קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 27-01-2009, 16:42
  2. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 18-03-2008, 18:41
  3. [דיון] ברצלונה כנגד ריאל מדריד
    על ידי Azax Syndrom בפורום כדורגל
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 06-03-2008, 12:35
  4. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 10-12-2007, 20:18
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

[דיון] רוביניו וראול וריאל מדריד

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ברירת מחדל [דיון] רוביניו וראול וריאל מדריד

[דיון] רוביניו וראול ,
    ראול כבר עם 6 שערים העונה ומוביל את מלך בישולי הליגה
    שם היום גול ושני בישולים מרהיבים !!! יש לו מאזן של גול חצי גול למשחק 6 מתוך 12 , מה אתם אומרים האם הוא קם לתחיה אחרי הפציעה הקשה ?
    רוביניו , לדעתי הוא השחקן הכי טוב בעולם אחרי מה שראיתי היום איןן זה היה מטורף יש לו תטכניקה הכי טובה בעולם זה בטוח , אולי אני מגזים לגבי הכי טוב בעולם אבל בכושר כן , יש לו לפעמים החלטות מעצבנות אבל אתה מגלה שזה משתלם בסופו של דבר , מה אתם אומרים הוא רק בן 22 עוד מעט כבר 23 וזהו הוא פרץ אפשר לומר , 4 שערים מספר יפה של בישולים , זה היה חסר לכדורגל תאמינו לי , עכשיו מה אתם אומרים על קנאברו שהוחלף במחצית והציג יכולת של טמבל כל השערים כמעט אליו איך הזה ששם צמד משתחרר איך הוא לא סוגר , הכל נופל על היינצה שגם הוא לא היה חסיד אבל לא משנה , לדעתי גם נגד סביליה אכלנו אותה בגללו נמאס , צריכים להוציא אותו מההרכב פפה היה טוב היום וגם מיגל טורס שצריך לקבל מקום בהרכב ( הוא יכול לשחק הכל) , בקיצור מה אתם אומרים על ראול קנאברו ורוביניו ?
    Siete

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לא הבנתי כלום ממה שרשמת,אתה חייב ללמוד איך להתנסח.
    רובינו אכן נראה כמו מי שסוף סוף פרץ אבל שוב זאת הייתה מיורקה הוא צריך לתפוס משחק טוב גם נגד קבוצות חלשות.
    וראול , אווייייי איזה כיף לראות את ראול כובש מצדי שלא יעשה כלום כל המשחק העיקר שיכניס גול. מי ייתן והיכולת הזאת של שניהם תמשיך.

משתמש כבוד האוואטר של shachar4490
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

עזוב את ראול.
    רוביניו מחזיק את ריאל מאז המסיבה הזאת אחרי המשחק של ברזיל.
    כולם דיברו על זה שצריך להעניש אותו ושהוא מזלזל, והוא משתיק את כולם.
    הוא מראה איזה שחקן מוכשר הוא וכמה הוא דומיננטי וחשוב לריאל. בחודש ומשו האחרונים, ממש אחרי שמסי נרגע, הוא מציג את היכולת הכי טובה מבין כל השחקנים בעולם.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

אחי מסי לא היה השחקן הכי טוב בעולם אבל הוא כן יהיה לדעתי הוא עשה את זה נגד קבוצות קטנות רק נגד סארגוסה שהיתה בתקופה לא טובה שהיא כבר לא כמו פעם השנה הוא הביא משחק טוןב מבין הגדולות בריינגרס בחוץ חושך בכל משחקי החוץ הוא היה חושך , רונלדיניו זה משהו אחר עם כל השנאה שלי לברצלונה אני ירצה שהוא יחזור (כמובן אחרי המחזור ה17 כי יותר מנקודה אנחנו לא נוציא בקמפ נו כמו שאתם לא תוציאו בברנבאו ) , רונאלדיניו מסוף של שנה שעברה לא אותו שחקן אין מה לעשות אולי זה הגיל יכול ליהיות אבל גם פסיכולוגי , כרגע רוביניו וקאקא השחקנים הטובים בעולם וכן גם מסי איתם יש לו מה להוכיח נראה אותו נגד ולנסיה ונגד ריאל . שניהם בקמפ נו כך שיהיה לו הזדמנות להוכיח את עצמו
    Siete

כריסטיאנו רונאלדו הרבה יותר טוב מרוביניו.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

כריסטיאנו רונאלדו לא יותר טוןב מרוביניו למה אתה מצחיק ? רונאלדו עוד אין לו תואר חוץ מאליפות יש לו מה להוכיח עוד עם פורטגול ( אבל תאמת לרוביניו יותר קל יש לו שחקנים בברזיל אכו******) לא יודע אחי אני גם אוהב את רונאלדו אבל אי אפשר להגיד שהוא יותר טוב מוביניו אני יודע שאתה אוהד מנצסטר אבלה לא משנה ... לדעתי הכי טוב קאקא מסי ורוביניו
    Siete

משתמש כבוד
    לייקים
    1
    נקודות
    46
    משפט מחץ
    אל תשנאי את השחקן מותק תשנאי את המשחק!

סקיילנסר.. רובניו לא משתווה בכלל לרמה של קאקא ומסי.. מאיפה הבאת את זה?
    עד תחילת העונה אף אחד לא האמין בו, הוא שחקן שמשחק משחק טוב ואחר כך מתדרדר..
    בנתיים הוא מחזיק את רעל ובאמת מגיעה לו הערכה.
    נראה עד סוף העונה אם הסוס שלו ישאר.

Puta los ches!

ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    כריסטיאנו רונאלדו לא יותר טוןב מרוביניו למה אתה מצחיק ? רונאלדו עוד אין לו תואר חוץ מאליפות יש לו מה להוכיח עוד עם פורטגול ( אבל תאמת לרוביניו יותר קל יש לו שחקנים בברזיל אכו******) לא יודע אחי אני גם אוהב את רונאלדו אבל אי אפשר להגיד שהוא יותר טוב מוביניו אני יודע שאתה אוהד מנצסטר אבלה לא משנה ... לדעתי הכי טוב קאקא מסי ורוביניו
    איזה קשקוש
    רונאלדו יותר טוב מרוביניו בהרבה
    רוביניו זה שחקן עם 6 שערי ליגה בעונה
    אז הוא בתקופה טובה בנתיים..נראה כמה זמן זה ימשך.
    רונאלדו כרגע עם רקורד טוב יותר בשערים ובישולים ובכלל הוא שחקן יותר טכני ומהיר.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

TOREES חלאס אני מסתכל על הנייר על הוכחות איך אני איתך רוביניו יש לו כבר שתי קופה אמריקה , נכלל כמה פעמים בסגל ברזיל ב2002 לא בטוח ששותף לא זוכר לקח אליפות עם ריאל אחרי הפציעה שעבר אל תדאג לו הוא יספק את שלו , שמע אני רק אומר שיכולת כמו שהוא מראה וטכניקה לא ראית יש לו את הטכניקת כדרור הכי טובה בעולם זה בטוח כל הפדלדות וזה הוא הכי טוב בעולם כל הבעיטות וזה זה משהו אחר שבאמת קאקא ורונאלדו יותר טובים אבל מסי ? מה מסי עשה כבר , עזוב אותך אתה מושפע
    Siete

משתמש כבוד האוואטר של OzzY
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    51
    נקודות
    423
    משפט מחץ
    Walk On ,With Hope, In Your Heart, And You'll Never Walk Alone, You'll Never Walk Alone!

רוביניו הוא ילד
    גם רונאלדו גם מסי
    אף אחד מהם לא השחקן הטוב בעולם וגם לא יהיה בשנים הקרובות.

ואם מדברים על שליטה וטכניקה, למסי רונאלדו יש טכניקה ושליטה הרבה יותר גדולה מרוביניו.

Whose shaded man's blood,
    by man shall his blood be shed.
    Orphaned Land, Genesis
    TomeR says:
    ספר לי משו
    ישי says:
    אני גיי

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

OZZY תפסיק לזין תשכל אולי רונאלדו נכון לא נראה לי שהוא יהיה אבל מסי ? הוא רק בן 20 למה אתה סתם מנחש נמאס , נכון יש תקלישאה כל אחת עם הדעות שלו אבל כמה אפשר כבר ?לא הגזמת קצת עם מסי ? זה ענין של כמה שנים לדעתי אז מי לדעתך יקח את התואר ? הנרי ? אייניסטה ? גאגו ? גיגס חח לא טחלס בוא תראה לי מי אחי אני רוצה לשמוע תדעה שלך , סרחיו אגארו לא ילד מספיק טוב בשבילך ?
    Siete

משתמש כבוד האוואטר של OzzY
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    51
    נקודות
    423
    משפט מחץ
    Walk On ,With Hope, In Your Heart, And You'll Never Walk Alone, You'll Never Walk Alone!

מה הבעיה שלך?
    אמרתי שלא רוביניו לא רונאלדו ולא מסי השחקנים הטובים בעולם, וגם לא יהיו בשניםה קרובות.
    חוץ מזה שאני בכלל לא מאמין בתואר הזה, "השחקן הטוב בעולם", יש הרבה דברים שצריכים להילקח בחשבון.

Whose shaded man's blood,
    by man shall his blood be shed.
    Orphaned Land, Genesis
    TomeR says:
    ספר לי משו
    ישי says:
    אני גיי

משתמש כבוד
    RealMadrid 4 Ever
    האוואטר של -Raul-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    285
    משפט מחץ
    Real Madrid ♥

לדעתי ראול מתחיל לחזור אחרי שנה שעברה שהוא כמעט ולא שיחק טוב..
    רוביניו בברור השחקןן הכיי טוב בעולם!
    Real Madrid ♥

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

לא צריך לפותח על זה נושא אבל בושה לסביליה עשתה 1:1 עם קבצה מהליגה השלישית אבל היא תתקן בדוק בבית (צבאנטון 61) ברצלונה נצחה 3-0 גם קשה תיירי הנרי כבש במחצית הראשונה
    גודיונסן בדקה 90 פנדל , ובוגאן בדקה ה91 (אחד השחקנים הולך לייהיות ) , אין לי מושג למה ריאל מדריד לא שיחקה (גביע המלך , COPA DEL RAY)
    Siete

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

המשחק של ריאל נדחה לדצמבר .

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
נושאים: 2,473,246 | הודעות: 8,173,833 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect