WWE.com הכריזו שאלוף ה-WWE רנדי אורטון והטוען לכתר מספר 1 שון מייקלס יקחו חלק במאבק בראו ביום שני הזה. זאת תהיה הפעם האחרונה שנשמע מהשניים לפני העימותם הגדול המכריע בסורבייבר סירייס. (ספויילר לראו הקרוב)
בלילה האחרון אושר שבראו ביום שני הזה, יתרחש קרב חוטבי עצים בין רנדי וטריפל אייץ'. צפוי שחוטבי העצים יהיו משתתפים בקרב ההדחות בסורבייבר סירייס. (ספויילר מסמאקדאון של אתמול לראו הקרוב)
הנאסטי בויז יחזרו לפעולה כאשר הם יתמודדו עם נורמן סמילי והאק מיירס בהופעת PCW ב-24/11 בסרסוטה בפלורידה. הנאסטי בויז סיפרו לאנשים שהם יעבדו בקרב חושך בהקלטות סמאקדאון/ECW ב-20/11 בטמפה בפלורידה.
סרט תיאודי של CNN: "אחיזת מוות: בתוך היאבקות מקצועית" ששידר את הלילה האחר המתאר את עובדי CM WWE פאנק, ג'ון סינה גם כן עם וינס ולינדה מקמהן. סינה שצולם בבית עם לולאה על זרועו, נשאל אם הוא אי פעם השתמש בסטרואידים. סינה באופן בוטה השיב: "אני לא יכול לספר לכם שאני לא ואתם לא יכולים להוכיח שאני כן." אלוף ה-WWE לשעבר כינה את זה "שאלה מטורפת." סינה מאז התבטא בראיון של CNN.
ריי מיסטריו יעשה הופעה מיוחדת בחנות אוניית הדגל של טויס אר אס, בעיר ניו יורק. ההופעה תתרחש ב-14 לנובמבר כדי לקדם את הפתיחה של SmackDown vs. RAW 2008, משחק הוידיאו.
כריס ג'ריקו יהיה בהופעת "עין אדומה" של חדשות FOX בלילה יום שבת זה.
כרטיסים למהדורת 3-שעות מיוחדת של ראו ב-10 בצדמבר בברידג'פורט בקונטיקט ימשיכו להימכר עד מחר ב-10 בבוקר. WWE יחגגו את יום השנה ה-15 של ראו.
קרליטו אמר שהוא לא מאושר עם הכיוון של ה-WWE שהם נתנו לו פוש. כמה אומרים שהוא ביקש להתפטר מהחברה. אולי בשבוע הבא הוא ישוחרר.
קרדיט ל NIZ NIZ

ציטוט ההודעה