זיבי
זיבי
נערך לאחרונה על ידי JamesBond007; 04-10-2009 בשעה 03:42.
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
|
|
בעצם אתה גורם לעצמך להכינס לדיכאון.
אל תשמע ת'שירים האלה.
לך לשחק כדורגל,כדורסל,הוקי מצידי.
רק לך לשחק,אל תתקע בבית..
שאתה בבית,אל תחשוב עליה.
תיראה נמלטים,אבודים,גיבורים..תעשה משהו עם עצמך העיקר לא לחשוב עלייה..
והכי חשוב - תמצא בת אחרת..יש הרבה דגים בים..ולחלקם יש אפילו ציצי .
JamesBond007 - דבר ראשון שאני רוצה להגיד, זה שאני מאוד מעריך את, הפתיחות שלך,
לעניין-
לשמוע ביטלס, זה הכי כיף שיש , זה מסוג המוזיקה שאי אפשר להיות מדוכא אחריה, עם אנחנו מדברים כבר על מוזיקה, הייתי ממליץ לך לשמוע את the offspring גם להקה שכיף לשמוע אותה
עכשיו לבעיה-
זה לא קל להפוך ידידה לחברה, אבל זה אפשרי, עם יש משיכה, אז היא תואהב אותך.
אני רוצה לספר לך סיפור
מסופר על חבר שלי, שחברה שלו זרקה אותו לכל הרוחות, הוא ניכנס לדיכאון עמוק, הוא התחיל לריב עם חברים שניסו לעזור, (אני שהייתי חבר מאוד פתוח איתו) אז דיברנו על זה, והחלטנו שצריך להכיר לו בחורה חדשה, הכרתי לו, מאז היו לו מספר חברות, אבל הוא הרגיש שהוא עדיין, אוהב את האקסית שלו, והוא נכנס לדיכאון עוד יותר עמוק כשהוא רב איתה כשניסה לחזור אליה, אבל ככל שעבר הזמן, זה התרפא, ובמיוחד אחרי שהוא השלים איתה,
לא לקח לו הרבה זמן להתרפא מהדחייה שלה, כי הוא היה עם החברים הכי טובים שלו, שנתנו לו להרגיש טוב, שעשו לו כיף,
אז הינה מה שאתה צריך לעשות:
1. תיהיה עם החברים הטובים שלך שנותנים לך להרגיש טוב
2. תצא עם בחורות אחרות
3. תעשה את מה שכיף לך לעשות (עם זה כדורגל,סרטים...)
4.תדבר עם החברים שאתה מרגיש פתוח איתם על הכל (אתה תחליט את הגבול) ואל תספר לכל אחד, תמצא איזה חבר או 2 שאתה מרגיש פתוח איתו
נערך לאחרונה על ידי triple_x; 10-11-2007 בשעה 00:28.
וואי, תודה חבר'ה, שיפרתם לי ת'מצ"ר... ממש תודה.
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
אחי אני יודע שאתה עכשיו בראש אחר אבל זה קורה לכולם .. לכל בן אדם בעולם... עזוב אותך .. אחלה אתה הואב אותה תגיד תודה שאתם מדברים כי הרבה אנשים מתאבים בפעמים הראשונות והבת\בן אפילו לא שמים זין עליהם. ושמע אחי מעכשיו אל תשלח לה את כל הסמסים i love u and shit תמבין.. תחזור לאותו מצב כמו מקודם רק ידיד. מילה שלי היא תתחיל להראות לך שהיא יותר ויותר מעוניינת .. כי מה שאמרת לה (שלדעתי היה הצד הנכון.. אבל אוליי מוקדם מדיי) כל הזמן יהיה בראש שלה והיא 100% חושבת עליך בלילות לפני שהיא הולכת לישון ולדעתי עוד מעט היא תבוא אליך.. פשוט בנתיים אל תדאג בכללללללללל תתחיל להקשיב לכל דבר שים זין על העולם.. לך תטייל שתה תעשן משבא לך. מה שיקרה יקרה לדעתי עשית את שלך
עוד פעם השטות הזאת של "אם אתה ידיד אז אתה לא יכול להיות חבר" ??
זה חרטא רצינית! אם אתה אוהב אותה, חבל שתהיה ידיד שלה ותתבאס בגלל זה, עדיף שתנסה ומה שיהיה יהיה... חבל לפספס הזדמנות, כי אז יבוא איזה מישהו שלא יכנס איתה לידידות וישר הם יהיו חברים ואתה תרצה למות.
כל עוד אתם בקשר טוב תנסה למשוך את זה לקטע רציני יותר.
בטח שיש... נירא לי אתה לא צריך להתחיל עם בחורות אחרות...
אל תאהב את מי שאתה משיג תשיג את מי שאתה אוהב...
תחשוב על זה ותנסה להשיג אותה למה חבל להיות רק ידידים אם אתה אוהב אותה...
תגיד לה את זה בפנים אפילו...
וזהו...
שיהיה בהצלחה אחי...