי קח חבר או ידידה שפוך תבעיות שלך והכל יהיה טוב ואחי אתה כולה כיתה ט יש לך שניםםםםםםםםםם
    תגיד לה שאתה רוצה לראות אותה או שתבוא אלייה בבצפר
    ואז תגיד לה
    בואי רגע, תתקרבי
    עוד קצת
    נו תתקרבי
    ואז תביא בה נוגרה אחושרלוע
    למה מי היא בכלל שחושבת שאתה חייב לה משהו?!

carter אתה ילד שרוט בראש שלי חחחח

משתמש כבוד האוואטר של shachar4490
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי b3nz0r- צפיה בהודעה
    אחי כשתבוא ה"אחת" אתה תרגיש את זה אל תדאג לגבי זה שלא הייתה לך מערכת יחסים רצינית אני בטוח שיות מחצי מהאנשים גם בגיל הזה לא היה , אז אין לך מה לדאוג לגבי זה .
    לשאלה השנייה שהזאת מדברת איתך אממ זה ניראה לי שהיא די בעיניין תנסה להיפגש איתה ולזרום איתה משם .
    בהצלחה
    מחזק.
    ומי שלא שמה עליה- אל תשים עליה גם כן. תמשיך הלאה ותהיה אדיש..

משתמש מכור האוואטר של Adidi =]
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תחייכו הרבה,זה מעצבן אנשים =)

ציטוט נכתב במקור על ידי b3nz0r- צפיה בהודעה
    בהצלחה

מסכימה
    אל תדאג..כשזה יהיה זה אתה תרגיש.
    Look at the stars,"
    Look how they shine for you,
    And everything you do,
    " ...Yeah, they were all yellow.

זה דרך טובה אבל גבר .. איך אתה חושב שהיא מרגישה כליפך? יעני היא הואבת לדבר? היא שואלת שאלות? או שהיא סתם שותקת וממבקשת ממך לעצב תמונות... אם #1 אז כה אחי תמשיכו לדבר ואתה תתחיל לראות שהדברים יתגלגלו ואתם תתחילו לדבר כל יום ועד כל דבר.. אם #2 אז היא רואה אותך כידיד ואפילו יוכל ליהות שהיא מנצלת אותך.. קיצר תראה.. תדבר וזה אבל אל תפחור יותר מדיי ואל תראה לה שאתה מת ליהות איתה יותר מדי.. אם אתה מבין מה אני מתכוון.. יעני כן אתה חייב להראות לה שאתה מעוניין וזה ושאתה נהנה לדבר איתך אבל אל תתחיל לכתוב לה כל יום.. תן לה לכתוב לך .. לפחות אצלי זה עבד ככה

בהצלחה בחור

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,548 | הודעות: 8,174,135 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect