אוקיי.. במדריך הזה תלמדו איך לפתוח שרת למשחקי 'סורס' כמו:טוב, בואו נתחיל.. (אני אעשה בדרך הפשוטה.. שלבים).
- Counter-Strike Source
- Day of Defeat Source
- Half-Life 2 Deathmatch
- Garry's Mod
- Team Fortress 2 beta
אוקי! יש לכם את השרת, עכשיו צריך להפעיל אותו.. איך?? הנה איך:
- תורידו את התוכנה hldsupdatetool מהשרת של ValveSoftware.
- תתקינו את התוכנה בכל מקום שאתם רוצים (מומלץ להתקין ב-C:\Srcds מכיבן שבמדריך מוסבר לפי התקייה הזאת).
- לאחר שהורדתם והתקנם את התוכנה, לחצו התחל או Start ואז לחצו פתח או Run וכתבו את השורות הבאות אחת אחרי השניה:
- קוד:
C:cd srcdshldsupdatetool- עכשיו התוכנה תוריד את קבצי השרת הבסיסיים.
- לאחר שהתוכנה הורידה את קבצי השרת, כתבו את השורה הבאה באותו חלון שכתבתם את השורות הקודמות:
- קוד:
hldsupdatetool -command update -game <YOURGAME> -dir C:srcds- איפה ש-<YOURGAME> נמצא, כתבו את שם הקיצור של המשחק כדי להוריד את קבצי השרת שלו.
- הנה רשימה של שמות הקיצור:
- Counter-Strike Source = cstrike
- Day of Defeat Source = dods
- Half-Life 2 Deathmatch = hl2mp
- Garry's Mod = garrysmod
- Team Fortress 2 Beta = tf2
זהו. יש לכם שרת מוכן.. רוצים לפתוח אותו? לחצו פעמיים על הקובץ שהכנתם ואתם מסודרים
- לכו לשולחן העבודה שלכם ולחצו עם מקש העכבר הימני שלכם במקום ריק, הכינו קובץ טקסט חדש.
- פתחו את הקובץ טקסט וכתבו את השורה הבאה:
- קוד:
c:srcdssrcds.exe -console -game >YOURGAME< +map >MAP< +maxplayers 16 -autoupdate- עכשיו בואו נפתור כמה דברים..
- -game אומר מהו המשחק שאתם רוצים לפתוח לו את שרת.
- +map אומר באיזו מפה לפתוח את השרת.
- +maxplayers אומר מהי כמות האנשים שיהיו בשרת
- לאחר שכתבתם את השורה הזאת, לחצו 'קובץ' ואז 'שמירה בשם' תשנו את סוג הקובץ 'לכל הקבצים'
- שמרו את קובץ הטקסט בתור 'server.bat'
כמה פקודות לשרת שכדי לכם לדעת!
sv_lan - שימו לב לפקודה הזאת, אם אתם רוצים שאנשים מחוץ לרשת הביתית שלכם יוכלו להכנס לשרת, כבתו sv_lan 0
hostname - זוהי פקודה חשובה, זוהי הפקודה שקובעים את השם של השרת, לדוגמא: hostname xoomer עכשיו יש לי שרת שהשם שלו הוא xoomer
sv_gravity - עם הפקודה הזאת קובעים את כוח המשיכה בשרת
זהו. תהנו

!~קרדיט לי על הסוסה שלמעלה~!