אוקיי,מחר אני קונה צ'יפ ,השאלה שלי היא ,איזה צ'יפ ליקנות ?איך הכל עובד בWII ?שמעתי שאפשר לדפוק את הWII עם הצ'יפ אם מעדכנים את המכשיר או משהו בסיגנון ,אני צריך פרטים ומהר ,אהה כן ,ושאלה אחרונה ,מזה WII KEY?![]()
אוקיי,מחר אני קונה צ'יפ ,השאלה שלי היא ,איזה צ'יפ ליקנות ?איך הכל עובד בWII ?שמעתי שאפשר לדפוק את הWII עם הצ'יפ אם מעדכנים את המכשיר או משהו בסיגנון ,אני צריך פרטים ומהר ,אהה כן ,ושאלה אחרונה ,מזה WII KEY?![]()
|
|
קודם כל, איפה אתה קונה? מחיר סביר כולל התקנה זה 400, מינימום 350... איפה אתה גר? אני אחפש לך חנות... קנה Wiikey, הצ'יפ הכי טוב, אתה יכול לשחק איתו בצרובים וגם לשחק במשחקי NTSC, לא רק PAL... סבבה?
נערך לאחרונה על ידי JamesBond007; 11-11-2007 בשעה 20:35.
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
אני קונה צ'יפ מהחנות של enjoystick משהו כזה ,ב700 שקל כנראה או 400 ,שני הצ'יפים שאני מתכנן ליקנות רשום שהם יכולים להפעיל כל משחק ,ללא קשר לסוג המכשיר (הם צ'יפים שקוראים כל תדר ,ככה שאני אוכל להפעיל משחקים של ארצות הברית אירופה ויפן ) מה שלא מסתדר זה השאלה לגביי ה WII STICK והאם אפדייט יכול לדפוק משהו ומה הקטע של האפדייט ,ומזה NTSC?
NTSC זה שיטת שידור שיש בעולם, באירופה ובמרכז אסיה משתמשים בשיטת PAL, ובארצות הברית והמזרח הרחוק משתמשים ב-NTSC, ה-NTSC מתחלק לשני סוגים: NTSC-U ו NTSC-J.
NTSC-U היא שיטת השידור בארצצות הברית ו NTSC-J היא שיטת השידור במזרח הרחוק... קנה wiikey, הכי שווה והכי זול, השני סתם יקר...
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
תודה על העזרה,בנוגע לאפדייטס ,מישהו יכול לתת הסבר?כי הבנתי שזה יכול לדפוק את המכשיר.