קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 20:24
  2. איזה באסה לי .. אין לי משפחה בארץ ...
    על ידי rapakost בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 04-10-2005, 00:05
  3. מחר 7:30 וינגייט ... באסה. ...
    על ידי AvixTz בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 26-09-2005, 16:07
  4. אוייי שיט! איזה באסה של החיים חחחח
    על ידי Doctor G בפורום דיבורים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 00:07
  5. סאמק איזה באסה!!! נקעתי את האגודל שברגל!!!!
    על ידי veRoNix בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 18:14
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

באסה אש מבואססססס

משתמש אנונימי
    אורח

ברירת מחדל באסה אש מבואססססס

כל פעם שאני נזכר בחברה שלי לשעבר (נפרדנו מזה שבועים) כואב לי מאוד בחזה הלב דופק והבטן מתחילה לכאוב ואני עוד חושב שזה לא עשינו מספיק בשביל הקשר ניסיתי לפתח שיחה שתוביל לפגישה אבל אין היא פשוט מוצאת על מה לריב איתי בכל שיחה וזה מגיע לריבים אעששש
    אני בן 17
    מה עושים??? אני לא רוצה להגיד תמשפט הזה אבל אני ע-ו-ד רוצה אותה!!!..

2. קישורים ממומנים

תדבר איתה.

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    390
    משפט מחץ
    מה אתה צריך ידידות? זה חרא . בסוף כולם מזדיינים עם כולם

אחי ניפרדתם ניראה לי שהגיע הזמן להעביר דף ( זה הביטוי , לא? ) . אל תחזור לחשוב עליה אתה רק תפגע שוב...
    יש כמה דרכים להשכיח אנשים ממך:

1) תעסיק את עצמך כללללל הזמן , כל הזמן תיהיה עם חברים , שלא יהיה לך זמן לחשוב עליה.
    במקום נניח לשבת בבית ולא לעשות כלום תציע לחברים שלך לצאת לשחק כדורגל או משו שאתם אוהבים .

2) כל פעם שאתה כבר חושב עליה וניכנס לדיכאון תננסה לדבר על זה עם מישהוא. זה יעזור לך אסור לשמור דברים בבטן כי זה בסוף יתפוצץ לך בפנים

3) אם אתה חושב עליה ושוב אתה בדיכאון תחשוב מה לא אהבת בה ואיך היא התייחה אלייך שכל הזמן רצתה לריב איתך זה טיפה יעצבן אותך ויניע אותך מלחשוב עליה.

4) תתחיל לצאת עם בנות אחרות שניראות נחמדות בעיניך , עד כמה שזה ניראה לך הזוי גם בנות שאתה מכיר בקטנה ואף פעם לא ממש נימשכת אליהם אתה יכול להתחיל לאהוב אותך , תן להכל ניסיון .

5) והכי חשוב . תיהיה שמח ותחשוב מחשבות חיוביות שזהו ניגמר פרק מסויים בחיים שלך הגיע הזמן לעבוד לבנות אחרות , לא חסר בנות בעולם הזה. ותאמין לי אם תבוא בגישה טובה לבנות לא תיהיה לך בעיה למצוא מישהיא אחרת

בהצלחה אחי.

משתמש מכור האוואטר של Adidi =]
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תחייכו הרבה,זה מעצבן אנשים =)

ציטוט נכתב במקור על ידי b3nz0r- צפיה בהודעה
    אחי ניפרדתם ניראה לי שהגיע הזמן להעביר דף ( זה הביטוי , לא? ) . אל תחזור לחשוב עליה אתה רק תפגע שוב...
    יש כמה דרכים להשכיח אנשים ממך:

1) תעסיק את עצמך כללללל הזמן , כל הזמן תיהיה עם חברים , שלא יהיה לך זמן לחשוב עליה.
    במקום נניח לשבת בבית ולא לעשות כלום תציע לחברים שלך לצאת לשחק כדורגל או משו שאתם אוהבים .

2) כל פעם שאתה כבר חושב עליה וניכנס לדיכאון תננסה לדבר על זה עם מישהוא. זה יעזור לך אסור לשמור דברים בבטן כי זה בסוף יתפוצץ לך בפנים

3) אם אתה חושב עליה ושוב אתה בדיכאון תחשוב מה לא אהבת בה ואיך היא התייחה אלייך שכל הזמן רצתה לריב איתך זה טיפה יעצבן אותך ויניע אותך מלחשוב עליה.

4) תתחיל לצאת עם בנות אחרות שניראות נחמדות בעיניך , עד כמה שזה ניראה לך הזוי גם בנות שאתה מכיר בקטנה ואף פעם לא ממש נימשכת אליהם אתה יכול להתחיל לאהוב אותך , תן להכל ניסיון .

5) והכי חשוב . תיהיה שמח ותחשוב מחשבות חיוביות שזהו ניגמר פרק מסויים בחיים שלך הגיע הזמן לעבוד לבנות אחרות , לא חסר בנות בעולם הזה. ותאמין לי אם תבוא בגישה טובה לבנות לא תיהיה לך בעיה למצוא מישהיא אחרת

בהצלחה אחי.

מסכימה.
    אל תחזור אחורה,אם לא הסתדר לכם אז צריך להמשיךהלאה ולא לחפש דרכים מה לעשות כדי לתקן,
    בכל מקרה אני לא מכירה את כל הסיפור ואת כל הפרטים אז אני לא יכולה לדעת אם כדאי לך לדבר איתה או לא ועד כמה זה יכול לעזור.
    בינתיים אני יכולה להציע לך להתעסק בדברים אחרים ,לצאת עם חברים,לעשות דברים שאתה אוהב וכמה שפחות לתת לעצמך לחשוב על זה ולהיות לבד.

בהצלחה
    Look at the stars,"
    Look how they shine for you,
    And everything you do,
    " ...Yeah, they were all yellow.

משתמש כבוד האוואטר של shachar4490
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מחזק את ה2 מעליי.. עזוב את זה, גש הלאה. שכח ממנה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:13.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,574 | הודעות: 8,174,161 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect