בקשה מאוד חשובה:
דיי להציף את הפורום!!!
זה שתוסיפו 80 הורדת של 100 טפטים בכל הורדה וכולם מרפיד שאר לא יעזור לאף אחד.
דבר ראשון והחשוב מכל- ראפיד שאר לא מאפשר להוריד בטווח יותר קצר מ-20 דקות, זה אומר ש-20 הורדות יוצא משהו כמו 5 שעות(!!!).
דבר שני- זה לא מה שיעזור לכם להפוך להיות משקיעני השנה או החודש או מה שזה לא יהיה.
דבר שלישי- זה הופך כבר לאשכול ספאם וספאם=באן.
דבר רביעי- תחשבו שנייה כמה זה קשה לכתוב את השם של הפלאפון + חברה ולהוסיף free games כדי למצוא משחקים לפלאפון שלכם? אתם באמת צריכים מישהו שיעלה לכם את זה?
אני אמרתי לעצמי... אני יעלה להם 2 קבצים של משחקים לכל הרזולוציות. 2 קבצים של טפטים ואולי מצורף לקבצים האלו שומרי מסך וערכות נושא... זהו!
חלאס כמה אפשר להפציץ בזבל. ובתכלס אחרי שעוברים על הדברים שם רואים שרובם בכלל לא עובדים.
אז בבקשה לפני שאתם מציפים באשכולות תחשבו שנייה אם זה באמת מה שצריכים... עוד הורדות לפלאפון? כי במילא אף אחד לא מוריד את הכל וגם אם כן הוא הולך לסנן 90% מהכל.
יותר חשוב לפרסם סיקורים ולשים דגש על גאדג'טים שהולך ונשכח לו. דברים שבאמת יכולים לעזור לאנשים ולכתוב תגובות אמיתיות ולא שיגדילו לכם את מספר התגובות.
ולקרוא פוסטים עד הסוף ולא רק חלק!!! אנשים משקיעים!
אתם רוצים מספר תגובות גדול? תעבו לפורום דיבורים. תציפו שם כמה שבא לכם. אם אני נמצא בפורום הזה אני רוצה שהוא יהיה מסודר ולא מבולגן ומלא באשכולות מפגרים.
בהצלחה לכולם בתחרות ומקווה שהטוב ביותר (ובאמת הטוב ביותר ולא המציף הטוב ביותר) ינצח!
עמית רובין
נ.ב. סתם עצה חמודה למנהל שבאמת רואים שהוא אוהב את הפורום הזה, אז תקלו עליו ותנסו להבין שזה קשה כשמציפים בזבל!

ציטוט ההודעה